Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz jézusom #1350 üzenetére
Kamera menüjébe be van állítva az sd?
Amúgy nekem is volt, hogy nem mentette el a képeket. 3 fotó egymás után elveszett.
Csináltam egy újraindítást és akkor se javult a helyzet. Aztán annyi volt, hogy a vakut kikapcsoltam és utána mentette a fotókat. Fogalmam sincs mi köze hozzá de utána működött.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
kovacscsi
tag
A szelfinél a vakut hogy lehet bekapcsolni? Hogyan lehet esetleg este vagy kevesebb fénynél szebb képet csinálni esetleg valami app nem lenne? Köszönöm
-
batai15
félisten
válasz ANDROID??? #1356 üzenetére
ez nem rossz , nekem 5 óra a max ,de az se rossz.
mióta teljesítmény módba van, mintha kevésbé merülne. -
evo87
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen a topikhoz vágó kérdés, de nem találtam konkrétan ilyen vagy hasonló témájú topikot.
USB-microUSB kábelt és asztali töltőt illetően van ajánlott, korrekt márka amiből érdemes választani?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
jézusom
addikt
mágneses töltőt próbált valaki?
-
OldMike
őstag
válasz ANDROID??? #1356 üzenetére
Lehet hogy buta kérdés, de alul a negyedik gomb mi, és hogyan került oda?
42LM660S
-
ZBO
tag
Szevasztok!
Érdekelne, hogy lehet beállítani, hogy 16:9 arányú képeket csináljon a hátlapi kamera? Most 4:3-asat csinál.
Köszi! -
OldMike
őstag
Köszönöm (batai15-nek is). Akkor ha jól értem ez a fentről lehúzást helyettesíti.
Még egy félig off kérdés. Új SIM kártyát kaptam a Telekomtól, mert a régi mérete nem volt jó. Jött üzenet a T-től, hogy telepítenének valamit a telefonomra, és ehhez kapcsoljam be az automatikus SMS küldés funkciót. Jó ez nekem, és ha kellene akkor hol kell ezt megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
sepyi
aktív tag
válasz jézusom #1359 üzenetére
Lehet h. rosszul értelmezem a dolgot, de úgy tűnik ezen a telefonon. hogy ha az sd kártyát jelölöd ki telepítési helynek, akkor azt csatolja fel belső tárhelyként. Én konkrétan nem látom a belső tárhelyet egyetlen filekezelővel sem. Csak a system mappákat, de a tárhelyet nem. És ez így van jól.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
batai15
félisten
-
sepyi
aktív tag
válasz jézusom #1373 üzenetére
De csinál az sd re. Meg kell nézni a kamera beállításokat. Ilyenkor automatikusan át kellene állni a telepítési helynek de ki tudja. Ugyanis ha a kamera belső tárhelyen van, akkor nem tud hova menteni, mert számára nem létezik a meghajtó. Legalábbis nálam így van, de én eleve így indítottam a telefont. Nem került semmi a belső tárhelyre.
-
batai15
félisten
Mint írtam nekem látja a belső tárhelyet , ha sd a default akkor is.
Szerintem nálatok valami gond lehet.
Amúgy is amit írsz hülyeség , mert ennyi erővel a rendszer se menne mert nem letezik a meghajtó .
Meg amúgy is akkor az a 10 giga semmibe menne el.
A telefon sdre valtaskor titkositasrol ír ami nem ugyanaz amit te írsz[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz batai15 #1377 üzenetére
Hogy hülyeség vagy nem azt eldönti az utókor. Tény ha a belső sd van kijelölve akkor látja a kártyát, de nem telepít rá csak másolni tudsz oda. Ha az sd a telepítési hely akkor nem látja a belső tárhelyet de minden az sd re települ. Nota bene az sd a belső tárbely. Nálam mondom és nekem ez így tökéletes. Ugyanis nálam egy FR nem gond minden mondom minden a kártyán van.[link]
[ Szerkesztve ]
-
xeo98
csendes tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki bluetooth-os ELM327-tel a Torque, illetve Forscan progikat? Szeretném diagnosztikára használni, de úgy hallottam, hogy a Kirin procival nem minden program kompatibilis a Playen...
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Amennyiben beazonosítok ujjlenyomatot, az egyből azt jelenti hogy onnan már csak azzal (vagy a kóddal) lehet kinyitni a telefont? Egyelőre nem szeretnék ilyen feloldást használni, viszont jó lenne ha a hívást az ujjlenyomat olvasóval tudnám felvenni. Csak erre használnám az ujjlenyomat olvasót.
42LM660S
-
GSPLR
senior tag
Üdv!
Valaki használja már a telefonján a Nillkin H+Pro Tempered Glass-t? Mi berendeltünk egyet, viszont kíváncsi lennék, hogy mennyire fedi a készüléket. Előre is pacsi!
(#1389) OldMike
Állítható, hogy mire szeretnéd használni.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
sepyi
aktív tag
Porterocka: itt az xda: [link] Mindig relocked lesz. Tehát megkövetem magam. Nem tudom honnan vette a srác amit írt. Bocsi nem rakja be rendesenhttp://forum.xda-developers.com/p9/how-to/guide-unlock-bootloader-twrp-root-t3405701/page5
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Az mitől lehet, hogy ha csörög a telefon és a flip-es tokban van, akkor max hangerőn megy csengőhang? Ha a flip nyitva van a beállított hangerőn csörög a telefon. Ha a flip csukva, akkor maxon ill. arra kapcsol ha csörgés közben lecsukom a flip-et.
De most meg úgy néz ki, hogy már mindig maxon megy a hang, pedig a hangerő csúszka a minimum felett van egyel. De van hogy halkan kezdi, de pár másodperc és felmegy max hangerőre. -
OldMike
őstag
Elnézést az újabb két kérdésért:
Vennék egy kijelzővédő fóliát (XProtector Matte), a felhelyezés előtt le kell-e szedni a gyárilag feltett fóliát?
Oldalra nyíló - flipesnek írt - tokot néztem ki. Ez kinyitáskor bekapcsolja a zárképernyőt? Van ilyen beállítás?
Köszönöm
GSPLR köszi a választ.
Soma01 A Hicare Kézikönyvben olvastam valamilyen Zseb Funkcióról, amikor fokozatosan erősödik a csörgés és a rezgés erőssége.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
batai15
félisten
válasz Balathruin #1397 üzenetére
látom nem jött át..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest