Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stnorcy
aktív tag
válasz Anonymus95 #12444 üzenetére
Szia.
Felraktam amit belinkeltél.
De nekem nagyon halk a hívott vagy hívó fél hangja alig lehet hallani.
Lehet rajta állítani valamit hogy hangosabb legyen?
Mongyuk mindent kipróbáltam rajta, de ne volt változás.
B394 van a telómon és nem root-olt.
Úgy raktam fel az apk-t.
Felmásoltam a telefon belső memóriájába.
Onnan telepítettem az appot, mikor végzett a telepítéssel a készre nyomtam, majd ujra indítottam a telót.
S aztán indítottam el az feltelepített alkalmazást.Azért így csináltam mert a Sygic 15.6.6 navi is csak így indult el.
Valami ötlet?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
stnorcy
aktív tag
válasz Anonymus95 #12452 üzenetére
Szia.
Igen engedélyezve van. De nagyon halk.
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
FeZ...
aktív tag
válasz Anonymus95 #12450 üzenetére
Pont írni akartam, de láttam, hogy közben reagáltál a bejegyzésemre, ezért neked válaszolok:
Módosítom a megfigyelésemet: nem tudom mitől, de délután kaptam egy hívást és láss csodát szépen felvette az egész beszélgetést mindkét szereplővel.
Azóta próbáltam több hívást is és működik.
Úgyhogy tárgytalan a korábbi hozzászólásom, bocsi.
(azt mondjuk nem tudom, hogy eddig miért nem csinált semmit a dög, de mindegy is, amíg működik ) -
Anonymus95
senior tag
válasz FeZ... #12454 üzenetére
Örülök neki!
Nem tudom én sem, hogy mitől lehet.
Mondjuk még nem sikerül több hívást tesztelnem, mert azonnal írtam, amint kipróbáltam (régi kedvenc hívásrögzítőmet) és első hívásra szépen dolgozott..úgyhogy kíváncsi leszek, a továbbiakban, több, különböző hívásnál hogyan muzsikál majd.
Nem tudom hogy számít-e az, ha ki vagyok hangosítva a másik félnél..vagy ha nálam mint rögzítőnél a hangerőt leveszem vagy épp felveszem. Esetleg, ha halk a másik fél, kilehetne próbálni hogy legközelebb a hangerőt feljebb véve javul-e a dolog. Bár szerintem nincs köze hozzá.Én már tettem be kivételeket is, azokhoz akikkel rendszerint beszélek és nem lényeges a tartalom.
Hangforrásnak meg a 'Mic' van nálam kijelölve..de mindegy is, jól vette a teszt hívást. Így azt nem piszkáltam.[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz Anonymus95 #12455 üzenetére
Szerintem a hangerő fel vagy levétele nem számít. Sose állítgattam sehova, mégis 10-ből 1x a túloldali hang kivehetetlenül halk. De olyan is van hogy éppen az hangosabb. Próbáltam megfigyelni, hogy esetleg kimenő-bejövő hívásoknál van-e különbség, de mikor ilyen, mikor olyan.Ezt az ACR-ről mondom, de ennél is ez lesz szerintem.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Anonymus95
senior tag
Akinek rootolt a telója..az esetleg kipróbálná nekem ezt? [link]
Egy rövidke videó is készülhet, ha nem nagy teher, ha a dolog működik.[ Szerkesztve ]
-
Szabcsizz
őstag
Aki mar tobb mint egy eve hasznalja a telefont,nem erzi hogy az akkumulator kezdi bemondani az unalmast?
Nalam mar nagyon erzodik..[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Szabcsizz #12459 üzenetére
Másfél éves a készülék, de nálam sincs gond. Természetesen ha nem figyelek oda és minden fut meg frissül, akkor nem bírja az akksi. Szerintem ha bizonyos alkalmazások frissítéseit letörli az ember, akkor csökkenhet az energia használat is. Persze ha drasztikus dologról van szó, valóban lehet már cella hiba is.
[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
válasz Anonymus95 #12458 üzenetére
Kiproszaltam, Arrow Magisk valtozatan: a leded nem varjalja Beallitasi lehetoseg nincs benne, igy mondhatjuk, hogy nem muxik a telonkkal (a jelet veszi, mert alul a vizualitasnal latszik, hogy mozognaka bar-ok).
-
csipszikutya
senior tag
Azzal a problémával már találkozott valaki, hogy egyszerűen semmit nem csinál a telefon ha hívnak?
Itt van mellettem, hívom magamat és ki is csöng a telefon amiről tesztelem magamat de nem csinál semmit.
Hálón fent van, maxos térerő, közbe azt csinálok rajta amit akarok. Újra hívom magamat és már meg működik.
Nem írja ki, hogy nem fogadott hívásom volt, csaak a Vodátol kapok sms-t, hogy ez meg ö hívott... kb 50/2 alkalom és teljesen random. Néha néha már csinálgatta, most kezdte el gyakrabban. Napi szintem 40-60 telefonhívás van lebonyolítva 50-50% hívok vagy vagyok a hívott fél. TMX-es sw van rajta, nem matattam a telefonban. -
Ronam
addikt
válasz csipszikutya #12466 üzenetére
Családban van egy P8 Lite, annál volt ugyanilyen az elmúlt 1-2 hónapban, és az egyik kollegám is mesélte, hogy ugyanez a gondja. Megoldást viszont nem igazán tudok, P8 Lite topikban azt írták, hogy meg kéne próbálni csak GSM-en használni a telefont, de úgy is előjött a probléma (mind2 készülék Telekomos).
[ Szerkesztve ]
-
<>jana<>
senior tag
válasz csipszikutya #12466 üzenetére
Több ismerősöm is panaszkodott erre, a Voda kártya lehet a ludas. Csere után nem volt gondjuk.
-
csipszikutya
senior tag
válasz <>jana<> #12468 üzenetére
Holnap betévedek hozzájuk. Gondolom erre az okra hivatkozhatok, hogy cseréljék, mert fizetni nem akarok, bár ott helyben néhéz bizonyítani a hibát...
Ronam: Köszi a tippet, de már próbáltam azt is. 1 hétig t-mobilos kártyával futottam, akkor nem volt baj, maga volt a tökéletesség
Köszi!
-
csipszikutya
senior tag
Kaptam uj simet a vodátol, ismét korrektek voltak, mint szoktak.
2 nap alatt 1x. mindig produkálta a hibát, kiváncsian várom, hogy mi lesz. Beszémolol rola majd -
BowmanHUN
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne, miért nem működik a beépített frissítő a P8-ban (B393-om van fenn és nem talál új frissítést), a másik FirmwareFinder-rel letöltöttem a B394-t (nem teljes ~150MB) de nem akarja feltelepíteni, nem memkari->Dload mappa ilyenkor a frissítés menete?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
szemesi69
addikt
válasz BowmanHUN #12471 üzenetére
Ne is erőltesd, dload mappából csak full romot. A kereső is sokat segíthetne, de segítek én, innen letudod tölteni [link].
A frissítés menete itt [link], most mondhatnám megint, hogy kereső
A másik, tudomásom szerint ez a legfrissebb ota B393, ezért nem talál.Legközelebb előbb kérdez, mielőtt neki állsz, ha valami nem tiszta, mert el is ronthatod.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
kisszoli0707
tag
Sziasztok!Lehet,hogy már nem lenne illendő,de nem haladtam a korral és most lettem új tulaja egy p8-nak,amin még egy ősöreg rendszer fut,annak minden gyermekbetegségével.Nem akarom hetente frissítgetni,de azért most,legalább első alkalommal szeretném,ha egy normális,hibáktól mentes rendszer futna a készüléken. (kártyafüggetlen)
A rendszer adatai
HUAWEI GRA-L09,
BUILD szám:GRA-L09C432B200
EMUI 3.1
Természetesen még minden szűz a készüléken,kivéve,hogy feltelepítettem a firmware finder programot playből
Ha rányomok a frissítés menüpontnál a frissítések keresésére,akkor azt írja,hogy nincs frissítés!Természetesen a firmware finder felajánlott egy rahedli lehetőséget.Én most a készülékre elkezdtem letölteni a GRA-L09432B395 FULLOTA 2017.04.24. ROM-ot,de még nem töltötte le teljesen.
És most a kérdés!Ezt feltelepíthetem-e a telefonra,ha lejön,mivel látom,hogy létezik 1-2 módszer a frissítésre,de mint írtam,én teljes és új ROM-ot akarok feltelepíteni,ezért is választottam a FULL verziót.
Vagy csak PC-ről lehet feltelepíteni,más módszerrel.Esetleg hiába töltöm le a ROM-ot,még kell tennem az SD kártyára valamit.Ha lehet és megoldható,akkor az egyszerűbb utat választanám,nem mintha antitalentum lennék PC ügyben,de ha a letöltött ROM-ot így feltelepíthetem,akkor miért is ne?!Vagy szedjem ki majd az SD kártyát a készülékből és még tegyek rá valamit? -
szemesi69
addikt
válasz kisszoli0707 #12473 üzenetére
Eggyel alattad le írtam, letöltöd innen a B395-t[link], köszönet a kollégának, hogy elérhetővé tette, aztán szintén a hsz-ben lévő linken elolvasod a frissítés menetét, nem nehéz, legfelül találod az összefoglalót, ezek szerint nem olvastad, minden le van írva, hogyan kell és mire mit lehet tenni.
Frissítés le írás [link].
A finderről sem ártana olvasgatni, hogyan is kell használni[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Anonymus95
senior tag
válasz kisszoli0707 #12473 üzenetére
Annyi az egész, hogy ha letöltötted a B395-öt, akkor kicsomagolod, majd az UPDATE.APP fájlt bemásolod egy dload mappába (amit létrehozol ha még nincs a telefonon, vagy SD kártyán).
Majd a telefont kikapcsolod és a 3 gombot egyszerre nyomva tartod, amíg el nem kezdődik a frissítési művelet! Kész is! Factory resetetet csinálj a végén! -
kisszoli0707
tag
válasz Anonymus95 #12475 üzenetére
Köszönöm szépen,pontosan így tettem,ahogy mondod,természetesen sikerült a telepítés!Egyszerűbb volt,mint gondoltam.Ja és a "Nem látod,leírtam itt,meg ott,lapozgass ide-oda" helyett kettő mondattal is lehetett segíteni,mint ahogy látszik,de azért köszönöm MINDENKINEK,aki segíteni próbált!
-
Anonymus95
senior tag
válasz kisszoli0707 #12476 üzenetére
Sajnos sok embernek nem elég ez a 2 mondat...ezért lett gondolom a linkelés és a 'használj keresőt' dolog..mert rengetegszer le kellett írni részletesen, de az összefoglalóba is ki lett téve, és sokan nem olvassák el, pedig 70%-ban választ kapnának az emberek a kérdéseikre. De a te esetedben elég volt ennyi segítség is.
Örülök, hogy minden sikerült! -
szemesi69
addikt
válasz Anonymus95 #12477 üzenetére
Így van nem puffogni kellene kisszoli0707 kartársnak, mert ha mégsem megy a dolog olajozottan és nem jön össze, akkor mi van? Volt már rá példa. Egyébként olvasni sosem árt, tiszteljük már, hogy szabadidőben, hobbiból, segítőkészen összeállítottak leírásokat és elérhetővé tették Nekem tudni kellett volna, hogy 2 mondatból is érti, és megtudja csinálni?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Anonymus95
senior tag
Ne kezdjünk el ezen veszekedni, maradjunk meg egy jó közösség! Szívesen segítünk, nekünk pedig a hangnemen kell változtatni, hogy ne 'támadás' legyen belőle. Csak tényleg sokan nem olvasnak el semmit, és nagyon fusztráló, hogy leírják, hogy lehetne részletesen? Na olyan szoktam én is linkelni, hogy tessék...itt van csak olvasni kéne
-
szemesi69
addikt
válasz Anonymus95 #12479 üzenetére
Nem gondolom, hogy sértő voltam, veszekedni meg nem fogok senkivel
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
-
BRolly5
csendes tag
A következő problémáim vannak a telefonommal:
2017 februárban vettem a készüléket és hozzá új SIM kártyát. Pár nap használat után az ismerőseim elkezdtek panaszkodni, hogy nem érnek el, mintha ki lenne a készülék kapcsolva. Időközben én is észrevettem, hogy a készülék hívás kezdeményezés esetén sokszor 20-30 másodperc után befejezi a tárcsázást (ilyenkor semmilyen tárcsahang nincs), vagy a teló kiírja, hogy: "feltételes hívásátirányítás aktív" és ezek után hallani a tárcsahangot. Illetve több alkalommal recsegést lehetett hallani a hangszóróból, melyet a hívott fél nem hallott.
Ezek után a Huawei szervízben bevizsgálták a készüléket és cseréltek mikrofont, hangszórót, hátlapot és fődarabot.
Sajnos a telefon a recsegésen kívül továbbra is produkálta a fenti hibákat.
A tegnapi napon cseréltettem a SIM kártyát, hátha az a ludas.
Na természetesen a problémák továbbra is fennállnak.
Na ötleteket várok, hogy ilyen esetben mi lehet a probléma, vagy mi a teendő? Garanciában lehet kérni zsír új készüléket? Vagy szolgáltató hiba? A készülék nincs 3 hónapos!
Köszi a válaszokat!Build szám: GRA-L09C150B336
Android 6.0
EMUI 4.0.1[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz BRolly5 #12485 üzenetére
Mintha írta vna valaki, h a telekomos romokkal van ilyen baj és mióta a függetlent felrakta, azóta jó...
Amúgy van itt olyan, akinek rendesen felfekszik az üvegfóliája? Már vagy a 8.-at rakom rá és a sarkoknál felválik...
[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
migabi24
nagyúr
-
Szabcsizz
őstag
válasz djbelo #12494 üzenetére
Nekem bejon,a sok negativ "masolos" kritika ellenere is,de szeretnek nagyobb kijelzot,jobb akkumulator idot,de kozben baratnomnek lett iSE-je,aztan az is megtetszett.Nagyon korrekt kis keszulek.Oktoberig meg meg ki tudja milyen csodak jonnek,szal mar nem igen tudom mi legyen.Mondom a P10 is bejon mind kulsore,es belsore is,nagyon pofas lett az 5-os EMUI is.De az akksi idotol felek,hogy a P8-hoz kepest nem lenne elorelepes.
-
Anonymus95
senior tag
válasz BRolly5 #12485 üzenetére
Mindenképp ki kellene próbálni egy rom frissítést. B395-re. De olvasd el az összefoglalót! Ne egyből frissíts rá mert nem lesz jó! A frissítési kört kell elvégezni.
Nálam 4G-n is szépen dolgozik..de kipróbálhatod.
Ha nem segít, akkor szerintem az antennájával lehet gond vagy nem tudom. Mindenképp igényelnék egy cserét.A fólia nálam csak nagyon picit jött fel jobb fent, de abszolút nem zavaró. Jó ideje fent van már.
[ Szerkesztve ]
-
lumpika
tag
Sziasztok
Lehetséges az hogy a telefon működő wifi kapcsolat alatt is forgalmaz mobiladatot?
Többórás folyamatos Wifikapcsolat közben kaptam smst szolgáltatótól hogy adategyenlegem 80 %a elfogyott. Amúgy is bosszant hogy alapból nekem naponta 7-8 mega adatot megeszik a rendszer (b395)böngêszés, gmail nélkül. Milyen rendszerappokat korlátozzak? Várom a válaszokat. Üdv[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest