Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyos
tag
Sziasztok,egy kis segítségre lenne szükségem, hogyan lehet egyedi sms hangot beállítani? Próbáltam ezt az sd kártyás dolgot hogy létrehoztam a file struktúrát de nem látta a hangok között azt amit szerettem volna,megoldható egyáltalán? A DS nem rootolt! Előre is köszike a válaszokat!
Üdvözlettel: bivaly
-
Diamond500
senior tag
4 nap van a hónapból.. nem centizik ki azt az ICS-ét...
-
bivalyos
tag
válasz Diamond500 #9053 üzenetére
ezeket létrehoztam de viszont nem látja valamiért akkor mit ronthatok el?Esetleg a file formátum számít? Nekem mp3 ban jelenleg amit szeretnék.
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: bivaly
-
Joe bácsi
őstag
Kicsit elegem van ebből a telóból!
Este beállítottam, h. reggel 7-kor ébresszen. Nem ébresztett!!!A múltkor meg random mód újraindulgatott magától!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
NTonee
veterán
Jól emlékszem, hogy a DS a legutóbbi nagy rendszerfrissítéssel olyan új hboot-ot kapott, ami újraparticionálta a belső memóriát?
Most a htc azzal magyarázza a dhd frissítésének elkaszálását, hogy az ics csak akkor futna olyan "élményfaktorral", mint a gingerbread, ha újraparticionálnák a belső memóriát. De akkor viszont a felhasználói adatok/dokumentumok veszélybe kerülnének.
Ez a kifogás persze megint csak hülyeség (pláne, mivel nálunk megtették, ha jól emlékszem), de nekünk ez azért hasznos infó, mert így nálunk nem lehet ilyen probléma.
A dhd nem kapott volna korábban ilyen új hboot-ot?Egyébként ha már a hboot-ot említettem...
Akiknek rootolt telefonjuk van, milyen hboot van nektek most fent? Tényleg van sebességbeli különbség a 2-es verziószámú hboot-al?[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
Bakker! Tényleg! Igaz éjszaka 1-kor mikor beállítottam a reggel 7 órát, akkor már alig éltem.
Soj: Ha nem javult meg szervíz után, akkor adom el. Még jó. 2 napja kaptam vissza csak.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
NTonee
veterán
válasz pmikloska #9067 üzenetére
Nálam ugyanez volt a hiba. GPS antennát cseréltek, 3hétig volt a telóm az e-carenél. Azzal magyarázták a hosszú időt, hogy az alkatrészek közvetlenül a gyárból érkeznek. Ha kifogy a készlet a polcon (már ha van egyáltalán), akkor a szállítás sajnos ilyen hosszú. Ez minden ebay-es rendelésnél is így van, ha a ázsiából jön a cucc. Elégszer rendeltem már onnan, így sajnos tudom, hogy tényleg ez van.
-
pmikloska
aktív tag
-
NTonee
veterán
válasz pmikloska #9069 üzenetére
Nem volt szemmel látható sérülés rajta, amikor visszakaptam. Egyébként ha nálad is a gps antennát cserélik, akkor a hátoldalon lévő felső műanyag burkolatot cserélik. Abban van ugyanis az az antenna.
Próbáltad amúgy életbe rugdosni valahogy? Pl kapcsold ki, akku ki, majd vissza, és kapcsold be. Aztán gps, adatkapcs, és wifi be, és így indítani egy gmaps app-ot, miközben tökéletesen nyitott területen vagy.
Másik lehetőség a gps status app használata, és azon belül agps adatok törlése.
Mind2 esetben legalább 6-7 perc türelem, aztán vagy jó lesz, vagy nem. Egy próbát megér a dolog. -
pmikloska
aktív tag
Én annyit tettem eddig, hogy feltettem a GPS test programot, és vagy 20 percet álltam a napsütéses szép időben, de max 3 jelet talált, azt is nagyon gyengén, és sokára, legalább negyed órába telt, de pozíciót nem talált a végén sehogy sem.
Szedtem már ki az akkut és vissza, de az nem segített. -
daniel909
addikt
válasz Joe bácsi #9060 üzenetére
velem 2x előfordult, h nem ébresztett... nagyon ideges voltam.
Update: hoppá, akkor lehet 2x User Error volt nálam is. jó tudni!#9067: nekem sincs GPS jelem, csak egyszerűen annyira fontos, és nélkülözhetetlen nekem ez a telefon, hogy nem voltam képes beadni szervízbe, több hétre... a gari meg már lejárt... haha. A GPS már marad selejtes, pedig használnám... Esetleg azt nem tudod mennyibe kerül egy antenna csere?
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
matyk
csendes tag
Hadd kérdezzek egy olyat,hogy Ti milyen jegyzetkezelő app-ot használtok? Előre is köszi..
-
samu74
addikt
válasz pmikloska #9076 üzenetére
Gondolom,macera újra belakni...De ha szükséged van a navira akkor megérné.
Nálam a bugok esetén,első az hogy az appokat lementem egy fájlkezelővel(pl. Es File Explorer),kontaktokat/sms-ket a telóval+google szinkronizáció,email-ek ugye a szerveren,feljegyzések(pl.OnePunch Notes) is backuplhatók.Egyedül a jáékok mentéseit sajnálom,de mivel nagyon ritkán játszom,azok mennek a levesbe.Persze egy rootolt telón a titanium biztos célravezetőbb lenne,de én mint a windowsnál is,a tiszta telepítést mindennél többre tartom.Net mellett cirka 30 perc és be van lakva a telód,és még a gps is működne.Persze ha hardveres gond van(szerintem nincs),akkor ez csak az idődet rabolja,de ha nem próbálod meg,marad a nyavajgás.
Ja és mostanában csak hardveres resetet használom.[ Szerkesztve ]
-----------
-
pmikloska
aktív tag
-
Diamond500
senior tag
Mi volt az a HTC link ahol fel vannak sorolva a ICS frissítésre váró készülékek?
-
NTonee
veterán
válasz Diamond500 #9081 üzenetére
appel:
neked melyik hboot van fent? melyiket érdemes használni szerinted? nekem még mindig az alpharev-es van fent, de olvastam korábban, hogy az újabb használatával gyorsabbak/stabilabbak a romok. -
samu74
addikt
válasz pmikloska #9080 üzenetére
Az androidnál sose lehet tudni...Nekem ez a második androidos telóm,mindig volt valami ami bekavart,de így vagy úgy meg lehetett mókolni, Ezeket vagy elfogadja az ember,vagy kivágja az ablakon és vesz egy sima telefont meg egy GPS-t.Nem mai csirke vagyok már én se,szóval én ezt elfogadtam olyannak amilyen...És semmi pénzért nem válnék meg a DS-től,úgy vagyok mint az asszonnyal,vannak hibái de én se vagyok tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
pmikloska
aktív tag
Hallottam egy mondást a nősülés témához: jobb nincs, csak másik.:-)
Ma voltam Bükkszentkereszten, negyed órát álltam egyhelyben, tiszta időben, kb. 650 méteres magasságban tengerszinthez mérve, mire talált annyi jelet a telefon, hogy meghatározza, hol vagyok, de megy. Ott volt az egyik haverom egy ZTE Blade-del, neki is kellett vagy tíz perc, így most nem tudom, hogy egyáltalán hibás-e az enyém, bár az ő jelszintjei erősebbek is voltak. Kb. mindenkié erősebb az enyémnél.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
GPS antenna tweak!
csak a jó társaság kedvéértELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
NTonee
veterán
válasz pmikloska #9085 üzenetére
Ezek az értékek jók. Az enyém is ilyeneket mutat, és tökéletesen működik. Azért azt észben kell tartani, hogy egy fémházas készülékről van szó, így nem fogja hozni a műanyag játéktelefonok jelerősségeit.
Egyébként csak most nézem, hogy nincs bekapcsolva mobilnet nálad, vagy ott Bükkszentkereszten egyáltalán nem volt. Így viszont ne csodálkozz, hogy negyed óra mire megtalál! Ha kikapcsolom a mobilnetet az enyémen, akkor nekem is annyi idő. Ha van működő 2/3g kapcsolatod, akkor max 3percen alatt belövi a pozíciód. 5perc után pedig hibásnak számít (legalábis, ha jól emlékszem ezt mondta a szervizes az e-carenél).wwhy: Ügyes. Valamelyik telónál már láttam hasonló elképzelést, ami szintén működött.
[ Szerkesztve ]
-
pmikloska
aktív tag
Nincs net előfizetésem, így ezt sosem fogom tudni kipróbálni, de talán az segít, hogy a múltkor a ház elé mentem le (lakótelepi környezet), és tiszta időben, Wi-Fi-re csatlakozva (mobilnet helyett) tíz percig vártam, aztán feladtam, mert nem ment. Akkor egy Sony Ericsson Xperia Mini is volt nálam összehasonlításhoz, az pár percen belül pozíciót talált.
-
pmikloska
aktív tag
Megkértem pár napja egy Incredible S tulajt is, hogy nézze meg nekem, mi a helyzet az övén, íme:
De szeretném én, ha nekem ilyen lenne; azt mondta, hogy nem kellett várnia, hogy menjen (lehet, hogy már be volt kapcsolva előtte is a GPS-e? ). Mindenesetre a jelszintjei nagyon jók az enyémhez képest, sőt a mai ZTE Blade-hez képest is.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz pmikloska #9089 üzenetére
Ez esetben próbáld ki a gps status appot.
Wifire csatlakozva elindítod az appot, menü gomb, eszközök, a-gps kezelés, alapállapotot nyomsz, majd letöltést.
Ezzel annyi történik, hogy a műhold adatokat törlöd, majd újra letöltöd. Utána kimész újra szabad terepre, és megnézed, hogy így mi történik.Épp pár napja próbáltam ki mobilnet nélkül én is (gps status app nélkül). Menet közben kb 20 perc alatt nem talált meg, viszont abban a pillanatban, hogy megálltam, talán 5-6 mp után meg lett a pozíció. Ausztriában kikapcsolt mobilnettel, de még indulás előtt előre letöltött adatokkal kb 8 perc alatt megtalált egy helyben állva.
szerk: no meg az inc s tulajnak van mobilnet előfizuja. (persze az értékeken nem valószínű, hogy változtatna)
Nem gondolkodtál még valami alap (max 100mb) csomagon? Megéri![ Szerkesztve ]
-
-
NTonee
veterán
válasz pmikloska #9092 üzenetére
jut eszembe... az inc s-nek teljesen műanyag a hátlapja, ha jól emlékszem.
szerk: ha T-s vagy, akkor a mozaik xs csomagot épp neked találták ki. 3000ft/hó, 100%ban lebeszélhető, 200mb mobilnet, plusz egy választható kedvezmény ingyen.
szerk2: vagy az eco csomagok, amihez lehet ultra minimál netet hazsnálni, ami mondjuk a gps-hez, vagy e-mailhez már jó.[ Szerkesztve ]
-
pmikloska
aktív tag
Egyébként kérdeztem már a Tét, hogy akarnak-e ilyen minimál csomagot csinálni, de nem. Gondolom jót röhögtek ilyen összeggel. Pedig tudok mást is, aki ugyanennyit költ telefonálásra, és ha belegondolnának, 999 havival többet költenék, mint most, igaz olyan nevetségesen kevés ez ígyis-úgyis, hogy pont le....ják.
-
NTonee
veterán
-
Soj
tag
Holnap vajon beindul a topic?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest