Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogiemano
tag
Hejho Evrivan!
volt itt a kozelmultban az uj "huawei wear" -el kapcsolatos hibajelzes / megoldas?
bocs midnenkitol, nem olvastam vissza.
Ha valaki meg hasznalja a talkband B2 -t es lepesszeamlalas, alvas, hivas stb funkciokra es mint "okosora" akkor ugye masnal sem mukodik rendesen ezzel az uj wear alkalmazassal ?
MIota megujitottak a wear-t csak a baj van vele raadasul pumpol a health letoltesevel ami aztan vegkepp nem szinkronizal talkbanddal (de wear-el sem). az nagyon jo hogy a wear fekete lett vegre de talkband b2-t kihereltek vele ugy tunik
Teljesen ertelmetlen megujitasa volt ennek raadasul egy alkalmazasbol latszolag kettot csinaltak ami meg az akkut is zabalja
tudtok valami megbizhato helyet ahonnan a regit le lehet szedni?
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
Shade45
senior tag
válasz boogiemano #12101 üzenetére
Nálam minden működik, úgy ahogy eddig is... A különbség, hogy két program van hozzá.
-
Peti755
csendes tag
Sziasztok!
Nekem jelenleg T-s B370-es (GRA-C900B370) verzióm van. A Firmware Finder-el frissíteném B393-ra, ott melyik modellt válasszam, mert nem találtam meg a megfelelőt.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
törölt tag
Üdv, rég jártam erre. Ma jött meg 393 OTA-n. Lehet nem új info, nem olvastam vissza. Akkor bocsi
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz grafnet #12105 üzenetére
A modellszám GRACE-re változik és nem jön több OTA frissítés ha nem megy vég az ember a soron. Eddig ennyit vettem észre szóval szerintem nyugodtan mehet fel az aktuális FULL (!!) ROM. Felelősséget persze mindenki maga vállalja.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
csipszikutya
senior tag
válasz szemesi69 #12108 üzenetére
Nekem így volt szervizben és ezzel nem baszakodtak, bár igaz, hogy B390el kaptam vissza a telefont...
Erre nem tudok mit mondani, lehet, hogy tudták ök is, hogy lehuzás már amit csinálnak és inkább hagyták az sw-t a francba?! Bondjuk nem érdekel, utálom öket ettöl függetlenül... -
grafnet
veterán
válasz Bkrisz9 #12107 üzenetére
Köszi a megerősítést!
Akkor jól emlékeztem, hogy működik, csak valami mégis van vele.TMX:
Azért fúrcsa, mert mikor ide jöttem, akkor többen is azt írták, hogy kedden feladta postán, elküldte szervízbe, pénteken vissza kapta, s adtak neki egy új házat. Mostmeg Csipiszkutyát jól lehúzták egy x@ros power gomb miatt, illetve Micsurin kolléga 39e-s ajánlata is égbe kiáltó baromság. (Biztosan kell a bevétel, s mivel év eleje van, így vastagon fog a cerka.)[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Bkrisz9
őstag
válasz grafnet #12115 üzenetére
A kedd-pentekes en voltam. Ujraindulgatas miatt. Semmi papirom nem volt meg, GRACE volt a modellszam es le volt verve az egyik sarka. A hianyzo papirokat potoltak a telefont pedig csereltek a serules ellenere is. Ugy nez, hogy attol fugg a dolog eppen kihez kerul.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Micsurin
nagyúr
válasz szemesi69 #12113 üzenetére
Úgy ... szívárnyálok ahogy vannak. Nagyon megszerettem a P8-am a következő is tuti Huawei és P széria lesz... ami max elvenné a kedvem az ők.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Bkrisz9 #12117 üzenetére
Igen, a bekaphatják a fszomat. Komolyan mondom mindjárt földhöz verem a telefont és beküldöm sw frissitésre mert mondjuk képernyöfedvényem van. Hátha cserélik ingyen... Lehet nekem sem a kis gombommal kellett volna beküldeni, de tanultam belöle. Ha ne adj istenem még 1x huaweit akkor tuti azzal küldöm be, hogy lefagy állandoan, de az biztos, hogy elötte szétbarmolom a telefont, csak ugy poénbol, mert ez nevetséges, ne haragudjatok...
-
Bkrisz9
őstag
válasz csipszikutya #12119 üzenetére
A TMX katasztrófa, akkor is ha nekem csak jó tapasztalatom van velük. Más topikokban is csak azért nem ajánlunk egy-egy márkát mert ők szervizelik. Én a helyedben egy Homár blognak beküldeném a stroyt a fórumban szereplő 2 árajánlat linkjével és a papírok fényképeivel. Jó kis story, hátha valaki tanul belőle valamit vagy elkerüli őket ha teheti.
-
chros
őstag
Elorol kellett kezdenem az egeszet (leszedni mindent, felarakni a b391-es original firmware-t, stb): valszeg a Classic bekavart a boot image-be, ezert nem mukodott a root a Magisk alatt. Igy mar muxik jol a Magisk.
@ataman: Lattam, hogy az osszefoglaloba xda-s full firmware linkeket is beraktal. Itt a b391-es full EU link: [link]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bkrisz9 #12120 üzenetére
A tékozló teli van velük, keress rá semmi értelme....
Btw agyaltam a feltoláson de elengedtem pont emiatt...
Tőlük csak a Cordon tudott nagyobbat alkotni az SP-mmel... Az a kamera gomb csere volt még occó...
Más márkák? Miket kell még hozzájuk vinni?
Nekem semmi nem jött még OTA-n pedig rendesen lett frissítve anno.... B392 van fent.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Micsurin #12122 üzenetére
Nem tudom, hogy mit kell még hozzájuk vinni, de utána járok.
Valószinüleg ez is egy nyomos indokom lesz a következö telefonnál, hogy kihez kerül ha szervizelni kell.Most gondolkodom és lehet, hogy rosszul emlékszem de leirom. Még anno Lumia 800. Nem hallottak rendesen ha telefonáltam, mert alul a hangszoro/mikrofon páros rácsai teljesen bekoszolodtak. Beküldtem azzal a problémával akkor még telenoron keresztül, hogy nem javitják mert vizbe esett telefon és eloxidálodott a forrasztás. De biztos, hogy ök voltak mert jol rémlik a fénykép amin az IMEI számot fényképezték.
Bkrisz9: sajnos tapasztalatom, hogy hiába küldöm, én csak egy kis senki vagyok ebben a "hatalmas" gépezetben, de megprobálkozhatok vele.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz #48613632 #12123 üzenetére
Köszi akkor megy kézzel fel, azt hittem a 392 OTA képes, na .
Más:
Az arany házon ülnek a határon már. Ha megjön a ház, cseréről (ha van rá) igény szerint lövők képeket és írok egy kis szösszenetet, esetleg vidi mellé.Updt.: Találtam OEM arany SIM és SD tálcákat is. Még agyalok előlap cserén de az már ragasztós téma... 😱🙄
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bkrisz9 #12126 üzenetére
Ezt jó tudni, szegény lassan 4,5 éves, Vaio Fit15-öm lassan cserés, akkor kerülöm a Lenovot pedig szimpatikus az árazásuk....
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bkrisz9 #12126 üzenetére
...dupla lett bocsi.
Imádom ha elütők és szerkesztek a lassítót net tuti duplán küldi valamiért....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Micsurin #12125 üzenetére
Lehet venni előlapot fémházzal együtt, Aliról én is rendeltem, csak még lusta voltam kicserélni. Ugye balf@sz voltam, és eltörtem a kijelzőm.
Mindjárt dobok fel képetszerk: Már ha megtalálom, hogy hová a pélóba süllyesztettem pár hónappal ezelőtt, mikor megjött
szerk2:
Hát ezt most nem találom. Ha asszony megjön, megkérem, hogy keresse elő nekem. De ITT a link, ahol vettem.[ Szerkesztve ]
-
boogiemano
tag
válasz Shade45 #12102 üzenetére
Mukodik a lepesszamlalas, alvasmeres, es az ertesitesek?
nalam a wear-ben csak lepesszamlalas mukodik, edzest / alvast nem mutat.barmit csinalok gyaloglas futas kerekpar gyakorlatilag semmi nem marad meg
A health meg valami ertelmetlen lepesszamlalast csinal, akkor is ha nincs bluetooth es a b2 bekapcsolva - utana neztem, allitolag gps alapjan de egyaltalan nem helytallo.
alvast az nem mutat edzest meg csak ido alapjan csinal.
magyarul a health teljesen fuggetlenul mukodik a b2 talkband--tol.a legujabb "fekete" wear fent nalad? Milyen rom van fent ha minden mukodik?
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
Muerte68
addikt
válasz boogiemano #12130 üzenetére
igen a health-meg a b2-külön számlál két külön készülék nem egyforma mozgással pld a telót leteszed az nem számol és vice versa
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
boogiemano
tag
válasz Muerte68 #12131 üzenetére
ez meg rendben lenne, de a wear fissiteseig, az tudta az alvast a lepest, futast kerekparozast.
no most mar nem tudja.health meg csak uj orakkal mukodik - es ahogy sejtem most mar a az uj wear is.
szoval a kerdes ugyanaz, van valakinek regi wear backupban?
-
grafnet
veterán
válasz boogiemano #12132 üzenetére
apkmirror?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz boogiemano #12134 üzenetére
Volt itt kolléga, aki még nem frissített MM-re.
apk-n nincs fent? Nagyon Huawei...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
törölt tag
válasz boogiemano #12132 üzenetére
Ez nem jó? Itt van 21, 20, 15, 12-es verzió. Vagy mennyire régi kell?
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Bocs, most olvastam.
Magisk verziónál root ott van leírva a letöltésnél.Ha jól emlékszem felteszed a külön apk-t.
Utána indítod a Magisk Managert (SuperSU helyett) és ottinstall menű alatt rá kell menni a "Download & Install"-ra. Ez felteszi a legújabb Magsik-ot.így már megy minden, mehet fel a Xposed meg a sok jóság ami csak rootolt telón megy
// Ja most látom felraktad az oroginal recocery-t??
Totál felesleges eddig elmenni, minden új TWRP-s install előtt kell csinálni egy Wipe-ot, ahol MINDENT letörölsz (kivéve SD-t), emiatt totál felesleges újrahúzni az egész recovery-t, de Wipe-ot mindenképp érdemes csinálni teljesen. (2. menű Install mellett). //[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz NandorHUN #12137 üzenetére
Esetleg annyi megjegyzésem van ARROW ROM-hoz, hogy integrálva van a Viper4Android, DE(!) Convoler hajlamos kikapcsolgatni sajnos, ezért ezt sokszor ki-be kell kapcsolni zenehallagtás előtt.
Lehet érdemes lenne letörölni és külön XDA-s app-ként feltenni, majd integrálni belső memoriába, (gyakorlatilag Viper4Android fő értelme, hogy különböző irs profilokkal használja az ember, itt meg pont ezaz ami sokszor leáll ha ember nem hallgat zenét.)
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
chros
őstag
válasz NandorHUN #12137 üzenetére
"Totál felesleges eddig elmenni"
Nem vagyok biztos, hogy ez segitett volna rajtam: itt irtam rola bovebben miert, es ma Tecalote feltoltott egy original b391-es boot image-et hasonlo esetekre."Viper4Android, DE(!) Convoler hajlamos kikapcsolgatni sajnos ... érdemes lenne letörölni és külön XDA-s app-ként feltenni, majd integrálni belső memoriába"
Koszi az infot, nem hasznaltam meg soha, de mar regota ki akartam probalni.Jut eszembe: Ezt a Phone Managert nem lehet letorolni a francba?? Semmi szuksegem ra. (5.0-as S5-on le lehetett a hasonlo Samsungos appot.)
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
Üdv!
Ilyen eredeti huawei kábelt hol tudok venni v rendelni inkább?Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
-
törölt tag
Igen, de a gyári is 1A-es. Én legtöbbször a samsungom töltőjével (5,3V/2A) töltöttem a P8-at, semmi rendellenességet nem tapasztaltam, sőt egy kicsit hamarabb feltöltöltötte. Elvileg nem számít az a 3 tized volt, de a fene tudja. Inkább vegyél egy 5 voltosat. Az ördög sosem alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest