Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Én ilyet vettem a Firstphone-nál: [link] de a mérete nagyon nem stimmel. Nem ajánlom. Nekem olyan kell aminek van valami márkajelzése. Nem no name.
-
ANDROID???
addikt
-
Soma01
veterán
válasz szkaroly #1200 üzenetére
MM-ban Cellect (1500, 2000 ft körül) és Btech (3000ft) van. Meg valami Panzerglass 4.000 ft-ért, de ezt ingyen teszik fel, a többit 1000-ért. A Panzer elvileg nem csinál ehhez a telcsihez fóliát.
Én eddig maradok a Nillkin-nél, az biztosan jó, de mire ide ér....
Yihailuan-t is találtam, de azt nem ismerem. Eddig Nillkin...
A legtöbb fólia no-name, nekem olyan nem kell. -
Soma01
veterán
válasz ANDROID??? #1202 üzenetére
...na ezt vettem végül...
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Tegnap vásároltunk a párommal ilyen készülékeket. Bild:b120 Mivel Acer z630-ról jöttem, sim csere a vodánál.10 perc múlva jött egy sms, hogy kedves ügyfelünk készüléked hálózati beállításait frissítettük, ha problémát tapasztalsz indítsd újra a készüléket.Tehát nem biztos, h. a régebbi rom volt az oka a voda kártyák problémájának. Hozzátenném h. a kártyát először az acerbe tettem bele. Az sms akkor jött, amikor átraktam a p9 lite-ba.Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
gianone
őstag
Nem tudom, ez mennyire jó ár, de Edigitalban 76491 Ft kuponnal. HUAWEI15
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
balazska92
senior tag
Sziasztok, 2 hete van meg a teló, lenne pár kérdésem. A navigáció, google térképpel, a gyári appal miért, ilyen baromi lassú? Bekapcsolom a mobilnetet, gps-t, és van hogy sose talál a navigáció, se jelet, se semmit. Pedig 4g kapcsolat is van, illetve a gps is be van kapcsolva. A navigációvan be van kapcsolva az az opció, hogy használja a mobilnetet is. Ha meg talál is jelet, akkor vagy az utvonaltervvel vannak problemak, vagy hogy be se tolt semmi tervet, ha meg be is tolt, akkor nem mondja a hang hogy merre kell menni. Tudom hogy van 3 állás, néma hangos, meg egy harmadik, mindegyikkel kipróbáltam, egyikkel sem szól a hang. maximum berreg a telefon, és elég idegesítő... Erre tudtok valami megoldást? Illetve bejött most a pokemon go orulet, kiprobalnam en is, de a jatekban ha bekapcsolom az ar-t, kiirja hogy valami nem jo. Most a telefon nem tud ar-t, vagy mi a problema? Remelem tudtok segiteni
-
Bobby
csendes tag
válasz szmissz #1119 üzenetére
Köszönöm az infót.
Egy barátom vett egy P9 lite-ot és nem ment Vodafon simmel (3-al próbálva 1 új 2 régebbi sim).
Mivel nem működött irány a márkaszerviz. 4 napra rá teszt ok-ésan visszakapta (valami koax kábel cserével).
Webshopban vásárolt független készülék és pont 14 napon belül van a mai nappal.
Már becsomagolva várta a telefon a futárt, hogy pénzvisszafizetés legyen (nyilván 1-4 hét alatt lett volna belőle valami).
Csomag gyorsan kinyit, frissít és most jóóóóó .
Ennyit a márkaszervizről.10 féle ember létezik. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem!
-
Soma01
veterán
válasz ANDROID??? #1210 üzenetére
MM. Személyesen vettem az üzletben.
(de az edigitalnál nincs épp arany színben, meg lehet nem is B120 van rajta, úgyhogy jó ez nekem 85-ért) -
SzaboZE
addikt
válasz balazska92 #1207 üzenetére
Valami szoftver ráült szerintem a gps-edre, nekem pillanatok alatt talált jelet.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
barrasz
aktív tag
Most lehet hogy nagyon alap kérdés de hol találom a szèf alkalmazás
t? -
Soma01
veterán
A Debrecenben a firstphone-nál vettem egy ilyen üvegfóliát [link] De nem illett rá pontosan. Kicserélni, pénzt vissza adni vagy helyette más terméket vásárolni nem engedtek. Mivel nem tartós fogyasztási cikk, semmi garancia nem nincs rá. Gratulálok! amíg vásárló vagy, király vagy, aztán hátat fordítunk neked ha gondod van.
...csak hogy felismerjétek a csomagolást, azért tettem be. Nem a linkelt speedshop áruházzal van a gond. Hanem a firstphone-nal és a linkelt termékkel.[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
Üdvözletem!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a zárképernyőről hogyan lehet eltüntetni a lépésszámlálást? Sikerült már valahogyan, de most újra ott van és asszony ezt a funkciót nem igazán szeretné használni, felesleges számára. Előre is köszönjük.
Huawei
-
ANDROID???
addikt
Tuti megoldás, törlöd az alkalmazást
Wallenberg: Ne várjunk 200-300e Forintos DSRL/MILC szintet, de nem mondható rossznak a minőség.
Javasolt bemenni egy MM-be fotózni vele és azt átlökni a saját telefonodra Bluetooth és otthon monitoron megnézni
Gondolom azt mondanom sem kell, hogy a saját telefonoddal is készíts ugyanazokról fotókat, hogy össze tudd hasonlítani[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok!
A kamera mennyire "tré"?
Fekete-fehér, szépia, halszem, domború, tükörkép készítés van az opciók között?
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz ANDROID??? #1221 üzenetére
En is toroltem. Nincs is gondom. 😃
-
balazska92
senior tag
válasz SzaboZE #1212 üzenetére
Semmilyen appot nem szedtem le, a pokemon go illetve az instagram a két első app amit leszedtem. A gyáriakat is amit csak lehet törlök folyamatosan, semmi fölösleges dolgot nem szeretek a telón. Viszont a gps így elég tré... Meg a pokemon go is, hogy a kamera ar-t nem tudja hasznalni, vagy alapbol nincs is benne, nem tudom.
-
szami777
addikt
Sziasztok, gyors kérdés, mert most, amíg él a 15% kedvezmény megvenném a mobilt, gyorsan berohannék érte, mert 76 ezerért ajándék.
Tudom, hogy nagyon lerágott csont, de az edigitalos verzióba akkor van ugye b20?
Köszi előre is.(#1226) porterocka
Köszi a gyors választ, meg is rendeltem.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Balathruin
veterán
válasz balazska92 #1227 üzenetére
De, töröl mindent. Olyan lesz mintha most kapcsolnád be először.
-
törölt tag
Attól függ hova van mentve.
Minden belső tárhelyen tárolt adat és az SD -n lévő android mappa elemei törlődni fognak.
Ami kell azt tedd SD -re és/vagy felhőbe.
-
szami777
addikt
BP-n tudtok ajánlani valahol valami bevált aluljárós butikot, ahol vehetek hozzá kijelzővédő fóliát, amíg az ebayes ide nem ér?
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bubus66
nagyúr
Szia a porterocka nem a gyári beállítások visszaállítására gondolt, hanem a factory reset-re a kettő nem egyés ugyan az.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
balazska92
senior tag
Köszi mindenkinek. Viszont ilyet még sose csináltam, a linken megpróbálok eligazodni, és megcsinálni.
-
törölt tag
válasz balazska92 #1233 üzenetére
Kikapcsolod a telefont, hosszan nyomod egyszerre a hangerő+ és a bekapcsoló gombot, amíg meg nem jelenik a recovery, aztán wipe.
Kb. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz Balathruin #1231 üzenetére
Erre a telcsire való is van neki?
-
Soma01
veterán
Ugye mindkét sim foglalatba nano sim méretű kártya kell?
-
GSPLR
senior tag
válasz ANDROID??? #1221 üzenetére
Köszönjük, erre nem is gondoltunk hirtelen
(#1240) Soma01: igen, nekünk is ugyanez volt a gondunk, vagyis pontosabban újraindítás után oké volt, aztán a következő újraindítás után megint ott virított. De már mindegy, töröltük és kész.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Valaki kipróbálta már, hogy lehet-e root nélkül launchert cserélni rajta?Egyébként milyen hibái vannak a telefonnak? Edigitalból vagy Mediamarkt-ből venném, ha jól emlékszem, gondok voltak a sim kártya kezeléssel.
Nekem Telekom sim-em van.
-
ReSeTer
senior tag
Még egy utolsó kérdés:
b20-at tudja a mediamarkt és edigitalos modell? Mert ha jól tudom van köztük szlovák szoftveres meg ilyenek. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is van olyan,hogy amikor hívnak akkor néha úgy kell felvennem hogy oldalra húzom a csuszkát néha pedig úgy kínálja fel a hívás felvételét hogy rá kell bökni a zöld telefonkagyló jelre.
Mitől lehet ez?
A másik dolog,hogy a hívó képet van akinél teljes képernyőn mutatja és van akinél csak a kis körbe.
A képek méretét megnéztem és egyforma még a felbontás is.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2