Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrm
csendes tag
működiiiiiiiiiik! ezer hála! viszont 3g ikon még mindig nincs, csak az adatforgalom kis h betűre lefele-felfele nyíllal.
-
mrrm
csendes tag
köszi!
mondjuk tök fura, mert akár be van kapcsolva az adatforgalom, akár nem, a 3g jel továbbra sincs ott. sőt, a bal oldalon semmilyen jel nincs.
-
NTonee
veterán
Bal oldalon jelennek meg az értesítések. Jobb oldalon az állapotinfók. Ha az adatforgalom engedélyezve van, de az automatikus szinkronizációt kikapcsolod, akkor a h ikon vissza fog váltani 3g-re. 3g-t csak "nyugalmi" állapotban mutat.
szerk: egyébként teljesen mindegy, a H a HSDPA-t jelenti.
[ Szerkesztve ]
-
mrrm
csendes tag
őőő... oké... megpróbálom kikapcsolni. az a baj, hogy még fél órát vagyok gép közelben, aztán egész hétvégén nem, szóval gyorsan minden fontosat be kéne állítanom, de ennyi idő alatt nem tudom végigolvasni a kézikönyvet. szóval nem azért kérdezek ám ennyit, mert lusta vagyok magam utánajárni.
hol tudnám kikapcsolni? szerk.: az auto-sync ki van kapcsolva, már ha ez jelenti azt.
valamint amivel szintén egy órája szenvedek, és már mindent nyomogattam: főképernyő óráját hogy tudom 24 órás üzemmódba átrakni?
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
automatikus szinkronizálás: beállítások-fiókok és szinkronizálás-automatikus szinkronizálás mellett pipa be/ki. Ehhez egyébként van egy kirakható widget is a htc saját widget-ek között.
24órás mód: beállítások-dátum és idő-24 órás formátum használata pipa be/ki[ Szerkesztve ]
-
mrrm
csendes tag
köszi!
óra megvan, viszont az auto sync vmiért inaktív, tehát nem is lehet be/ki pipálni. mindegy, ezzel már így elvagyok a hétvégén.oké, már nem inaktív, csak azért volt az, mert kikapcsoltam a background data-t is. most ki van kapcsolva az auto sync is meg a mobilnet is, mégsincs 3g. de nem gond, majd rájövök, hogy miért. ettől még működik.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
nem, az autosync az az összes felvett fiók szinkronizálás ki/be kapcsoló. ehhez tartozik egy widget.
külön lehet állítani fiókonként is, hogy melyik menjen automatikusan és melyik ne.
egyébként már írtam én is, hogy mindegy a h/3g. működik és pont.mrrm: ha még nincs felvéve fiók, akkor valószínűleg azért inaktív az kapcsoló.
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
-
NTonee
veterán
jajh... nem láttam, hogy szerkesztett a hsz-en, sorry.
a kijelzéshez magához lehet köze az autosync-nek. Ha be van kapcsolva és épp szinkronizál, akkor H, ha be van kapcsolva, de nem csinál éppen semmit, akkor 3g-t jelez. Ha meg nincs pipa, akkor többnyire 3g-t ír, legalábbis így kéne lennie.
Abból a szempontból nincs értelme a témának, hogy ugyanarról beszélünk, csak másképp jeleníti meg az ikont állapottól függően. És persze, ha ki van kapcsolva az adathálózat, akkor nem is fog írni semmit sem.[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Tudom, h nem a reklám helye, de ha vkit érdekel megbízható DS, akkor szóljon, ismét van eladó.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Atesz918
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a főkéoernyőn a láblécben található App list gomb funkcióját meg lehet változtatni (lehetőleg root nélkül)? Azért kérdezem, mert leszedtem egy másik menü programot, amiben lehet mappákat létrehozni, azt szeretném beállítani erre a gombra.
Köszi előre is!
-
appel
őstag
válasz Atesz918 #8667 üzenetére
A menü program alatt egy másik launchert értesz?
Elvileg ha megnyomod a home gombot, akkor fel kellene ajánlania, hogy beállítsd az alapértelmezett launchernek az újat. Ha nem, akkor a play teli van home/launcher switcher/manager és hasonló funkciót ellátó alkalmazással... -
appel
őstag
válasz Atesz918 #8669 üzenetére
értem, bár ez az app folders csak egy widget nem pedig egy egész launcher, ami az app drawert is megváltoztatja...(ha nem nőtt hozzád 1-2 sense-es widget, akkor próbáld ki a go launchert v. az adw launchert és ott mindent testre tudsz szabni)
az alsó rosie menü még roottal sem szabható testre, kivéve a jobb alsó gomb funkcióját lehet pár custom romban állítani, de a többit nem... -
gatto_
senior tag
Na, az én születésnapomra sem jött ki az ICS. Pedig reménykedtem tegnap.
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Akinek már ICS van a telefonján, azoknak is van random restart? ICS nem javítja ki ez a hibát?
-
SG3rg0
őstag
válasz szatocs1981 #8673 üzenetére
Egyértelműen nem gyári ICS-re gondoltam!
-
NTonee
veterán
Sokszor volt már szó az újraindulásos problémáról. Az ics nem fogja megoldani.
Vagy egy app okozza, vagy egy hardver. Utóbbi esetben többnyire a wcdma modul hibája okozza. Meg tudod nézni, hogy mi gond. Amikor újraindul, feldob egy ablakot, hogy értesíteni akarja a htc-t az eseményről, és küld egy logot. A logot meg tudod nyitni, és benne lesz a hiba oka.
A wcdma modul hibáját úgy is le tudod ellenőrizni, hogy átállítod "gsm only" módra a telefont. Menü- beállítások- vezeték nélküli hálózatok- mobilhálózatok- hálózati mód. Ebben az esetben nem lesz 3g hálózatod, csak gprs/edge. Úgy hagyod pár napig, és ha nem indul újra, akkor megvan a hiba, mehet szervizbe. Ennél szerintem egyszerűbb és gyorsabb a crashlogot átnézni.
Ahogy wwhy is írta, app is okozhatja, ez is kiderül a logból. Megoldani csak úgy tudod, ahogy ő leírta.[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
válasz szatocs1981 #8679 üzenetére
Neked is újraindulgat? Nekem főleg telefonbeszélgetések után csinálja.
-
NTonee
veterán
válasz szatocs1981 #8679 üzenetére
Nem tudom. Tavaly áprilisban vettem a telefonom, talán 2x ha újraindult magától, így nem is foglalkoztam vele. Majd nézelődök.
-
megabe
tag
Sziasztok!
A telefonra keresnék tokot, ami védi is és nem lesz tőleg csúnya, esetleg nőies is.... hol kapható?
Előre is köszi a választ.
A kiskakas kikukorékolásig él
-
szatocs1981
aktív tag
Nagyritkán fordul elő csak újraindulás. Bár, nekem a kezdetektől csak GSM-en volt, úgyhogy gyanítom valami program okozhatta. Ha kijön az OTA ICS, akkor tolok neki egy hard resetet, és úgy is hagyom egy darabig...
NTonee köszi előre is, hátha találsz valamit....
[ Szerkesztve ]
-
pmikloska
aktív tag
Nekem neoprene tokom van, persze ilyenkor a szilikont nem használom.
A HTC logó is rajta van, rugalmas, nem esik ki belőle, mert szépen ráfeszül, de nem úgy, hogy nehéz legyen beletenni vagy kiszedni. Élőben még igényesebb is, mint így fotón. ...és unisex.[ Szerkesztve ]
-
Agony
aktív tag
Barátnőm is benevezett egy Desire S-re, azonban amikor vette, nem nézte meg a nyelvet, úgyhogy van egy angol nyelvű készüléke.
Nekem 0.98-as a HBOOT-om, neki viszont már az új 2.00.002-es, amivel nincs igazán tapasztalatok, a neten viszont több módszert is találtam S-oFF-ra és rootra.
Próbáltátok már valamelyiket ami biztonsággal működött? Nem szeretnék levélnehezéket csinálni a telefonjából, de egy custom rom mindenképpen jobb lenne rá.Üdv,
LeviStart with a whisper, end with a scream!
-
wwhy
veterán
Van, de nem teljesen megbízható. Van akinek sikerül(t), másnak nem.
Először downgrade, majd root, majd jöhet a C ROM.
ADB-vel kell dolgozni, fastboot módban, parancssor, shell miegymás.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest