Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz #76385920 #13700 üzenetére
Köszi, de sisak, ruha minden pipa (HJC + Mügen páros.), már 29 ezer meg volt együtt, vele és az elődjével. Csak kicsi már.
Nem a támogatás érdekel, itt se a Nougat hiányzik. Játék, Yt stb ezekre meg még bőven jó lesz egy két évig az i6 is. Más nem, nem lesz a P8-tól visszalépés.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Anonymus95 #13702 üzenetére
Lesz, de szerintem inkább Logoutba kezdek majd!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Minstrel #13705 üzenetére
Pü-ben linkeltem neki de akkor ide is kiteszem.
EZ a sok másolat/kínai cuccal ellentétben valóban eredeti OEM alkatrész.
-
tonyqa23
senior tag
Nem tudom nektek hogy jobb az akkuidő 6-os verzió alatt, de én tegnap visszaraktam a B200at, este töltőn volt, ma délben levettem, szinte egész nap face, messenger, gyári böngető, instagram és most vagyok 29%-on. 6-osnál már pirosban voltam ilyenkor, vagy már töltenem kellett volna ennél kevesebb nyomkodással.
Ja és messengerből átküldött pdf-et nem tudtam 6-tal letölteni, most meg simán lejött 5 alatt.
[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
válasz Anonymus95 #13709 üzenetére
Nem oldódott meg, többször is töröltem adattal együtt.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Micsurin
nagyúr
válasz Anonymus95 #13709 üzenetére
Szinte csak szerinted jobb az akku és a teljesítmény a 6-ossal. Csak nem Huawei ügynök vagy aki próbál minket a 10 felé terelni?
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok!
Ma váltottam le a P8-at, de valószínűleg sikerült téglásítanom. USB-re egyáltalán nem reagál, gombkombinációkra sem. El sem indul, se kép se hang. Bukott ügy?
Szerk: tölteni sem tölt, szal gondolom halott ügy.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Micsurin #13711 üzenetére
Nem, dehogy is. És engem is egyre inkább csábít, hogy tegyek ismét egy próbát a B200-al..csak elég macerás most innen Arrow-Magisk B398-ról Stock B200-ra térni, illetve ami visszatart, az a plusz funkciók és a kinézet. Az értesítő sáv színezése a B200 alatt számomra furcsa volt. Alkalmazások alatt is a háttér színe ütött be. De egy kis retrózás..illetve a kíváncsiság hajt...csak nem merek belekezdeni illetve az említett plusz dolgok...
B200-as Arrow-ot meg nem látok.
Továbbá..nekem mintha B200 alatt kamera egy picit rosszabb minőségű lenne mint Android 6 alatt. Vagy rosszul látom? Nektek mi a véleményetek a kameráról a 2 rendszer között?Nem akarok senkit sehova terelni, csak számomra fontosak a biztonsági javítások is. + egész jól betudtam állítani a telefont így nem vészes a merülés és 4,5-5 órát kiszokott bírni általában. Volt már nem egyszer hogy 6 órás kijelzőidőt produkált.
Ezért mondom, hogy jó beállításokkal nem rossz az és ehhez azért nem kell butatelefont varázsolni belőle..szal nem ez a 'mondjunk le mindenről és akkor persze kibírja' dologról van szó. Mindazonáltal a Facebook appot mellőzöm mert nem jövünk ki jól egymással..jobb kedvelem a böngészőt. De Messenger ből a legújabb van fent..vagyis ma jött ki egy frissítés..azt nem telepítettem még fel, de szerintem nem is fogom..jól működik a mostani.
Sygic (navigáció), Blackplayer (zene), fotózás nem sokat, nem keveset, menetrendek (Telvira, Debreceni menetrend), hívások, OGYoutube, OGInstagram.. OTP Smartbank, OTP Simple, Shazam Lite, Chrome frissítve legújabbra, GBoard az Arrow rom alap verzióján van, ahogy a gmail app és Google kereső is. Időjárás &Radar Pro van a gyári időjárás mellett, Wish áruház és úgy ennyi amit használok is napiszinten. Szóval azért nincs agyknra tiltva. Jelenleg a SystemWebwiev frissítve van. És nem merül mint mikor 2 hónapja frissítettem az akkori legújabbra..az nagyon rossz volt.
GPS modul, NFC, Bluetooth alapból off. (Bluetooth on esetén gyorsabban merül a készülék..szóval old okosóra mellett rövidebb a kijelzőidő)Ami a legfőbb gond szerintem az a Play services.. az ami meríti a telefont és ha azt meg lehetne oldani, akkor a többieknek is jobban teljesítene a 6-os droid véleményem szerint.
Így látom, gondolom, ez a véleményem. És mondom, nem akarok senkit terelni vagy megosztani! Többség alapján és akinek nincs kedve kínlódik, annak jobb lehet a B200 mert alapból jobban bírja. Illetve más a Play services is .
6-os alatt némi trükközést kíván és lehet hogy néha így is küzdeni kell hogy normális akkuidőt hozzon a telefon.
Emellett én azt mondom hogy imádom a P8-at! És nem tervezem egyenlőre cserélni. Persze ha valaki adna egy 10-est ajándékba, elfogadnám, de egyenlőre számomra kielégítő a 8 is![ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Szabcsizz #13712 üzenetére
Hát lehet hogy annak annyi. Mit csináltál pontosan?
Ha gondolod, esetleg megnézem, hátha valamit sikerül vele kezdeni.. kitartó típus vagyok és mindig jut eszembe valami amit még nem próbáltam. Persze nem garantálom hogy sikerül valamit kihozni, de szívesen megpróbálom ha gondolod. Debrecenbe vagy Karcagra kellene eljuttatni, ha úgy gondolod.
Annyi, hogy most a heten nem alkalmas műtét miatt, de jövőhéten már szerintem megtudom nézni!
Ha úgy döntesz, jelezd! -
Szabcsizz
őstag
válasz Anonymus95 #13714 üzenetére
Köszönöm, de szerintem kampec neki. Egyik kombinaciora sem reagál, bekapcsolásra sem. Töltés egyáltalán nem megy, gép sem lát belőle semmit. Az UPDATE.APP fájlt becsomagoltam zip-be és TWRP-vel toltam fel. A Huawei Extractor programmal mindezt.
A műtéthez sok sikert! -
csipszikutya
senior tag
válasz Anonymus95 #13713 üzenetére
Tesóm lebetegedett. Vasárnap töltötte a telefont délelött. Azota kb. papir nehezék neki, hogy nincs suliba. 65%on van a telefon. Igaz, se wifi, se mobilnet
-
Szabcsizz
őstag
válasz Anonymus95 #13717 üzenetére
Csak az birizgálja a fantáziámat,hogy szervízben is megcsinálják az ilyet valahogy..gondolom én.
-
Szabcsizz
őstag
válasz Anonymus95 #13719 üzenetére
De a gép semmit sem lát belőle. Így,hogy lehetne?
-
AthlonXP
őstag
válasz Szabcsizz #13720 üzenetére
Egyébként a telefon usb csatlakozója nem sérült, vagy mozog a helyén estleg? Írtad, hogy be sem kapcsol, nem veszi a töltést, gép nem érzékeli csatlakoztatáskor.... Ezért kérdem, hogy nem-e esetleg elengedte 1-2 forrasztás a csatlakozót, vagy csak sérült és az a baja... Mert gondolom a töltője más készülékkel működik és a kábel is, amivel a gépre kötöd a telefont.
-
biker74
újonc
A Firmware Finder szerint megjelent a B399 frissítés. Esetleg feltette már valaki?
-
-
Roppy
tag
Én nem tudtam feltelepíteni, hibaüzenet után újraindult a teló
-
Exelsior24
aktív tag
Én feltelepítettem, nálam simán felment, C432-es Nyugat-Közép Európai kártyafüggetlen verziós a B399 szóval akinek ilyen van fent annak minden gond nélkül simán fel kell tudnia telepítenie.
Most még a telepítés utáni Rendszer Optimalizálás fut, ha végzett teszek fel képet, hogy milyen verzióra frissült a biztonsági szint.Végzett is vele:
[B399 verzió][ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Micsurin
nagyúr
Behalás, hogy még mindig kapunk. De éljen a B200.
-
Minstrel
senior tag
Tárhelynél az 'egyéb' az mi a szösz és miért 2,3GB nálam?
Tárhelytisztítás meg ilyenek megvoltak, mappákat is néztem, de semmit se látok amiből ez összejönne. -
Anonymus95
senior tag
válasz Minstrel #13730 üzenetére
A fájlkezelő beállításaiban engedélyezd a rendszer fájlokat és rejtett fájlokat. Az egyéb alkalmazások maradványai és minden ami nem kell, zene stb, szóval nem ilyen simán megnyitható fájlok. Esetleg GPS alkalmazás térképe stb. Érdemes szelektálni, törölni a mappákat.
Tényleg eszméletlen hogy még mindig van frissítés, de ennek csak örülök, hogy nem sz.rják le a P8-asokat, főleg ha már EMUI 5 nem jött. És azért egy ideje nem jött semmi, váratlanul toppant be ez a frissítés.
Viszont nekem nem aktuális mert Arrow romot használok. :/ Remélem megcsinálják az Arrowot majd a legújabbra is. -
feloman
aktív tag
válasz Anonymus95 #13731 üzenetére
Szia!
Az az említett Arros rom mennyire vállt be neked? Aksiidő, fényképezés, pörgösségre gondolok. Esetleg vmi nem működik megfelelően?
Előre is kösz a választfelo
-
Anonymus95
senior tag
válasz feloman #13732 üzenetére
Szia!
Én nagyon szeretem az Arrow romot. Sok plusz funkciót ad, ami számomra nagyon hasznos! Eleve rootolt ROM ugye.
(Telefonhívás rögzítése beépítve így tökéletes a minősége, reklámblokkolás, nagyobb testreszabhatóság stb stb.)
Akár a greenefy-t is fel lehet tenni amivel még inkább lehet fagyasztgatni az appokat stb.
A luckypatcher-rel lekapcsoltam a Google play szolgáltatások autófrissítését így az alap van rajta amit a ROM tartalmaz. Nem frissül magától, nem merít stb. (Sajnos a letöltés nem opció nálam mert szükségem van rá, de a frissítés letiltása megoldás a gondot)
Én ajánlani tudom, nálam hiba nélkül fut. Akinek nem opció a plusz funkciók sora, annak a B200-as lesz a legmegfelelőbb valószínűleg. Akksit jobbnak mondják. Az Arrow romnál, ha valaki nem elégedett az akksival lehet greenefy-t és társait telepíteni.
Viper4 FX és Dolby Atmos hangszínszabályzókat tartalmaz a ROM amivel brutál hangminőséget lehet elérni.
Kamera ugyanolyan, semmi gond vele. A rendszer szépen működik.
És mondom..a reklámmentes telefon külön szuper élmény. Nem cserélném vissza a ROM-ot semmire. -
Micsurin
nagyúr
válasz Anonymus95 #13734 üzenetére
Reklámot hol tapasztalsz? Van Opera reklám szűréssel minden másra meg SzerencsésPatcher. (Már 99%-ban tökéletes root nélkül is)
LP-t ne hangoztasd nyíltan a fórumon, nem warez, de egyfajta szürke terület.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Micsurin #13735 üzenetére
Ja bocsánat! :S
A többihez: Én Chrome-t használok, azt szeretem. Így nekem jól jön a reklámfogó, illetve az alkalmazásokból is kiszedni. Én annyira nem használom és nem szeretem a szürke témát. ( )
Nem vagyok benne járatos és félek tőle. Tényleg csak a google play szerviz frissítése ellen használtam youtube segítség alapján, de most sincs rajta a telón egyébként. Nekem így kényelmesebb, jobb.
Illetve lehet mondani a hangrögzítős dologra is hogy meg lehet csinálni. És igen..nálam pld az automatic call recorder nevű app szépen dolgozott tehát ehhez sem kell csak azért ezt a ROM-ot feltenni, de ez egy beépített megoldás. Nem kell külön app, és kicsit azért csak szebb a minősége is.Mindent meglehet oldani végül is e nélkül is, de ha több olyan dolgot is tartalmaz ez a ROM, amire szükségem van illetve több hasznos funkcióra is leltem, amit használatba vettem és megszerettem, akkor most miért ne. Egyszerűbb ezt feltenni és minden olyan benne van amire szükségem van.
-
feloman
aktív tag
válasz Anonymus95 #13734 üzenetére
Köszi
Most a legfrissebb van fenn, végül is amire használom, azokat ez is elvégzi, s nincs vele gond. Majd ha megunom, majd rápróbálok erre. Még egyszer köszi a leírást
felo
-
Micsurin
nagyúr
Skacok van rá némi esély, hogy a telo megbirkózzon egy 128-as kártyával?
-
Grecky
senior tag
válasz Micsurin #13632 üzenetére
Most vettem észre, hogy 10.19.-e óta van már B399 is. Google biztonsági frissítést tartalmaz csak, azért feldobom, hátha az újraindítás utáni kijelzőidő nullázást is javították.
Aki szintén feltenné, az a szokásos GDrive LINK-emen megtalálja.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Obilia
csendes tag
válasz Grecky #13739 üzenetére
Leszedéskor egy fura bugba botlottam... Először a telefonon kezdtem leszedni a Google Driveról, amit megadtál, de mindig kifagyott, csengetésre se reagált. Újraindítottam vagy 3-4x, mindig akkor fagyott le, ha megint le akarta tölteni a wifivel... Aztán feloldóminta után gyorsan wifi ki, letöltésekbe be, és ott kivettem, megkönnyebbülés. (B398 van, nem tudom, miért csinálja ezt).
-
-
csipszikutya
senior tag
Valaki tapasztalta e már b399.
Öcsém megcsörget a telefonrol, vissza hivom, mert én ingyen telefonálok. Majd kb. jo fél percre "a hivott szám jelrnleg nem elérhetö".Ha hivást kezdeményez a telorol és vége lesz/megszakad/ etc. kb fél percig nincs hálon a telo. a térerö csik lemegy 1esre majd ott marad és fél merc mulva fullos a csik, lehet telefonálni.
kiprobáltam az én kártyámmal, ugyan ezt csinálja, szal én sw bugra gondolok.
Nálam ilyen hibája nem volt, mindig tudtam vele telefonálni.
küldjem vissza rá neki a 398at? -
Szabcsizz
őstag
válasz csipszikutya #13747 üzenetére
Nem hiszem,hogy egy secu patch ilyen hibát okozna. Maximum egy fr-t próbálj meg. Ha meg nem jön be,lehet haldoklik valami a telefonban. Lehet azért,mert már nem használod.
-
Grecky
senior tag
válasz Szabcsizz #13748 üzenetére
Azért az, hogy csak secu patch lenne benne azt kissé túlzásnak érzem, újabb verziós kernel, apróbb optimalizálások is belekerülhetnek. Huawei nem szokta ezeket külön sorolni, pl a szemkímélő mód sem szerepelt a B394 changesben mégis belekerült.
[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest