Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anonymus95
senior tag
válasz bkiky01 #12044 üzenetére
Rendben, te tudod.
Nem véletlen lett ez javasolva..és nem én találtam ezt ki.. a B170 az, ami a T-s cuccokat kiüti és így gond mentesen független rom-ra tudsz térni!
Mi lett a Build számod, ha szabad kérdeznem?stnorcy
Nálam is abszolút stabil. Nincs vele gondom.
Az összefoglalóban találsz linkeket és leírást, miként és hogyan kell frissíteni, illetve letölteni honnan tudod.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Azért ez Csipiszkutyát felmérgeli majd!
A lite topikban van TMX-es szervíztapasztalat: itt.
Abszolút érthetetlen számomra, hogy mikor - miért - és mennyit kérnek el.
Itt is volt már korábban, hogy cserélték a házat gariban, mostmeg 16-39eFt...
Törött plexi vagy lyukas oldal... egyik fizet másik nem.Mikor hogy kelnek fel? Mitől függhet ez? Vajon a Huawei ezt tudja? Látja?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
csipszikutya
senior tag
válasz grafnet #12053 üzenetére
Én komolyan mondom nem tudom, de épp ésszel fel sem birom fogni. De már nem lényeg, remélem 3 krvát is hivtak a pénzemböl vagy ellopták vagy szivart gyujtottak vele vagy bekátyuzzák az M3-ast belöle de leszarom.
Vettem 8 db Nokia 3310-et toknak, 140 tonnás péncélszekrényben hordom már a telefont, eladtam a kocsit és tankot vettem a helyére, hogy biztonságban legyen a drága kis telefonom.Persze ha telefonálni akarok akkor bemegyek az egyik atom bunkerem 250%ban gumival és plüssel meg fiatal szüz lányokkal bélelt szobájába, hogy ha véletlen kicsuszna a kezemböl akkor nehogy megsérüljön, mert ha valami baja lesz nincs kedvem megint házat cserélni.
Persze elöbb kiszállok a tankombol, a páncélszekrényt elviszem a kibélelt szobámba és ott veszem ki csak a széfböl, majd bontom ki a 3310es tokbol. De lehet benézek a valamelyik biztositohoz és valami fasza biztositást is kötök rá mondjuk 213ö944utör8eg csilliárt forintért.Uhh, elnézést...
[ Szerkesztve ]
-
Grecky
senior tag
válasz bkiky01 #12044 üzenetére
Annyiban fölösleges, hogy felmegy attól még, viszont a modellszámod és build számod is a normálistól eltérő lesz. Hátránya: innentől kezdve nem jönnek OTA-n a frissítések, sokat mondjuk nem vesztessz vele, mert nem hiszem, h jön még OTA-n sw P8-ra.
[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Anonymus95
senior tag
válasz Grecky #12056 üzenetére
Egy szó mint száz.. Nem szakszerű sw áttérés. De akkor 'én biztosan mindent rohadtul tudok'..
Én csak elmondom a kérdésre a választ, amit tudok és amit javasolt csinálni. Ámbár jogában áll mindenkinek azt csinálni amit gondol, de akkor ne csodálkozzon rajta, ha utána nem azt kapja amit elvár..mert mondjuk nem úgy működik stb.[ Szerkesztve ]
-
Grecky
senior tag
válasz Anonymus95 #12057 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad válaszként küldeni?
Ha igen, akkor nem állítottam, h szakszerű SW frissítés és nem is helyeseltem, pusztán leírtam a tényeket, hogy mi történik, ha eképp frissít.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Szabcsizz
őstag
válasz Anonymus95 #12057 üzenetére
Nem azzal volt a problémája hogy segítesz,hanem hogy milyen hangnemben teszed...
-
csipszikutya
senior tag
Kifagy a chrome ha megnyitom. Gondolkodik kb 10-30 mp-t majd fogja magát és vissza ugrik a kezdöképernyöre.
Bezártam már, rr volt. What can i do? Találkozott már valaki hasonloval? Másik böngészöt nem szeretnék, szeretem a chromet. -
chros
őstag
Sziasztok!
Ilyen telo vasarlasat tervezem (S5 utan, miutan elhagytam ), nem vagyok kezdo Androidos user (meg anno HTC Hero-val kezdtem az ipart ). Atporgettem a remek osszefoglalot, de kerdesek lennenek igy is:
1. eleg e ma a 16GB? (sdkari lenne, s5-on eleg volt)
2. melyik a legmegbizhatobb rom ma? es megbizhato-e? (szoftvertamogatas nem erdekel, ha van bug mentes rom)
3. vannak-e gyakran elofordulo nagy bugok hasznalat kozben? (S5-nel rogton 3-at is tudnek mondani, pl. nem lehetett megbizhatoan faljokat masolni a telo es PC kozott USB kabelen )
4. latom a root megoldhato (arra lenne igazan szukseg), de ahogy latom a Huawei is hasonloan vacakol, mint a samu a Knox-al
5. LuckyPatcher muxik?Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Grecky #12058 üzenetére
Te is magyarázatként írtad neki, én csak kiegészítettem tudom, hogy nem azt mondtad!
Szabcsizz
Hangnem..én csak nem szeretem, ha valaki nem olvassa el amit el kell, utána pedig még okoskodik egy sort.. ha meg elolvasta az összefoglalót, akkor miért kérdez, ha úgy is ellenkezik és csak azért se úgy csinálja.. és ez már az első írásából letükröződött...csipiszkutya
Nem használom a chrom frissített verzióját (sztem fölösleges) így nem tudom nálam hogy reagálna a jelenlegi verzió, de nekem a gyári verzióval szépen működik, szerintem próbáld meg úgy.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
Szia!
Én csak ajánlani tudom ezt a telefont. Nincs vele bajom. Csipiszkutya kicsit megszívta ezzel a telefonnal, de mindenki másnak itt a fórumon úgy tudom jól szuperál.
Romok valóban rendben vannak, korrektül lettek összerakva. A B393-as a legfrissebb, nyugodtan felteheted rá azt.
Root csak BL nyitással oldható meg a 6-os androidban ami gari vesztéssel jár, de 5-ös androidban (B200) a kingoroot app is megoldotta nálam, így nem kellett BL-t nyitni.
16 GB bőven elég.[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
1) igen + SD -vel
2) ARROW ROM XDA-ról ha nyitott a készülék vagy B393
3) Nincsenek - legalábbis nálam
4) Huawei nem vacakol roottal, csak mindenki parázik, még senkinek nem tolták vissza a telefonját mert rootolt volt, pedig volt aki úgy adta be, amúgy meg - elvileg - vissza lehet zárni nyom nélkül, csak fizetni kell érte egy progiban
5) Ha van root akkor megy, nálam tökéletesen teszi a dolgát.Üdv
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz Anonymus95 #12064 üzenetére
Kingoroot app az nem root, nem is értem hogy lehet annak nevezni. Ha valaki rootolja a telefonját, akkor azok a funkciók amiért ezt teszi gyakorlatilag teljesen elérhetetlenek ezzel a megoldással, így hülyeség is így hívni.
Xposed működik talán? És a Viper4Android? És a Lucky Patcher? - Nem? Akkor ok.A gari meg nem veszik el rootolással, Huawei soha nem tett olyan hivatalos kijelentés, hogy garivesztést jelentene a root, pont ahogy LG, HTC se. A rootolásból eredő hibát pl. ha CPU-t kisütöd nyilván nem javítják, ezen felül minden nem rootból eredő hibát ugyanúgy szervizelnek.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz Anonymus95 #12067 üzenetére
Tudsz telepíteni busybox-ot? Xposed Framewokr megy-e? Modulok? Viper4Android? ... Én is próbáltam annak idején, de kb. semmire nem jó.
-
-
csipszikutya
senior tag
válasz Anonymus95 #12063 üzenetére
B390en vagyok sajna, nincs már gyári.
-
bee_jay
tag
válasz csipszikutya #12070 üzenetére
Én a Chrome Beta-t használom már elég régóta, nálam eddig tökéletesen működött. Elég sűrűn jönnek rá frissítések. Próbáld ki, hátha neked is beválik.
-
Anonymus95
senior tag
válasz NandorHUN #12068 üzenetére
Busyboxot itt még nem használtam, a Sony m-en volt utoljára, de xposed és a modulok működtek. Viper4-et nem használtam még.
Csipiszkutya
Gyári alatt azt értettem, hogy a chrome frissítéseit távolítsd el és úgy próbáld ki. Mert lehet, hogy a chrome frissítése ami gondot okoz. Bocs, ha félreérthető voltam.[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
Koszonom mindenkinek valaszokat, jo latni, hogy egy remek kis kozosseg megmaradt ennyi ido utan is
Veletlenul akadtam ra jo aron (kb 70e, kulfold, uj, garival, normalis helyrol), egyebkent mar a P9-en gondolkodtam, de igy meggyoztetek, koszi!
Igy meg is rendeltem, holonap este mar lehet majd buheralni.1. Raneztem az Arrow rom-ra, koszi, a gyari modja (ilyet hasznaltma S5-on is): az emberke ert hozza aki fejleszti, vagy cwsak osszedobalja a romokat veletlenszeruen (Aleksndr ertett hozza S5-on )
2. nem gyari rom is van? (pl. cynogenmod, stb)
3. en ki akarok nyitni mindent: bootloader, root, custom recovery, stb:
- van aktualis leiras hogyan kell vegigmenni ezen 0-rol? (szuz telo lesz, 1 sim-es fajta)
- ha nincs , nagyon megkoszonnem, ha valaki hirtelen osszedobna linkekkel (kesobb majd mar en is tudok segiteni az ujonan jovoknek)Koszi szepen!
-
törölt tag
Négy fontos lépés kell a root-jog megszerzéséhez.
1. Bootloader unlock kód lekérése a Huawei-től
2. A kapott kóddal, egy fastboot parancs segítségével bootloadert nyitni.
3. Ha nyitott a bootloader, lehet flashelni egy TWRP-t (custom recovery) a telóra.
4. Majd belépni a TWRP menübe, és feltolni a telóra egy SuperSU nevezetű zip file-t, ami tulajdonképp maga a root.
Nem nagy kaland az egész, de ahogy anonymus95 fórumtárs is írta segítek benne szívesen, majd keress meg!
-
-
ptgmaster
tag
Ma este megjött OTA-n a 393.
Ami ami, az az!
-
Minstrel
senior tag
válasz Exelsior24 #12081 üzenetére
B390
-
csipszikutya
senior tag
És tényleg. Bár nekem 10 perce még mindig 0%on... Reggelre csak végez
-
ptgmaster
tag
-
djbelo
senior tag
Nekem is megjött OTA-n a 393!
-
chros
őstag
válasz #85619712 #12078 üzenetére
Koszi a linkeket!
Fel is kaptam a telot (GRA-L09 with Cust C432, 5.0.1 b200 van rajta), este mehet a "moka": sajnos latom, hogy nem egyszeru itt sem (mint a samunal volt).Nos, akkor ujabb kerdesek:
A. olvasgattam az Arrow osszefoglalojat, szimpatikusnak tunik (elore root-olt), a Classic verziot valasztanam, ha nincs masik otlet (Magiks-rol kb 1 eve hallottam eloszer, de soha nem hasznaltam, igy most sem akarok vele kiserletezgetni). Remelem a fejlesztoje jobban erti a dolgat mint ahogy angolul irB. Mit is kene tenni s milyen sorrendben, hogy fel tudjam installalni?
1. egy eu-s b391-es rom-ot kene felraknom eloszor (hogy aztan majd a bootloader-t nyissam, root, stb,)
- az Arrow-ban linkelt oldalat nem erem el, masik link hozza?
- s ha jol latom a belso stock recoveryvel be is flash-eli
2. bootloader nyitas
3. TWRP install
4. Arrow install TWRP-alolKoszi!
-
grafnet
veterán
.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
chros
őstag
válasz #85619712 #12091 üzenetére
"a többit meg már leírtam szerintem"
Az lehet, csak nem mostanaban@(#12090) NandorHUN: koszi, eloszor megproszalom a Classic-ot (nincs kedvem most uj dolgokkal probalkozni).
Mas:
1. b391 6.0-os android fent van mar
2. most epp a bootloader nyitasaval foglalkoznek, de "adb devices" nem ismeri fel a telot
- Minimal ADB and Fastboot 1.4.2 telepitve
- a telon engedelyezve:
-- USB debugging es Unknown Sources
-- ezutan a telot radugva Win8.1 felinstallat valamit, s kerte az ujrainditast, ez meg is tortent.Valamit meg be kell a telon allitani ehhez?
Koszi!Szerk: Win8.1-ben device manager ismertlen eszkozkent kezeli a telot: van adb driver amit le kell tolteni hozza valahonnan?
[ Szerkesztve ]
-
-
csipszikutya
senior tag
Sry az offért, de elkezdtem gondolkodni a P8 utodján. Meizut használt itt valaki? Valami tapasztalat róluk?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest