Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz BenceShearer #9453 üzenetére
Ez mind jó kérdés. Én az esetleges félkész rom miatt aggódok jobban, remélem, hogy befejezett lesz, amit kapunk.
De szerintem itt majd azt kell mérlegelnie mindenkinek, hogy akarja e ezt a frissítést. Én már egy jó ideje használom a IncS-ről lehúzott ics+s3.6-ot, és... hát elég döcögős. -
NTonee
veterán
válasz BenceShearer #9456 üzenetére
panaszkodtak egy páran, hogy elég lassú.
-
őstag
Én meg az ICS-ben bízok, hogy megszünteti az újraindulásokat telefonhivás előtt/alatt/közben a hálozatváltások miatt
De ezekszerint kevés az esély...
[ Szerkesztve ]
-
BenceShearer
aktív tag
Csalódott vagyok.
Ez az első magasabb kategóriás telefonom. Egyébként nagyon tetszenek a HTC-k, a Sense is, a készülékek is, az anyaguk is, de ez a frissítési hozzállás és mizéria elkeserítő.
Elmaradó vagy bugos, lassú frissítések, RUU telepítő és garancia vesztés
A következő telefonom talán Sony lesz....bár ott se fenékig tejfel az élet.
A legjobb lenne, ha a következő Nexust a HTC gyártaná, akkor ott egy szép készülék és egy jó és frissíthető szoftver lenne)....de ez kizárt.
Ami fura, hogy ugye kinában kinyomták az ICS-t OTA-n....akkor még elég volt a partició mérete.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz BenceShearer #9464 üzenetére
"Ami fura, hogy ugye kinában kinyomták az ICS-t OTA-n....akkor még elég volt a partició mérete."
viszont kínában nem lehet benne gapps, ami igencsak méretes, és mélyen integrált a mi esetünkben. ennyi a magyarázat.
-
ffodi
veterán
Most Virtuous Infinity-t használok, a legfrissebb alpha-t, és semmi gondom vele. ICS+Sense 4 full. Gyorsabb, mint a fallout, illetve a portolt IncS ROM. Újraindulás eddig még nem volt.
(itt jegyezném meg, hogy nekem kizárólag akkor volt újraindulgatós mókám a telefonnal, ha egy ROM már régóta fent volt(4-5 hónap). Amint letöröltem, és feltettem valami mást (vagy akár ugyan azt frissen), megoldódott a probléma)koxkids:
SIM kártya cserét próbáltál már?
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
válasz koxkids #9470 üzenetére
Ebben az esetben valószínű nem ez a gond. De ha van rá lehetőség, egy másik SIM-mel ki kellene próbálni. Illetve szerintem érdemes felrakni főzött ROM-ot, és azzal kipróbálni, hátha megszűnik a gond.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
bobace
addikt
Úgy látom akkor én mákos vagyok. 1,5 év alatt egyszer sem kellett ROMot frissíteni, egyszer állítottam vissza a gyári beállításokat, mert teleszemeteltem. És még mindig olyan gyors mint újkorában.
Ettől függetlenül váltani fogok pár hónapon belül, eljött az idő. Eddig elleneztem a nagyobb kijelzőt, de most már egy legalább 4 inchesre váltanék, meg talán a programok is kihasználják a több magot lassan.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Atesz918
csendes tag
Sziasztok!
A napokban megbolondult a telóm. Ha megnyomok egy gombot akár a kijelzőn, akár az alatta lévő érintőgombokat, vagy ha lehúzom az értesítési sávot, akkor rezzen 3-at, meg hangot is ad, pedig a beállításokban ezek ki vannak kapcsolva. Nem telepítettem semmit, avastot végig futtattam, de semmi. Mi lehet a gond?
-
BenceShearer
aktív tag
Újabb ICS infók.
Egy srácnak megvan a RUU telepítő:
Illetve:
Szinte biztos, hogy nem lesz OTA. Kérdés: béta verziót kapunk-e és lesz e garancia a telefonunkra RUU frissítés után?
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz petipetya #9481 üzenetére
Nálam a zeta lenne, de azt szerintem még egy darabig nem fogjuk megkapni. Ősszel valószínűleg az 5"-os htc fog érkezni, meg a One X+.
Sonynál meg az Xperia Acro S lesz a befutó nálam.BenceShearer:
az még az, amit én is írtam. -
petipetya
nagyúr
Az Xperia P-t tudom, hogy alu házas. Viszont a képernyő hasznos területe nem megfelelő a számomra, ahogyan az Xperia S-é sem. Eddig az Ion a nyerő ebben.
A Sony-k képernyője nem sokkal szélesebb, de annál inkább hosszabb a htc-hez képest (pl. egy szintén 3.7-es Xperia Sola kijelzője keskenyebb, míg egy 4,3-as Xperia S kijelzője alig szélesebb mint a Desire S-é. Nekem pedig kell a szélesség, mivel az esetek nagy részében álló qwerty-vel tudok írni fel kézzel.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Nincs már fent valahol az RUU? Vagy muszáj megvárni az állítólagos hétfőt?
"nincs rá lezsóidő"
-
snorbi82
senior tag
A Virtuous infinity v1.33.0-alpha3 ban a fényképező működik normálisan? A hatások nem érdekelnek, csak ha véletlen leakarok kapni valamit vagy valakit megcsinálja e? Köszi
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest