Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Tudom, nem P8 téma, de segítséget szeretnék kérni egy Huawei Y5ii-vel kapcsolatban. Az ottani fórum behalt. Jött rá egy 37MB-os frissítés, és nem tudom frissíteni, az alábbi kérdésnél leáll. Mitől lehet? Találkoztatok már ilyennel? Lehet máshogy frissíteni? Előre is köszönöm, és bocs az offért.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz migabi24 #13551 üzenetére
Köszi kipróbálom!
Valóban nem tudja gyárilag a telo, nekem csak törli.
Ellenben: A törölt appok játékok stb nekem egy újraindításig még helyet foglalnak---> töröltem a Gangstar NO-t (1,1bg kb) 6,6 volt foglalt, restart, csak 5,4xyGB.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Anonymus95
senior tag
migabi24
En is ezt akartam kérdezni, hogy ez milyen téma? Csak mert nagyon szép!AthlonXP
Gyárilag biztos nem tud ilyet a telefon. Nem tudom hogy csináltad ezt a kukás dolgot. Esetleg a TotalCommander..Vitaqo
Firmware Finder? Keresd meg a telefonhoz való romokat és akkor ott megtalálod azt is valószínűleg amit a telefon feldobott. Töltsd le a FULL verzióját annak a frissítésnek és telepítsd fel.Micsurin
Mint a kolléga is mondta, ez egy régi trükk.[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
válasz Anonymus95 #13556 üzenetére
A helyzet az, hogy új vagyok a témában. Idáig Samsung telefont flasheltem, Huaweit nem. Azt hogy kell? Teljes firmwaret honnan lehet leszedni?
-
Grecky
senior tag
válasz AthlonXP #13548 üzenetére
Ez nem véletlenül a Google Fotók alkalmazás? A Huawei féle Galéria app nem így néz ki. Használd azt, nálam ez a Gfotók amúgy is felesleges appok között szerepel, tehát tiltva van.
(#13539) csipszikutya: B398-ról B370-re nem tudsz egyből visszatérni, csak B170-el, mert Bootloopot kapsz.
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
-
Grecky
senior tag
válasz AthlonXP #13562 üzenetére
A gyárit Galériának hívják, a Google félét meg Fotóknak, az ikon alatti feliratból láthatod.
Megnyitott kamerából meg azt nyitja meg, amit alapértelmezettnek beállítottál.(#13560) csipszikutya: Sztem a B170-re downgrade sem tart sokkal tovább, majd onnan a B370 jön OTA-n úgyis, ha a minden igaz.
[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Anonymus95
senior tag
válasz Grecky #13559 üzenetére
Athlon XP
Na az lehet hogy a Google alkalmazása és az tulajdonképpen a netre feltöltött képek esetében van ez a lomtár. Akkor a Google fotók oldalán lehet törölni a lomtarát!
Igen. A csillag az a Google fotók. Ki kell kapcsolni hogy automatikusan mentsen, szinkronizáljon, majd tiltani az appot. Neten pedig lehet törölni a saját Google fiók alatt a fotók oldalon. De vigyázz..mert akkor minden képed oda ment..szóval nehogy oylat is töröljük amit nem akarsz. De a 'lomtárat' is ott tudod törölni. De az nem a telefon lomtára.Csipiszkutya
Valóban..előbb B300 majd B170, B200, és így tovább.migabi24
El tudnád küldeni a témádat?Vitaqo
Az összefoglalóban találsz leírásokat a firmware frissítésről, ha viszont a TWRP-re gondolsz és az egyéb custom romokra akkor előbb bootloadert kell nyitni majd TWRP flash és utána jöhetnek a többi dolgok. Egyébként bootlop lesz az eredmény.
Ez egy hosszabb folyamat. Attól függ mit szeretnél. Mi lenne a cél? De ha olyan dolog, tudunk segíteni.
Ha csak frissíteni akarod a rendszert, akkor előbb milyen builden vagy most? És úgy mondom a többit.[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz Anonymus95 #13566 üzenetére
A fotó szinkron ki van kapcsolva. De majd akkor meglesem azt a lomtárat, ott eszembe se jutott keresni.
-
Grecky
senior tag
válasz csipszikutya #13569 üzenetére
Frankó.
Lehet, hogy Huaweiék meg akarnak kímélni attól, hogy halálra izgassuk magunkat a kijelzőidőn.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Vitaqo
senior tag
válasz Anonymus95 #13556 üzenetére
Ez a firmware finder nem csinál semmit. Röhej ez a hüvely!
-
Anonymus95
senior tag
válasz Vitaqo #13573 üzenetére
Minden jól működik, ha jól csinálják.
Telepíteni kell, engedélyeket megadni, ellenőrizni hogy helyesen kattja e a készülék típusát, és kilistázni a romokat. Ez után megkeresni a megfelelő romot. Ha B200 végűn vagy, akkor megkeresed a B398 FULL rom-ot, letöltöd, kicsomagolod, előadó mappába beteszed az UPDATE.APP fájlt. Telefont kikapcsolod, majd a három gomb egyszerre történő nyomásával elindítod a telepítést. Végzett, csinálsz egy factor resetet és kész.Szerintem nincs gond a Huawei-el. Amik vannak, bármelyik más gyártónál is ugyan úgy vannak
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
válasz Anonymus95 #13574 üzenetére
Köszi a supportot, de kihagyom. Samsungra van egy külön program ami automatikusan frissíti ha van új firmware. Van még hova fejlődni. Ekkora gyártótól én többet vártam. Az tuti, hogy magamnak huaweit nem fogok venni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
11%-ra ment le... csak lusta voltam fótozni, automata fényerőn, olyan 3/4-dig húzva, egésznap nyomkodva, net, zene (vez. nélküli füles szvsz bt), és TheTrail na meg Insta.... Messi Litetal és böngészős FB-vel....
Ja igen.... egy két óránként a rendszer takarított lenyomom rajta... mindent kilő memből.
Ez most extrém sok, de 2,5 óra alá nehezen viszem, olyan 2 óra 20 és 2, 40 közt ingázok.
Még a legelején volt szervizben akku cserén.... azóta nekem jó a screen time.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
AthlonXP
őstag
válasz Vitaqo #13575 üzenetére
Huawei esetében pedig ott a HISuit, ha PC-ről akarod, ugyan azt tudja, mint a Samsungos progi, vagy a SONY-é..
De az FF. ugyan olyan jó, csak nem kell hozzá más progi, meg PC sem feltétlenül.
Én is azzal csináltam, igaz, én megvettem a progit, pár 100ft volt, utólag rájöttem, nem kellett volna, mert nem muszáj, de mindegy működik, az a lényeg.
Egyébként úgy látszik a júniusi b398 után most nem nagyon jön frissítés már... -
Muerte68
addikt
-
Vitaqo
senior tag
válasz szemesi69 #13581 üzenetére
Van egy Huawei Y5II telefon a családban. Feldobta, hogy jött egy 37,7MB frissítés. Viszont amikor frissítek, akkor csak loopol, hogy kérdés... ellenőrzés és nem csinál semmit. Gondoltam frissítem PC-ről, ha van hivatalos gyári PC/USB szoftver hozzá, viszont olyat nem találtam. A HiSuit-ot is próbáltam PC-ről, de csak a PC programot tudom frissíteni vele.
-
AthlonXP
őstag
válasz Vitaqo #13580 üzenetére
Igen, meg menteni a telefonról cuccokat, sms, névjegyzék, jegyzet, kép, zene, videó, adat szinkron, stb. Mint a SONY-nál is, a SONY Companion, vagy hogy is hívják segítségével.
Végül is, csak a nevük más, meg a kezelő felület, de lényegében ugyan azt tudják, sőt apu egy régebbi LG telefonjához adatt szoftver is hasonló volt, csak azt már nem tudom, hogy hívják. -
szemesi69
addikt
válasz Vitaqo #13583 üzenetére
Fr. után sem lehet frissíteni? Most az a build van rajt ami a képen van? Azt ki írta milyen build akar lenni a frissítés? Ott van alul rendszer frissítés, de ha talál, jelezni is fogja. De ha a mostani build-t ide írod megnézem, mik vannak rá.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
csipszikutya
senior tag
válasz Micsurin #13577 üzenetére
Én ma hajnal 3kor értem haza és tegnap 6kor vettem le töltöröl. Igaz nem sokat nyomogattam, inkább a zsebemben volt szinte végig vagy a kocsiba a helyén pihent.
Olyan helyeken jártam, hogy állandoan eldobta a vodát (anyukámat tanitom vezetni kint a szántásba a puszta közepén lévö falunak a határába) aztán meg az ukrán határon vertem a ...mat 7 orát, ahol hol van voda, hol nincs. Ha épp beáll mellém egy kamion vagy busz, már el is dobta a vodát.
Lényeg, hogy feszt kereste magának a hálot, ja én én sose kapcsolom ki a mobilnetet, szenvedett azzal is.
Mégis kijött 2 ora 50 perc kijelzö idö a kva anyját ennek a telefonnak. Pedig semmit nem csináltam vele multhét ota, amikor az aszton fullos pálcikás térerövel, békén hagyva pihent az asztalon és lemerült 12-15 ora alatt 40 perc kijelzö idövel.
És komolyan, itt dögöljek meg, ha csináltam vele valamit. Még rr se volt...Majd sziv vele öcsém karácsonytol, ö kapja meg a telefont
De egyébként, ma is kolbászolok össze-vissza, nyomkodnom kell,aut. fényerö, de süt a nap, szal kb. maxon megy a világitás. most vagyok 1 ora 53nál és 61%. Ez mi????!!
[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz csipszikutya #13587 üzenetére
Szerintem ragaszkodik hozzád
Vagy ő Christine-telóbanLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Vitaqo
senior tag
válasz Anonymus95 #13589 üzenetére
Nem akarok értetlenkedni, de nem találok sehol sem frissítési lehetőséget. Vagy fel kéne dobnia? Közben rájöttem, hogy a Rendszerfrissítés gombbal lehet frissíteni, de szerinte a legfrissebb van fennt.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz csipszikutya #13587 üzenetére
Passzolok, féléve van meg, nagyon szeretem az első akku csere óta (már 2 naposan nem akarta venni a töltést rendesen... ) nekem tökéletes a kijelző időm, volt Sp-m, Z1-em, G4c(huha ekkora fost.... ) de a P8 az eddigi legjobb, nagyon egyben van. Szerelgetés az a saját hibám... GPS tartóból kiesett a kormányról....
[ Szerkesztve ]
-
<>jana<>
senior tag
Sziasztok! az FF-ből nektek is eltűnt a 398-as rom? most akarom újra rakni, mert a BT folyamatosan xarakodik nálam. Nem kapcsol ki, újra kell indítanom a telefont, ha kapcsolódni szeretnék az autóra újra ha elmegyek az autó mellől.
-
csipszikutya
senior tag
Nos, nem birtam magammal. Elörendeltem egy ihpone 8 plust a vodátol, kb. 3 hét mire ide ér. A P8 öcsémhez vándorol, remélhetöleg 1 évet megy még neki.
Szoval lehet vissza nézek még, ha olyan gondja akadna.
Az is lehet, hogy néhány sorban megemlitem milyen a két telefon, mennyire hiányzik a droid vagy inkább a HuaweiKöszönöm az eddigi segitségeiteket! Nektek további sok nyomkodást a P8hoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest