Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Egy "érdekesség"?
Ahogy elnézem, a T új árazását, nagyon le fog csökken a szolgáltatói telefonok száma.
Jelenleg arany társkártyával durván 10 000 FT-ba kerül a korlátlan belföldi telefon és SMS szolgáltatásom. Ehhez vettem 34 000 Ft-ért a P9 lite telefont 2 év hűséggel. (volt hogy ennél is olcsóbban adták)
Most a díjcsomag ára 15 000 Ft amiben EU roaming is ingyenes. (csak magyar nincs). Ha nem akarok telefont venni, akkor elengednek 4000 Ft azaz 11 000Ft a havi díj.
Ha telefont veszek, (a példa a P9 Lite 2017 aminek lista ára 81 300 FT ) akkor a havi díj 15 000 és a telefon árából elengednek 48 000 Ft-ot, azaz 33 360 FT-ot kellne érte fizetni. Viszont a szolgáltatás havi 4000-el drágább ami 2 év alatt 96 000 Ft.
Tehát a telefont megkapom kedvezményesen 129 360 Ft-ért. Ez ám a nagy biznisz! Alig várom, hogy leteljen a 2 évem! -
gianone
őstag
Ez majdnem pontosan így van. A társkártyák óriási előnye volt, hogy nem volt plusz költség készülékvásárlás esetén. És durván felemelték a telefonok árát is. Most annyi a Novám a magentás 50000-s kedvezménnyel, mint előtte hónapban a 15 %-os akcióban az 50000 nélkül.
Egyébként fogalmam sincs, hogy nem vették észre emberek eddig is a 96000-t, mert pl. sima Next M-re megvolt ugyanez. Viszont sokan nem tudnak számolni.Azt az egyet kifelejted, hogy ha társkártyád van, akkor több előfizetés van, tehát 20 vagy 25 % lejön a 11000-ből.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Diabo6
senior tag
Ráadásul ha elfogy a net akkor nem lassítják, hanem lekapcsolják...
-
steele80
senior tag
Valaki találkozott olyannal, hogy egyszer csak nincs térerő és szolgáltatás és mindaddig nem is lesz míg újra nem indítottam a telót? Wifi-re sem jelentkezett fel.
-
Clander
tag
válasz online1986 #8415 üzenetére
Van valakinek infója a 7.0-val kapcsolatban?
Bocsi online1986 véletlen neked címeztem
[ Szerkesztve ]
-
steele80
senior tag
válasz ANDROID??? #9210 üzenetére
Nem volt frissítés. Kb 1 hónapos készülék és a main kívül idáig soha nem csinálta.
-
szkaroly
senior tag
Én a múlt héten vettem a Telenornál. Blue M-hez van most kedvezményesen. 6500-ötöt fizettem a telefonért, havidíj 6600. Korlátlan hálón belül, 200 perc kivül. 2 GB net. Plussz korlátlanul nézhetem a közszolgálati csatornákat a MyTV-n. Ez csak az M4 miatt számít persze.
Poco F6
-
giornalista
senior tag
sziasztok ismét!
megrendeltem végül is a Telenortól egy P9 Lite-ot. 5 ezer forint volt, plusz 24 hónapig 1500-zal magasabb havidíjat fizetek, az 36 ezer forint, szóval összesen 40-41 ezer forintért van két évig egy garanciális telefonom.egy LG G3-mat vált majd, ami sajnos két év három hónap (és egy nemrégiben történt szerelés) után végső nyugalomra szenderült.
szemeztem a P9-cel (és a 2017-es A5-tel is), de az egyik 50, a másik 90 ezer forinttal lett volna több, így ár/érték arányban biztos, hogy jól jártam. amitől kicsit tartok, az a kamera, a G3-ban egészen nagyszerű volt, itt a tesztek nem dicsérik igazán, de a célnak azért minden bizonnyal megfelel majd.
szombaton érkezik, izgatottan várom
-
bubus66
nagyúr
válasz giornalista #9215 üzenetére
Szia üdv a csapatba.
Az OFF topickba raktam be képet ami a P9 Litevel készült.
Itt van. semmilyen beállítás nem volt..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Belefutottam az első problémába a telefonommal. Még az előző Sarsung telefonomhoz vettem egy ilyen Samsung EO-MG920 Bluetooth headset-et ami tökéletesen működött és működik is a samsung telefonnal.
De a P9 lite az nem igazán akar vele párosodni, mi több abszolút nem is látja.Lehet ezzel kezdeni valamit vagy keressek egy új, másik fajta headsetet?
-
zolle
tag
válasz giornalista #9215 üzenetére
Én iPhone 5s-ről jövök ami azért nem mai csirke, de a P9L kamerája kimondottan moslék, még ahhoz képest is, nem hogy egy friss modellhez képest Ettől eltekintve kb tökéletes telefon.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Lite telefont. Az a bajom vele,hogy nem tudok belépni a google fiókomba. Mikor beîrom az email cîmet folyton kidob és nem engedi a jelszó beîràsàt.
Tudja valaki mi lehet a baja? B161 rom van rajta ha ez számît.
Telefonàlni stb mindent tudok vele de a google fungció nem működik rajta.
Egyébként elvileg vadi új a készülék én bontottam ki. -
Zoly75
aktív tag
Sziasztok!
Próbálgattam a biztonsági dolgokat a telefonon, ujjlenyomat, ilyesmi, és nem tudom mit állíthattam el, de most nem engedi meg, hogy a képernyő feloldás mód. Azt írja, hogy Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta. Mit lehet ez ellen tenni?
-
ORCA58
addikt
A messenger-rel csináltak valamit, vagy csoda történt, mert 3 napja feltettem, és azóta is fut a Nugat bétán, és nem dobta ki egyszer sem. Az összes fogyasztásból 1,5 % csak a messener. Az aksi ettől függetlenül merül rendesen. A cella készenlét 20% telefon tétlen 17% Az android rendszer pedig 16 +12%. Így 1 nap16 óra alatt vagyok 56%-on 1ó 20p kijelző idővel amire 9 % fogyasztást ír .
Nagyon gyanús, hogy össze vissza számol.
A legérdekesebb, hogy a messenger nem jelent meg a képernyő lezárása után kikapcsolható listában, így ha akarnám sem tudnám rákényszeríteni a leállításra.[ Szerkesztve ]
-
98bja
senior tag
Valahogy ki lehet kapcsolni a stock kamera alkalmazásban videó módban a hang zajszűrését? Nagyon rossz így a hangminőség... Más alkalmazásokban jó a hang, de eléggé idegesítő mindig átlépni egy másikba ha videózni akarok.
-
petya220
senior tag
Lehet,hogy csak samsung telefont szeret fogalmam sincs.. próbálkozz vele még párszor, ha nem megy, akkor másik telefonnal is próbáld ki, ami NEM samsung ha azzal sem, akkor headset csere
[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
-
bubus66
nagyúr
zolle (#9218)
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Mert volt szerencsém látni 5s képeket mivel a fiamnak volt hát nem vágtam tőle magamat hanyatt..
(#9235) 98bja
Szia Szerintem meg vállalhatók a képek.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
giornalista
senior tag
válasz bubus66 #9236 üzenetére
néztem ezeket a képeket, nem rosszak, de... hogy mondjam. legfeljebb telefonon, esetleg facebook-szinten használhatók bármire. a G3-mal olyan fotókat lőttem, amelyek aztán windows desktopként végezték több ismerősöm számítógépén, szóval más szint.
csodálkozok, hogy ennyire lebutították ezt a kamerát, de persze messze nem használhatatlan.
-
Just_Reboot
addikt
válasz giornalista #9240 üzenetére
Ilyet is ki lehet belőle hozni, minimális utómunkával persze.
-
Muerte68
addikt
annak mondható-a gyártók a könyebb használat miatt úgy állítják be a kamera szoftvert hogy autómatikusan javítja a képet És mivel az a cél hogy a kijelzőn jól nézzen ki arra van rágyúrva,e miatt festményesek sokszor a képek.
Vagy zaj vagy maszat
[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
steele80
senior tag
Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy mobillal fotóművészetre hajt és ehhez keres telefont? Ez kb akkora baromság mint bakancsban focizni!
-
zs.tom
tag
válasz Just_Reboot #9241 üzenetére
"Minimális utómunka" OMG ez minden csak nem minimális. Amúgy szép képeket lehet csinálni a telóval, természetesen a mélységélesség a fix 2.0 apertúra miatt közel sem olyan mint egy 1.8-as vagy 1.4-es obijektívvel és DSLR géppel. Elárulok egy titkot, nem a technikától lesz rossz egy kép, nekem anno jelent meg telefonnal készült képem újságban. Abban az esetben ha komoly zoomot és shallow mélységélességet akarsz akkor vegyél egy tükrös vagy mirrorless gépet és mehet a móka
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Munkahelyi telefonnak egy ilyenben gondolkozom. Ami nagyon fontos lenne nekem: céges mail exchanges e-maileket lássam, tudjak rá válaszolni. Jól gondolom, hogy ezt tudja a P9 lite?
Ha így állítom be, akkor az működni fog? van valakinek gyakorlati tapasztalata?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Diabo6
senior tag
válasz steele80 #9244 üzenetére
De sajnos sokan úgy vannak vele, hogy egyből zsebből elő tudják kapni és le tudják fotózni a frissen felszolgált éttermi vacsorát (mert ugye azt postolni kell), mindezt olyan minőségben, hogy a rizsszemre is rá lehessen zoomolni. Persze mindezt azért, hogy a facen és az instán jól mutasson. Abba meg senki nem gondol bele, hogy a 10+ os megapixel mennyire foglalja a tárhelyet az SD-n és mennyi adatot zabál fel a feltöltése a mobilnetből
-
dzoli87
aktív tag
válasz Lasersailing #9248 üzenetére
Kezelni tudja, de subfolderek esetén nincs értesítés sajnos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest