Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Feleségem P9 lite készülékével újabban olyan probléma adódik, hogy amikor hívják, akkor őrületesen felhangosodik a csengőhang hangereje egy pillanat alatt. Mindegy, hogy hanyas hangerőre állította előtte.
Találkozott már valamelyikőtök ezzel a jelenséggel? Ez normális? Ha nem, akkor, hogy lehet orvosolni?
A válaszokat előre is köszönöm!
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
Sonja
nagyúr
-
Roland0224
senior tag
Ma bementem a egy bestbyte üzletbe nézegetem a telókat p9 lite kiállított db 3 gb ram nagyban megörültem h akkor átváltok arra de ahogy néztem a dobozokat csak a 2gb-os volt. Kis meglepi otthon nézed a boltban 3 Gb ram otthon már csak 2
-
GeriCool
aktív tag
Nagyon köszönöm a válaszokat! A Color band A1 progival már működik. Itt volt a bibi, hogy nem tudtam róla. Csak a Huawei Weart láttam. A kövi időben megy majd a tesztelés.
Még egyszer köszönöm a gyors válaszokat! -
ANDROID???
addikt
válasz Roland0224 #3356 üzenetére
Ez lerágott csont!
-
xeo98
csendes tag
Sziasztok!
Mitől van az, hogy nem szinkronizálódnak le a névjegyeim? A beállításoknál be van kapcsolva a szinkron, le is fut (hibát nem jelez), de a gmail-re belépve semmit sem látok?
-
boneyard
tag
válasz Roland0224 #3360 üzenetére
Az üzeneteket igen, de az értesítéseket nem feltétlenül. Amíg nem lövi ki az android az adott progit, addig megkapod, de mivel nem védett az alkalmazás, ha bezárja nem jön több értesítés.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
-
xeo98
csendes tag
Szerintem helyi, a telefonkönyvet szerettem volna szinkronizálni. Annyit vettem észre, hogy akiknél beállítom az email címet azokat szinkronizálja, a többit nem.
Amikor megvettem a telefont és költöztettem át a cuccaimat a régiről, akkor olvastam, hogy a telefonszámokkal nem kell foglalkozni, mert gmailből leszinkronizálódnak. Nekem ez nem megy, már az előzővel sem ment.
-
imperio77
újonc
Üdv.sokat olvastam a fórumon,de nem talaltam meg azt,hogy miért nem tudom a letöltött alkalmazásokat az újonnan vásárolt 32-es memóriakártyára?A mentesek memóriakártyára be van állítva.képeket oda menti,alkalmazásokat nem.és ebben a telefonban nem találom a áthelyezés sd kártyára opciót.Köszönöm
-
Muerte68
addikt
válasz imperio77 #3368 üzenetére
Csak egy része megy SD-re a fő adatok a telefonra ez androidos találmány azért hogy biztosabban fussanak az alkalmazások,egy részüket át lehet helyezni utólag de teljesen nem-sokszor ezért vannak bajban a kis belső memóriás telók tulajai,mert pld a face csak úgy frissíthető hogy újra tölti az egészet és marha sok hely kell neki Régebben engedte a droid a memós alkalmazásmentést de most az újjabakban megint korlátozzák
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Stylerr
addikt
SwiftKeyt használok, és olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnom beállítani, hogy enterrel küldje el az üzenetet Messengerben?
-
313313
addikt
válasz Stylerr #3375 üzenetére
Ezt messengerbe lehet tiltani/engedélyezni...
Mármint, hogy enter gombra küldje az üzenetet.[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Micka21
tag
sziasztok
3 üvegfóliát sikerült elb**nom, és mindháromszor a huawei felirat alól bemászik a levegő , akárhogy tisztítom, ráadásul közvetlen előtte a gyári fóliát húztam le a kijelzőrőlvalami ötlet, tapasztalat mit tehetek?
-
-
313313
addikt
válasz Stylerr #3378 üzenetére
Közben rálestem, kevertem a Win10m Messengerrel, ott lehetett a Messengerbe ezt állítani...
Itt nem találtam ilyesmit a Messenger beállításaiban, akkor ezt vagy a billentyűzet beállításában tudod megcsinálni, vagy nincs ilyen beállítás...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
P9 Lite gyári fóliáját vette már le valaki? Lányomnak van egy ilyen telefon, vettem rá "üvegfóliát" de nem engedi leszedni a gyári fóliát mert valahol azt olvasta, hogy a fólián van a Huawei felirat.
Igaz ez?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Ronam
addikt
válasz gipsztigris #3381 üzenetére
Nem tudom hol olvasta, de hatalmas baromságot írt az illető, nem a fólián van a felirat..
-
ANDROID???
addikt
-
Roxbury
őstag
válasz ANDROID??? #3385 üzenetére
Nekem is majus ota. Tokeletes. 😊
-
Istuu15
senior tag
Milyen SOT-ot szokott produkàlni nektek a telefon? A camera, hogyab teljesít?, Smooth a rendszer?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
ORCA58
addikt
Akkor nem kíváncsiskodok.
Gondoltam megveszem a GMD Full Screen Immersive Mode Pro verziót, de semmit nem enged kifizetni a Play. Próbáltam egy 125Ft-os app-al is, de hiába. Gondoltam kitörlöm a kártyát, és újra felveszem, persze azt sem lehet, az oldalt be sem tölti. Újat bezzeg felvehetsz, de azt is megtartja magának. Dögöljenek meg!Micka21
Szerintem nem az üvegfólia a hibás, hanem a feliratnál nem egyenes sajnos az üveg. Több tulajnál is jelentkezett már ez. Emiatt nem is merem megpróbálni, marad a gyári fólia.[ Szerkesztve ]
-
KDavid17
aktív tag
válasz AngeloDivina #3392 üzenetére
gyári appal? egész jók lettek szerintem
-
Robertó79
tag
Ha az ujlenyomat olvasó környékén megkocogtatjátok a telót nektek is olyan mint ha valami zörögne benne?
-
Istuu15
senior tag
A telekomnál is a 2gb os verzióval adják? Nem írják a ramot. 2gb rammal smooth a telefon, nem lassul be? Mennyi szabad ram elérhető?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
gipsztigris
addikt
válasz Micka21 #3377 üzenetére
Tegnap ugyanígy jártam én is. Ha alaposan szemügyre vesszük a telefont, akkor a Huawei felirat környékén egy picit "horpadt" az előlap és ezért nem fekszik fel az üveg. Normál fóliánál nincs gond mert rugalmasabb, de az üveg eltart egy picit. Szerintem ezzel együtt kell élni!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest