Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyos
tag
http://androidadvices.com/update-htc-desire-ics-404-firmware-tutorial/#.UD0dG9bN-7o
Ez egy link az ICS Ruu frissítésről!
Üdvözlettel: bivaly
-
kridli
tag
azt ugye jól gondolom, hogy ha az ruu felmegy, utána nincs lehetőség visszaállni a régire?
-
Atesz918
csendes tag
Megint én szenvedek a rom-al. Fel szeretném tenni az ics_saga_edition_v2-t (one s port), recovery-ben formáztam mindent a kártya kivételével, el is kezdtem telepíteni a romot, eljutottam oda, h kiírta, h Cleaning System, majd h Install Completed, ekkor visszamentem a főmenübe, rányomtam a Reboot Now-ra, újraindult, de a htc felirat után fekete képernyő jön be, majd megint újraindul és bedob a recovery-be. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
-
Tüske0614
aktív tag
Huha 400mb mi kell hogy felrakhassam ?
-
sssz
őstag
válasz Tüske0614 #9960 üzenetére
Olvass vissza kb 50 hozzászolást és döntsd el hogy megkockáztatod e a felrakását. Amugy egy számotogép és egy usb kábel kell csak hozzá.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
bivalyos
tag
Sziasztok ffodi root leírásában a misc_version nem lehet letölteni honnan tudom azt beszerezni?
-
pmikloska
aktív tag
Megmondom én: ha nincs benne magyar nyelv, akkor pl. a T-Mobile itthon hogy fogja kiadni a saját változatát erre a készülékre?
Meg egyébként is diszkriminatív, hogy nincs benne, holott sokkal kisebb márkákban is benne van az ICS-ben.
Én nem akarok sem rootolni, sem egyebet, sőt, Morelocale2-t sem használni, szolgáltatónál vettem egy hivatalosan magyar nyelvű HTC Desire S-t, azt szeretném használni, ezért aggódom most.
Ráadásul biztos vagyok benne, hogy a sok újraindulós készülék is megjavulna az újabb operációs rendszerrel. -
NTonee
veterán
válasz pmikloska #9964 üzenetére
már jó ideje minden arról szól, hogy valószínűleg nem lesz OTA frissítés, csak RUU. Ha pedig csak RUU lesz, akkor abból soha nem lesz T-Mobile verzió.
Szerintem ne is várd. Jóformán semmi esélye nincs.
Milliószor átbeszéltük, hogy a htc nem meri OTA update-ként kiadni, mivel újra kell particionálni a belső memóriát, ami teljes törléssel jár. Elhiszem, hogy te ezt vállalod, de hidd el, rengetegen vannak, akik nem értenek a telefonhoz. Ezrek (pfff... tízezrek) vernék az asztalt a htc-nél, hogy elvesztették az összes adatukat.szerk: + ami felkerült ma a htcdev oldalra, az (szerintem hibásan eu-s) wwe verzió. Egyik márkánál sincs benne a magyar nyelv ebben.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz bivalyos #9969 üzenetére
így próbáld...
lépj ki a cmd-ből, és indítsd el újra rendszergazda módban. Start menüben jobb klikk a parancssor ikonra, a kellékek között, futtatás rendszgazd.
írd be... (sorok után enter)adb shell
chmod 777 /data/local/tmp/zergRush
chmod 777 /data/local/tmp/misc_versionha így sem megy, akkor holnap folytatás...
most mentem horkolni[ Szerkesztve ]
-
bivalyos
tag
Sziasztok na meguntam mára a próbálkozást addig el szépen minden parancsot elfogat csak amikor már a ./zergRush parancs megy utána nem történik semmi csak villog a kurzol nem indul újra az adb shell. Holnap du. folyt.köv.
-
kukika2
csendes tag
a HTC-nek már mindegy, hogy hányan verik az asztalt...elindult a lejtőn, nem sok van már neki hátra. volt pár szép éve, de gyakorlatilag nyomtalanul fog eltűnni...az utóbbi idők vergődése már vicc kategória
bevallom, az üres ígérgetéssel picit kiverték a biztosítékot...de lehet, hogy egyedül vagyok..[ Szerkesztve ]
-
BenceShearer
aktív tag
Nem néztem fel fél napig, látom megindult itt az élet.
Átfutottam itt 50 hozzászólást, és ezeket láttam:
- Kijött ugye az RUU
- Fejlesztői verzió, de azt nem tudni béta vagy stabil-e
- Garancia megmaradása kérdéses a telepítés után
- Magyar nyelv nincs
- A HTC máris visszavonta (miért is?)Van még valami ami elkerülte a figyelmem?
Összeségében: Hát szép, mondtatom! A HTC minden bakit elkövet, amit el lehet marketing és támogatás szempontból. Egyesek itt a szimbolikusan ebben a történetben már a HTC halálát vetítik előre...azért remélem nem lesz igazuk.
Konkrét tapasztalata van valakinek? Hibák, bug-ok? Milyen a sebessége? A Sense mennyire lassú, mennyire zabálja a RAM-ot?
[ Szerkesztve ]
-
pmikloska
aktív tag
Azt a megoldást pl. szívesen venném, ha beviszem a T-be, akkor ott rátennék az újat. Így a tulajoknak nem is kéne érteni hozzá. Nekem még hátravan több, mint egy év a gariból, ezért nem lenne jó a rootolás stb. Az ember elvárja, hogy ne érje hátrányos megkülönböztetés egy ilyen frissítésnél.
Ha majd lejár a garancia, akkor is hiányozni fog a magyar nyelv. Tudok angolul, de legyen már magyar, ha eddig az volt!
...és ezek az újraindulások. Már csak ezért is illett volna mindenki számára elérhetővé tenni bármi áron a frissítést. A T is tudja, mennyi baja van emiatt, érdeke lehetne kibulizni a frissítést majd a közeljövőben. Tegye ki a honlapjára, hogy aki szeretné, annak az egyik szervizközpontban kell megjelennie a készülékével. Na ez lenne a korrekt support! -
pmikloska
aktív tag
válasz szatocs1981 #9978 üzenetére
Igen, a napokban, de még nem szántam már magam a cserére. Először csak simán kicserélem majd, hogy az újjal jobb-e a helyzet.
-
BenceShearer
aktív tag
Hoppá, eltünt a HTC oldaláról DS frissítés híre is. WTF? [link]
Mi történt? Lehet mégis törlik még a RUU-t is? Káosz.
[ Szerkesztve ]
-
kridli
tag
válasz BenceShearer #9983 üzenetére
mire gondolsz? mit kellene a linken látni?
-
kridli
tag
válasz BenceShearer #9985 üzenetére
de amit linkeltél, az a faq oldal, ott ilyen volt tegnap?
-
youngboy
senior tag
válasz BenceShearer #9987 üzenetére
Akkor eddig te találtad még az egyetlen hivatalos tájékoztatást. Egyébként nem sokáig volt fent frissítés.
-
kridli
tag
El kezdtek válaszolgatni a magyar htc facebook oldalon a feltett kérdésekre. Összefoglalva, kamu indokok miatt csak RUU lesz, hogy mindenki eldönthesse felrakja-e vagy nem. NEM jár garanciavesztéssel! Nem tudják miért vették le, hamarosan újra elérhető lesz.
-
-
NTonee
veterán
válasz kukika2 #9975 üzenetére
te miről beszélsz?
azért mert neked rossz véleményed van, és az elmúlt 2 hónapban kicsit felborult az élet a htc-nél, már rögtön eltűnnek nyom nélkül, nincs sok hátra? milyen pár évről beszélsz?
Te mit szívtál?pmikloska:
A szolgáltatók soha nem fognak telepíthető formában kiadni firmware-t. Erről még álmodozni is kár.[ Szerkesztve ]
-
BenceShearer
aktív tag
Na, ez jó hír. Remélem ez hivatalos állásfoglalásnak is tekinthető egy esetleges szervízelésnél is.
Meg biztató, hogy valószínűleg stabil a ROM és nem béta. Mert akkor garancia sem lenne vállalható a részükről. Én most bizakodó vagyok, remélem pár nap múlva mindenre fény derül a hivatalos weboldalon is, és akkor mehet fel az ICS!
-
sssz
őstag
hoppá! most látom nekem is válaszoltak, csak a facebook nem jelezte
Kb. ugyanaz a szöveg mint a többieknek.
Arról nincs információnk, hogy miért tűnt el a RUU az oldalról, de hamarosan ismét elérhetővé válik. "Az Ice Cream Sandwich frissítést nagy örömünkre már számos készülékünkre elérhetővé tettük. Tudjuk, hogy sok felhasználó elégedett a meglévő szoftverével, míg sokan a legújabb verziót szeretnék. Az utóbbi csoport számára örömmel jelentjük be, hogy letölthetővé tesszük az ICS-t a HTC Desire S, a HTC Rhyme és a HTC Incredible S készülékekre. Annak ellenére, hogy úgy gondoljuk, a HTC tulajdonosok többsége meg van elégedve a jelenlegi felhasználói élménnyel, fontosnak tartjuk a választás lehetőségét. Amint a letöltések elérhetőek, meg fognak jelenni a HTCdev website-on."
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest