Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pmikloska
aktív tag
válasz Atesz918 #9198 üzenetére
Bemérni (ha most a GPS-es helyzetmeghatározásra gondolsz) nem lehet a telefont, az úgy működik, hogy ha a telefon valamilyen adatkapcsolattal rendelkezik (pl. mobilnet van rajta, és éppen be is van kapcsolva, vagy wifire vagy csatlakozva), akkor kap egy kérést, hogy határozza meg a helyzetét a GPS vevőjével, és azt a pozíciót továbbítsa. Azt már nem tudom, hogy egy ilyen megoldásnál ha én kikapcsolom a GPS vevőt a telefonban, akkor is működik-e (mert ideiglenesen bekapcsolja).
Tehát még egyszer, a telefon nem tud GPS jelet küldeni, mit is küldene, csak fogadnia kell és tud.[ Szerkesztve ]
-
Heyman
aktív tag
Hát azt hiszem, hogy szervizbe már nemigen fogja bárki is beadni a telót:
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a HTC készülékek szervizelését 2012. szeptember 1-től nem az E-Care Solutions Kft. fogja végezni. Mivel az összes javítást le kell zárnunk augusztus 31-ig, így augusztus 27-től nem áll módunkban több készüléket átvenni javításra.
Arról, hogy a jövőben hogyan történik a HTC készülékek szervizelése, sajnos nem kaptunk információt, így kérjük tájékozódjanak a www.htc.com/hu oldalon a támogatás menüpontban, vagy a HTC Magyarországnál http://www.facebook.com/htcmagyarorszag vagy a HTC ügyfélszolgálatán a +36-80/016-326 telefonszámon. -
youngboy
senior tag
Valaki érdeklődött már náluk?
-
pmikloska
aktív tag
Olyan ez a helyzet, mint amikor az Asus szervizelését átvette a Rikvest (az NSE Hungáriától), mivel folyamatos problémák voltak az alkatrészellátással, sokáig várt egy-egy készülék a javításra (és a cég is zűrös volt). Azóta talán már a Rikvest is továbbadta a feladatot.
Tajvani az is, ez is, úgy látom, hogy a tajvaniak kicsit leszarják az ilyen kis országokat, mint mi, és ezzel hozzák kellemetlen helyzetbe a szervizt és a vásárlókat is. Azért az akár 4 hetes javítási idő elég sok.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Kiváncsi leszek mire lesz ICS... már ha egyáltalán lesz
-
amulet
senior tag
válasz koxkids #9217 üzenetére
Tegnap beszélgettem egy ismerősömmel és igazán elgondolkodtató volt amit mondott, azóta is ezen jár az agyam!
A HTC és sok más okos telefon gyártó arra van ráállva, hogy újabbnál újabb készüléket adjon a piacra. Más hardver és más szoftver.
Nincs idejük és energiájuk minden készülékre kiadni frissítéseket, ergó nem az a lényeg, hogy a régebbi készülékeket update-eljék, hanem az, hogy minél hamarabb adjanak ki egy újabb készüléket. A HTC-nek van kb jelen pillanatban vagy 20-30 készüléke, szinte mindegyik készülék más kijelzővel, aksival, procival, memóriával, stb...-vel van ellátva.
Az ICS update-et így a programozóknak az elejéről kell kezdeniük készülékenként, ami idő és pénz.
Én már emiatt nem reménykedem ICS update-ben.pl. az apple 2 évente ad ki egy új készüléket, így a fejlesztőknek 1 készülékre kell megcsinálniuk a frissítéseket, ami jóvel kevesebb pénz és idő, ebben nagyon jók
-
youngboy
senior tag
Ezt értem, de azt nem, hogy miért kell mindenáron új készüléket kiadni. (Sokszor csak a kinézet vagy 1-2 dologban térnek el.) Kevesebb, jól átgondolt termék palettára könnyebb lenne frissíteni. Hogy egy konkrét példát mondjak. Minek is kellett a Desire V, mikor ott volt a Desire S? Én még most is a DS-t választanám. Miért nem lehet pl. egy korábbi középkategóriás telefon később alsó kategóriás? Ha nem lenne ICS erre a telefonra, akkor sem vennék új telefont. Maradnék a GB-nél, mivel ezzel is igen jól megvagyok. Szóval nálam az elmélet megdőlt.
Legfeljebb ráadom a fejem a főzött romokra. -
youngboy
senior tag
De biztos mindig megéri az új fejlesztésébe beleölt pénz? Magamból kiindulva nem.
A Apple is elég jól elvan pár készülékkel. Ez főleg kérdéses a HTC esetén, mert nem a Samsung útját járja, ahol minden héten jön egy új készülék. Ott érthetőbb, hogy a készülékek kisebb hányada kap frissítést. Én akár fizetnék is, ha lenne ilyen megoldás. Bár ezzel lehet, hogy egyedül vagyok. -
SG3rg0
őstag
ICS ről van valami új hír?
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz Diamond500 #9236 üzenetére
Desire s,lukacsos hátlap 700ft?
Érdekel valakit?
Privi ha igen! -
matyk
csendes tag
Kérdeznék ismét, ha szabad:
- az "Emberek" alatt pár kontaktomnál a legelső google-lal való szinkronizálás óta automatikusan bekerült pár ismerősöm google profil képe a kis ablakokba. miért van az, hogy akárhányszor is próbáltam ezeket eltüntetni (névjegy szerkesztése->képre tapi->fénykép eltávolítása), mindig visszakerülnek? nem akkora gond, tudok vele élni, csak egyszerűen nem értem a miértjét.
- az "Üzenetek" menüpontban ha új szöveget szeretnék írni, s a címzésnél az emberkét megnyomom, hogy kiválaszthassam, hogy kinek címzem, valahogy be lehet azt állítani, hogy csak a google-ban rendszerezett kontaktjaim legyen láthatóak, nem pedig összefűzve a nagyon régi SIM-en tárolt régi adatokkal?
- ha a kezdőképernyőn a "Telefon" menüből szeretném az "intelligens tárcsázással" kiválasztani a hívott felet, szintén figyelembe veszi a telefon a SIM-en tároltakat. itt sem szeretném őket látni, bevallom. (gondolom a 2. és 3. kérdést kiváltó dolog ugyanaz lehet)
bocs, ha nagyon bagatell a kérdés, de köszi minden segítséget!
üdv, m[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
nos remélem korábbi sense felületnél is így van, ezért leírom:
Emberek-et megnyitod, és ott bal felül a Telefonkönyv sáv lenyitható..ott pipa, ha meg akarod jeleníteni a különböző forrásból származó névjegyeket, és pipa ki, ha nem.
Talán sense 3-nál ez menüopcióban található, nem vagyok benne biztos..
ui: a kézikönyv ezt írja:
1. A Kezdőképernyőn érintse meg az > Emberek elemet.
2. A Mind lapon nyomja meg a gombot, majd érintse meg a Nézet menüpontot.
3. Válassza ki a névjegylistán megjeleníteni kívánt névjegy típusokat.
Azt is beállíthatja, hogyan szeretné megjeleníteni és rendezni névjegyeit.
4. Érintse meg a Kész gombot.ui2: az elsőre a tippem, hogy próbálj meg asztali gépen a gmailbe belépni, és ott megkeresni a névjegyet és eltávolítani a képet...viszont ha az ő google profiljuk tartalmazza, akkor nem tudom mi van, lehet emiatt nem tudod eltávolítani..
[ Szerkesztve ]
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok nem épp az eddigiekhez tartozik és nem tudom mennyire függ a telefonra telepitett programoktól de megnéznétek hogy nektek a bekapcsolástól mondjuk a sim kód kéréséig mennyi idő telik el nekem 2:48 ... mult héten voltam té- be azt mondta az eladó lány hogy ez kicsit sok ..
-
auth.gabor
tag
Hi,
Van valakinek Desire S eredeti ROM-mal? Ha igen, akkor megtenne nekem egy kis szívességet?
1, ConnectBot telepítés
2, Local-hoz csatlakozás
3, A $ után beírni, hogy df
4, A /system a /system/lib és a /cache után kiírt total és used számok érdekelnének.https://iotguru.cloud
-
petipetya
nagyúr
válasz auth.gabor #9242 üzenetére
A 2. lépésnél elakadtam. Kiválasztottam a localt, beírtam egy becenevet, de csatlakozás gomb nincs.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz auth.gabor #9244 üzenetére
Semmit sem látok belőle, annyira aprók a betűk. Ha adsz egy mail címet, akkor átküldöm mailben a képet.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
auth.gabor
tag
válasz petipetya #9247 üzenetére
Át, köszi...
http://blog.htc.com/2012/03/ics/
For more background, due to how storage on the HTC Desire HD is partitioned – and the larger size of Android 4.0 – it would require re-partitioning device storage and overwriting user data in order to install this update.
DHD vs DS:
/system: 558668k vs. 562404k
/system/lib: 142964k vs. 153184k
/cache: 135908k vs. 146124kHát... biztos, hogy ezen a múlik?
Kíváncsi vagyok, hogy a gyári ICS után mekkora terület marad szabad... már ha megkapja a Desire S...
https://iotguru.cloud
Új hozzászólás Aktív témák
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest