Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z Lee
csendes tag
Azt nem tudjátok, hogy eltárolja-e valahol a hibalogot a HTC? Most valamiért nem küldött, vagy csak tudtomon kívűl logot, amikor restartolt. Pedig be van pipálva, hogy rákérdezzen.
Le Z Lee
-
Sátán44
addikt
Én is fontolóra vettem egy ilyen telefon beszerzését. Olvasom hszeiteket külső szemlélőként és látom sok pozitív visszajelzés van. Nem vagyok telefon cserélgetős ember, 3-4 évente váltok (jelenleg SE K800) általában. Szeretném megkérdezni a ti véleményeteket is, hogy ezt a telefont érdemes megvenni ilyen hosszú távra, vagy inkább akkor gondolkozzak el egy min 2 magos változatban? Egy amiben biztos vagyok az a HTC márka
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
-
samu74
addikt
válasz Sátán44 #8063 üzenetére
Ha játszani akarsz vele,akkor válaszd a 2 magosat.Ha csak telefonálni,netezni,gps-t használni,email-t olvasni meg úgy általában amire való akkor nem nyúlsz nagyon mellé vele: De most raktam fel pl. a Shadowgun-t,nagyon szépen fut rajta,pedig nem gyenge grafikája van...Tehát játékra is jó még egy ideig.De szerintem a játékok nem feltétlen fontosak egy telefonra,a többi alkalmazás meg röhögve elfut rajta.
Persze nem ezzel kell kódólni a HD filmeket...-----------
-
sssz
őstag
-
Sátán44
addikt
Tetszik külsőleg is, meg belsőleg is. Jelenleg maximálisan megfelelne az igényeimnek, csak sajnos tudom hogy 2 év múlva ez már kevés lesz. Ezért dilemmázok, nem volt még androidos telefonom,így nem tudom mik lesznek az igényeim Jelenlegi telefonomat hívásra és sms-re használtam érthető okokból. A sensation és a ds között vacilálok.
samu74
Játékra most sem igazán használtam a telefonom. Amiket leírtál sztem egy ideig elég lenne.[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Krisz79
őstag
Nekem elég az 1 mag,
garis legyen és a számlája is legyen meg.
Aztán jöhetne is 1.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Misi1980
senior tag
-
Lacopapi
addikt
válasz Sátán44 #8066 üzenetére
Volt Sensationom -egy hétig birkóztam vele-,lehet,hogy csak az enyém volt rossz,de tény,hogy nagyon meg kellett gondoljam,mit csinálok,olyan meglepetésszerűen merült....nem is merült,zuhant a töltés. Ráadásul,bár az ICS volt rajta,ami ugye már a kétmagosokat (is) támogatja,nem volt felhasználói szempontból akkora ugrás. A mérete még éppen elfogadható,tény,hogy a böngészés jó buli,de például a T-mobilos mobiltv nem ment rajta.
[ Szerkesztve ]
-
CienPo
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
ez azért pofátlanság:
The upgrade to Android 4.0 will include Sense 3.6.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
Hát persze, itt van a kutya elásva: which is not available on all devices.
Bakker, akkor csekkolják le, és amelyiken available, ott adjanak ki rendes 4/4-et.
Ez így félig kaka, félig sz@rELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
hunfefe
tag
Üdv.Most váltanék erre a készülékre.Jelenleg Wildfire s-em van.Nagyon szeretem de szeretnék nagyobb kijelzőset venni.Gondolom nem fogom meg bánni hogy ezt veszem.A kérdésem az lenne hogy kinek van tapasztalata a viptechnika nevü bolttal?Ott most 82 ért adják 2-év bolti garival.Az nem gáz?A gyártói gari nem jobb?Vagy miben más?Megéri ezt a pénzt ez a teló?Köszi elöre is a segitségeket.üdv.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy
-
NTonee
veterán
válasz hunfefe #8079 üzenetére
gyári garancia: Olyan készülék, mely rendelkezik htc-s garanciapapírral. Meghibásodás esetén kerülőutak nélkül lehet vinni a hivatalos itthoni márkaszervizhez (E-Care Solutions Kft.), ahol javításra kerül.
bolti garancia: Meghibásodás esetén csak a vásárlás helyére lehet visszavinni. A bolt saját szervizzel rendelkezik, vagy szerződésben áll egy külső szervizzel. Ilyen esetekben fenn áll a veszélye, hogy hozzá nem értő ember kezébe kerül a hibás telefon, illetve utángyártott alkatrészekkel történik a javítás. Előfordulnak azonban olyan üzletek is, melyek a márkaszervizzel szerződnek, ez a jobbik eset.
Érdemes rákérdezni a boltban, hogy ők hogy értelmezik a bolti garit, mert eltérhet a fent írtaktól.
[ Szerkesztve ]
-
hunfefe
tag
Köszönöm a válaszokat.85-ért nem sok?Tudom hogy jó készülék na de akkor is.Bár ha megkapja ez is a szendvicset akkor még egy darabig elfut.Ha jól tudom ez az egyik legjobb htc.Vagy tévedek?
Samsung Galaxy
-
-
snorbi82
senior tag
Akkor Tessék itten van az új rom:
[link]IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
-
wwhy
veterán
feltelepítve
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz Lacopapi #8092 üzenetére
kicsit akadozós ...
A "software information"-ban érdekes, h az 'Android version' és a 'HTC Sense version"-hoz 'protected' van írva ...kb. 10 perc múlva lehet INNEN tölteni (500 kb/s-re limitáltam)
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Igen, pedig minden default-on van; ha kikapcsolom a 'Window animation scale' és a 'Transition animation scale'-t, akkor jó.
nagyon idegesítő, h egy widget testreszabásához/eltávolításához az Edit/remove a bal/jobb felső sarokba került :8 így elég nehéz ráhúzni a widgetet
Tölthető az előbb linkelt helyről ....
XDA szerint régi rádióval is megy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest