Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszoli0707
tag
-
Anonymus95
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nem igazán tudtam rájönni (nem is sokat használtam) hogy lényegében hol van az NFC modul? A telefon közepén vagy a felső üveg sáv alatt?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Anonymus95 #12902 üzenetére
Felső sáv, és a ház találkozásánál van kb (Inkább az üveglap részen dominál.). Ha gondolod holnap küldök fotót. A bontott és cserélt ház miatt tudom.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csipszikutya
senior tag
Valaki le tudná nekem ellenörizni, hogy ha a telefont "rezgés" üzemmodba rakja akkor bejövö hivásnál nála is erösödö csengöbe kapcsol a telefon? Vagy megint nálam lesz a bug?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz csipszikutya #12905 üzenetére
Nálam nincs ilyen. De Android 6 alatt nincs is ilyen már. Android 5 alatt tudom hogy volt ilyen lehetőség.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Anonymus95 #12906 üzenetére
Ha némába rakom nincs baj, nem kezd el csörögni. Nem lényeg, csak minap meglepett vele amikor nem kellett volma
-
Micsurin
nagyúr
válasz csipszikutya #12905 üzenetére
Állandóan abban van suliban a zsebemben. Még sosem volt vele bajom, lehúzom a hangerőt akkor Rezgőre vált. És tökéletes.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Obilia
csendes tag
válasz csipszikutya #12909 üzenetére
Furcsa, nálam se 5-ön, se 6-on nem volt ilyen, rezgőn mindig rezgő marad. Viszont 6-os Android óta nem tudom a lefelé hangerő gombbal némába tenni, csak rezgőig jut el, tehát 5-ösön: halkítás - rezgő - néma, 5-oson: halkítás - rezgő, ha hosszan nyomom a hangerő lefelét.
Párom Samsung A3 2017-ese csinált 2x olyat egy napon belül, hogy valamitől visszaállt rezgőről hangosra.Más kérdés: Zedge-ben próbálok ikont cserélni az Icons rész alatt, ott ugye lehet egyesével is ikonokat cserélni pl csak Kamera és Messenger.
Kiválasztok egyet, kijelölöm melyik helyére szeretném pl Kamera a Kamerához, alul Add to home screen és semmi az égvilágon nem változik. Nem értem miért. Nincs külön icon pack beállítva, egyik letöltött gyári téma ikonjai vannak saját fotóval háttérnek (beállítottam a témát, utána megváltoztattam a zárképernyőt és a hátteret). -
Grecky
senior tag
Tegnap este teljesen megzavarodott a szerkezet.
Előzménye: egy P10-et teszteltem a hétvégén és bepróbáltam, hátha át lehet tenni a MobilCIB appos adatokat huawei backuppal, h ne kelljen telefonálgatni az ügyfélszolgálatnak, de sajnos nem sikerült.
A tesztet követően a P8-on kicsit furán kezdett viselkedni a nevezett app (gondolom IMEI-hez kötött a dolog), gondoltam letörlöm, felteszem újra, majd kérek telefonon regisztrációs kódot.
Innen aztán beütött a ménkű: először nem tudtam letölteni Play Áruházból semmit, mert kilépett telepítéskor, csak az alkalmazásadat törlése után indult el újra, de az is csak addig ment, amíg nem próbáltam megint telepíteni.
Próbáltam gyárira visszaállítani a Play Áruház appot, méghozzá apkmirror-ról a legújabbal, de semmi változás, újraindítás, cache törlés, 3 gombos szoftver rátolás mit sem ért.
Közben észrevettem, hogy az SD kártya nem is látszik, sőt a belső memórát sem képesek elérni az alkalmazások, mintha valami letiltotta volna a hozzáférést (kamera kilépett egyből, galéria szintén).
Olyannyira durván megfogta valami a telefont, h a power gomb hosszabb nyomására sem jött a elő a kikapcsoló-resetelő menű, hanem szimplán resetelt egyet.
A vége hard reset lett, konkrétan mindent megpróbáltam amit lehetett, annyi mákom volt, h huawei backuppal OTG kábellel pendrivera csináltam egy fullos backupot appokról, kezdőképernyőről, stbről, majd ezt sikeresen vissza is állítottam, azóta frankó megint minden.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Nem telepítettem semmi gyanus appot, SD és SIM kártya hibátlan, mielőtt bárki ezeket írná, B398 van rajta, B370-től a ROM-okat manuálisan pakolgatva rá.Amúgy P10-es tapasztalataim összefoglalva:
- qrva gyors
- akksi sokkal jobb
- kamera nem sokkal jobb (4k-t leszámítva)
- viber, messenger üzenetek, google keep emlékeztetők nem mindig jönnek meg (mint régen p8-nál )
- ujjlenyomat olvasó gyenge, konkrétan volt, h 6x-ra oldott fel.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
csipszikutya
senior tag
válasz Obilia #12910 üzenetére
Tanultam a hibámbol, bár emiatt buktatott meg a tanár (jogosan) mert vizsga közbe elkezdett csörögni. Rezgön volt, de mire elöbányásztam a zsebrmböl már kb max hangerön üvöltött. (nálunk szsbályzatba van, hogy vizsgán kikspcsolt telefon lehet csak nálam).
Grecky: nekem most elmegy 2 napokat a telefon, pedig ugyan ugy használom mint eddig, söt sktivabban mert elfogy 5 giga netem. Interesting
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Anonymus95 #12904 üzenetére
Na itt a kép, sry kicsit megcsúsztam ma!
Ott a kamera sávban és a fémház közötti részen látni. Kicsit megmajszoltam kíváncsi voltam le lehet e venni...
-
rObika8802
aktív tag
Sziasztok! Mitől lehet ilyen a kamera képe? Eddig semmi baja nem volt mostanáig...leejtve se volt meg semmi miota utoljara fénykepeztem...nem értem FW: B397
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
Anonymus95
senior tag
válasz Micsurin #12913 üzenetére
Köszönöm!
Elég nehezen találtam meg, de azt hiszem látomrObika8802
Nem nyúlhatott hozzá véletlenül egy gyermek? Olyan, mintha hosszú záridő lenne rajta. Nincs bekapcsolva a 'pro' kamera mód? Vagy fénnyel festés effektus, vagy ehhez hasonló?
Ha nem, akkor a kamera alkalmazásnak nyomnék egy adatok törlését, hogy alap helyzetbe álljon.
Még esetleg, ha a fejlesztői lehetősegeket aktiváltad és ott az animáció időket hosszabbra állítottad, úgy olvastam egyszer, az hatással van a kamera záridőre is. (Ha nem tudod miről van szó, akkor biztos nem ez a gond)[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz rObika8802 #12914 üzenetére
Anno az SP-n hoztam ilyet össze amikor Benzinnel találkozott a lencse és valami kezelt réteget feloldott rajta.
Gyári állapotba tedd vissza ha nem volt fizikai behatás és semmire se változik. (Próbálj ki másik kamera appot is azért, hogy tuti kizárjuk a hardveres gondot.!)
Biztosra megyünk!
Miért kellet a helye? NEM kiszedhető, legalábbis épségben. Tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
rObika8802
aktív tag
válasz Micsurin #12916 üzenetére
Probáltam mindent..masik app, mindent alaphelyzetbe..ugyanaz a gond..viszont amikor megnyitom a kamerát és még nem fókuszált addig az 1 vagy 0.5mp-ig addig nem "rezeg" a kép...érdekes nemtudom mi lehet a gond..lencsét is nézegettem,de nekem sértetlennek tűnt... :/
Köszönöm a tippeket amugy!.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
válasz rObika8802 #12917 üzenetére
[kép]
Nézegettem a pro módba is ,de jobb nem lett sehogy.....-.-.-.-.-.-.
-
Anonymus95
senior tag
válasz Micsurin #12916 üzenetére
Csak amiatt, hogy biztos jó helyre tegyem a telefont a terminálon, amikor fizetek regibbi telómon a telefon közepén volt. P9 Lite-on is valószínűleg ott van. Mert a P8-am üveg részét a P9 Lite közepéhez kellett érinteni..innen gondoltam hogy a P8-nál nem a telefon közepén lehet, de jó lenne tudni akkor, hogyne csak úgy nagyjából mindenhol 'érintsem', hanem tudatosan oda tegyem a telefont!
Köszönöm a fáradozásod és ne haragudj ha nagyon láma voltam! Ezzel még nem volt tapasztalatom! -
csipszikutya
senior tag
Na megoldodott a rezgöbe erösödö csengöhang problémám. Abszolute nem ad ki magábol hangot a telefon
Mondjuk annak örülök, hogy nem szart be a nagy hangszorom, mert ha kihangositom telefonálás közben akkor ad hangot, tisztán. De se yt, zene, bármi rendszerhang, ébresztés és csengöhang nincs.
Este tolok neki egy hard resetet, hátha. Ha nem ujra rakom, kiváncsi leszek -
Anonymus95
senior tag
válasz csipszikutya #12920 üzenetére
Elátkozott vagy xd
De ezt hogy sikerült elérni? -
csipszikutya
senior tag
válasz Anonymus95 #12921 üzenetére
Nem baj, oktober már közeleg és megválok töle
Passzolok. Tegnap este 11kor felraktam töltöre, kiadta a töltö hangot (mostmár oda figyelek rá, hogy töltön is, megnézem a ledet és az ikont is, hogy tölt-e).
Reggel fél7re raktam az ébresztöt mert jöttem vizsgázni és csak rezgett (még szerencse, hogy ilyenkor haverom telefonja is be van állitva nekem a gép mellett mert a haver telefonjára keltem) az enyém csak rezgett magának. Na mondom fasza, gyors rr, biztos megoldja. Fel se tünt,h ogy boot alatt nem adta ki a hangot. Az tünt fel, hogy hivnak és csak rezeg. Na monndom ujra, hogy fasza. Vállammal fogtam a telefont és véletlen kihangositotta magát (nem tudom ugy fogni, hogy néha néha ne keljen fel a kijelzö) és hangosan beszélt a telefon. Szal kiprobáltam gyorsan reggel, hogy a zenét lejátsza-e? Gondoltam versenyzek a dkv-n a tesokkal meg a bt-s hangszorojukkal, de nem adott hangot.
Amugy passz, este jo volt, asztalon volt reggelig, hozzá nem volt nyulva és meghülyült
Megcsinálnám én most is az sw cserét mert rajta van a gépen a B370 és kábelem is van, de sokat kell még telefonálnom. Este majd jelentkezek -
Micsurin
nagyúr
válasz Anonymus95 #12919 üzenetére
Nem azért mert láma kérdés lett volna... azért karikáztam csak be, hogy tuti legyen. Én szedtem szét már karburátort úgy, hogy félre ment az info.... a végén érdekes eredmény lett.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Micsurin #12923 üzenetére
egyetemen kötelezö nyári gyakrol el kellett mailben küldeni a tanárnak a jelenlétit, az enyém elveszett. Bementem lefenyékpézeni és küldtem neki mailben.
a probléma az volt, hogy elötte exemröl készült egy eléggé akt kép. na nekem sikerült azt elküldeni a tanárnak
bár jo fej volt, annyit válaszolt, hogx köszöni a képet a hölgyröl, nagyon csinos, de ne értsem félre, a jelenléti képre mégjobban izgulna
akkor hekkeltem szét a wp-t és nem töltötte be a képek elönézetét azota én is biztosra megyek -
chros
őstag
válasz csipszikutya #12924 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz csipszikutya #12924 üzenetére
Nemár! Azért a figura fejét megnéztem volna, de még inkább a te arcod.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Micsurin #12926 üzenetére
Ismerve a tanárt, elhiszem, hogy tényleg jobban érdekelte a jelenlétim mint a nök.... 50 évesen se feleség, se gyerek, csak az oktatás. Fejbe 6 tizedes pontosággal vonta a negativ logaritmust. Baj nem lett belöle, csak egy szakitás
Na offnak vége. Hard RR nem segített a problémámon, kapott egy uj B370et és müködik, van hangom. Király. Holnap lakhatom be ujra
-
Anonymus95
senior tag
válasz csipszikutya #12927 üzenetére
Köszi a leírásokat! Hasznosak, hogy ha netalán mással is előfordulna, tudja, mire számítson!
-
Roppy
tag
Sziasztok!
Járom a hadak útját, de szó szerint..... Ugyebár leadtam a telót a szervizben, csereutalványt kaptam, öröm-boldogság (ekkor még), de utána jött a feketeleves... Tegnap elhajtottak a Telekomtól, mert anno lassan 2 éve használtan vettem a készüléket az egyik aukciós oldalról és NEM én vagyok az eredeti tulaj! Az imént telefonáltam a Telekom ügyfélszolgálatára, megértik a problémát, de sajnos így lehet eljárni, ezt mondta a hölgyemény (amúgy nagyok kedves és készséges volt). Tanácsolta, hogy menjek vissza egy T-pontba és kérjem ki az illető nevét és próbálkozzak az elérésével, viszont kérdem én, 2 éve az elérhetősége az emberkének, ha változott, akkor mit is tegyek.....WTF Másik tanács, kérdezzem meg a Huawei-t is, mert biztos volt már más is rajtam kívül ezzel a problémával........ Pfúúúúúú, undorító egy dolog ez, kezemben a TMX-es jegyzőkönyv az állásfoglalásról, de nem tudok vele mit kezdeni jelenleg! -
Roppy
tag
válasz csipszikutya #12930 üzenetére
Akkor inkább már veszek szerintem egy újat, de a tanulság ebből az egészből, hogy mindenképpen adásvételit kellett volna írni anno, mint kiderült, próbálnám intézni most ezt, hátha összejön ......
-
Permet Elek
senior tag
válasz csipszikutya #12932 üzenetére
Sok választásod nem lesz. A cordon a másik fele. Egykutya a két cég. LG az egyetlen, aki maga szervizel itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Roppy
tag
válasz csipszikutya #12932 üzenetére
Érdekes egy cég ez a TMX, dinamikusan fejlődik, de nincs telefonos ügyfélszolgálatuk.....
No és ez is érdekes azért Tőlük:Milyen módon juthatok készülékcseréhez vagy pénzvisszafizetéshez?
Szervizünk csak javításra jogosult, készülékekkel nem rendelkezünk, ezért az ügyfelek készülékcserére vonatkozó igényét nem tudjuk teljesíteni. -
cris78
őstag
Vettem egy ilyen tokot.
Van valakinek tapasztalata vele? Félek ha rárakom nem tudom leszedni.
Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/201847494955Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Micsurin
nagyúr
válasz Permet Elek #12933 üzenetére
A Sonynak is van saját szervize is már. Nem csak a cordon van már nekik.
-
rObika8802
aktív tag
hellosztok!
a múltkori kamerás hibánál azt nem is vettem észre,hogy nem csak "rezeg" a kép elég jól,hanem vékony sipolós hangja is van a hátsó kamerának,ha bekapcsolom.. :S
esetleg tudnátok segíteni,hogy hol szervizelnék meg? (Mosonmagyaróvár és környéke)
.-.-.-.-.-.-.
-
Anonymus95
senior tag
válasz rObika8802 #12939 üzenetére
Valószínű akkor, hogy szervíz lesz.
A HiCare Apponyi belül tudsz szervizelési pontot keresni és ott van telefon szám is. Nekem le van most tiltva ez az app egyébként segítenék.
Pesten van szervíz pont, egyébként csak Huawei posta pontok vannak.[ Szerkesztve ]
-
TGa
tag
Sziasztok! A P8-am aksija egy hete mély merülésbe kezdett L09C432B392. Mindent próbáltam ami a fórumon le van írva, de semmi sem segített.
Javasoltok valami jól működő, lassan merülő rendszert ami feltehető erre a verzióra? -
Anonymus95
senior tag
Inkább azt javaslom, nézd meg, mi okozza a merülést. Lehet a Play szolgáltatások. Akkor pedig az az elleni javaslatokat érdemes kipróbálni. Több is van, de ha kell leírom, ha az a probléma.
Egyébként egy factory resetet javaslok. Megoldja, ha nem az akksival van gond. De ha már factory resetet csinálsz, egyúttal felteheted a legújabb romot is a B398-at vagy a B397-et. De azzal különösebb változást nem érsz el. Biztonsági szint lesz friss, illetve egy-két felhasználói felületbeli változás van. Ha nem az akksi rossz, akkor álltalában a Play szolgáltatások, vagy valami más alkalmazás miatt merül. Nézd meg![ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
Android system webview frissítését is töröld le szerintem. Én mióta nem engedem neki az auto frissítést, fényévekkel jobb az akkuidőm.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Szabcsizz
őstag
válasz Anonymus95 #12944 üzenetére
Hihetetlen,hogy ilyenekkel kell sz*rakodni hogy normalisan tudja az ember hasznalni a keszuleket..
-
csipszikutya
senior tag
válasz Szabcsizz #12946 üzenetére
Én ezt papolom miota... mindig lehurrogtok
Btw, a "google-szolgáltatások"at is lehet offolni.
Minden fog tovább müködni, csak mikor megnyitod a youtubet,gmailt és ezeket a googlés szarokat akkor kiirja, hogy nincs engedélye, adsz-e? és, hogy okézd le, hogy szarul fog müködni. Ezt minden ujrainditásnál offolni kell, de nem kérdezi meg ujra ha nem zárjuk be öket. -
Szabcsizz
őstag
válasz csipszikutya #12949 üzenetére
En ertelek,csak szamomra az nem vilagos,hogy itthon van a Galaxy S4-esem meg,es SOKKAL fluidabb az egesz,mint a P8.(Snap 800 van benne) A programok mintha sokkal jobban futnanak rajta.Meg ott nincsenek ilyenek sem,hogy a Facebook/Snapchat vagy akarmi,hirtelen lesz*pja az akksit.Felfoghatatlan ez szamomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest