Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybore
aktív tag
válasz radi8tor #3551 üzenetére
Én ezt a fícsőrt szándékosan akartam kierőszakolni belőle, mert régebben írta, hogy megjegyzi a kedvenc útvonaladat, de sose sikerült arra terveztetni, amerre naponta járok. Hazafelé mindig van egy kereszteződés, ahol ő balra vinne, de én kivétel nélkül egyenesen megyek. Nem jegyzi meg, a mai napig balra akar ott vinni mindig.
-
fant0mi
őstag
válasz radi8tor #3551 üzenetére
Elvileg kene, hogy legalabb egy alternativa szinten emlekezzen, merre szeretek menni. En osszevissza idopontokban es helyszineken dolgozom, de van heti fix ket melom, ugyanazokon a napokon es idokben. Azt ugyesen kitalalja hogy hova akarok menni, ezzel nincs baj. Az utvonalat nem jegyzi meg, hogy merre szeretek jarni. Olyantajt a forgalom majdnem 0 mindket uton, es az EVI-t figyelve ugyanaz marad, tehat 1 percen beluli a differancia. En is bizton tudom mondani, hogy ez a funkcio nem jo. Persze, adja fel mindig az idoben legrovidebbet, de legyen ott az alternativ utak kozott felsorolva, hogy a kedvenc utvonaladon hogy tudnal menni.
-
veterán
a kedvenc útvonalakkal az a baj, hogy annyira kicsi a prioritást kap, hogy bármilyen másik jobb útvonal lenyomja.
Csak akkor működne, ha lenne két tökéletesen egyforma hosszú, és idejű útvonal. -
fant0mi
őstag
Hat igy keves haszna, valoban. De akkor a szavaidbol ugy veszem ki, hogy szamon tartja es tudja a kedvenc utvonalat.
Fejlesztesbe akkor olyat lehetne szorgalmazni, hogy az alternativ utvonalak kozott jelenitse meg 4. valtozatkent. Akkor lathato lenne, hogy mennyivel lenne tobb ha szokas utan vezetnenk. Van, aki egyket perc hatranyert be is vallalna az ismeros utat. -
djszikras
tag
Sziasztok!
Tudtok segiten abban, hogy miert incs hangja a wazenak? A hangszoro harom allasa kozul egyiken sincs hang. Koszi wp- telefonon Microsoft 435
Koszi[ Szerkesztve ]
nokia 6300--->SonyEricson X10 mini pro-->S2-->Zopo C2---> S4 mini duos
-
Dexter68
addikt
válasz Taybore #3563 üzenetére
Én is ódzkodtam, de lett a családban pár wp, felsőkategóriás is, meg a legalja is, és meglepődtem, hogy mennyire jók. Persze más a lelke, mint a droidnak, de abszolút használható, nem fagy, nem laggol, nem kell várni semmire. IOS sosem izgatott, azt mindig túlárazott, túlhisztériázott cuccnak tartottam. Grafikusként dolgoztam sokat macen is, akkor rájöttem, pont ugyanaz a sz*r, mint a pécé, csak 3-4 szeres árban
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
djszikras
tag
válasz Taybore #3561 üzenetére
Szia!
Koszonom, hogy valaszoltal!
Na most a kerdesem az lenne meg, hogy hol tudom ezt beallitani? Mert ha elhuzom a kepernyot jobbra, ott van a hangszoronak fent harom allasa. EgIken sincs valtozas.
A beallitasoknal meg csak
Kijelzo
Ejszakai mod kozul tudok valasztani.
Koszonom a segitsegedetnokia 6300--->SonyEricson X10 mini pro-->S2-->Zopo C2---> S4 mini duos
-
simico
tag
Apró térképkorrekciókat kérnék, mivel én nem tudom megváltoztatni.
Ez a kis zsákutacska egy sorompóval lezárt kvázi magánút, csak MÁV mehet be. Szerintem street helyett private road kéne legyen.Itt "Útfelbontás Vízművek" jelentés elavult, péntek óta nincs ott semmi - őszintén szólva előtte se rémlik, hogy bármi munka lett volna ott...
Más.
Tegnap picit meglepődve láttam dugójelentéseket "BKK Info" júzertől. Azt hittem ők csak a lezárásokat, építkezéseket, stb, jelentik. Illetve dugójelentést nem csak a kliensből lehet jelenteni az aktuális pozícióra? Dugóba kerültek és jelentették? -
Watt25
veterán
-
edk-
őstag
Én a napokban a kliensből jelentettem két térképhibát - mindkettőt órákon belül javították. Ezt nevezem supportnak!
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
axioma
veterán
Pomazon tegnap reggel belefutottunk egy lezarasba: ezen az uton, de csak a Tompa Mihany es a II. Rakoczi kozott nem lehet atmenni; konkretan a Rakoczi feloli vegen van egy utfelbontas, ugyhogy a Tompa felol zsakutca tabla van.
Felteszem par munkanapig me'g megmarad, de nem tudom mikor jarok arra megint... -
Vgabor92
tag
Sziasztok!
Van benne jelzés, hogy az adott útszakaszon mennyivel lehet menni?
ezt meg tegnap/ma küldték waze
-
Taybore
aktív tag
válasz Vgabor92 #3578 üzenetére
Szia! Jelenleg nincs ilyen benne. A videó a most (csak iOS-re) megjelenni készülő 4.0-ás verziót promózza. Androidra csak később jön majd, év vége / jövő év eleje felé. A 4.0-ben benne lesz a lehetőség, hogy a sebességhatárok modult bekapcsolhassák valamikor, de egyelőre abban sem aktív. Folyamatosan visszük fel a térképszerkesztőben a sebességadatokat, előbb-utóbb csak fogják használni valamire
-
Watt25
veterán
válasz Vgabor92 #3580 üzenetére
Ez nem egy olyan dolog, hogy putty, bebillentjük az sebességhatár engedélyezés bitet...
Fel kell vinni a térképre az adatokat. Gondolom, hogy amíg nem lesz releváns mennyiségű adat a térképen, addig nem engedélyezik. Úgyhogy hajrá, mindenkinek a kezében a lehetőség, lehet sebességhatárokat majd felvinni a térképre. (Még nem, de valószínűleg nemsokára.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Sanyi.mTs
addikt
érdekes dolog történt ma velem. elmentem az egyik helyre wazeval (magyarul). megcsináltam a dolgomat, és indultam vissza. erre a navi angolul kezdett utasításokat adni. Megnéztem a nyelvi beállítást: Value, navigáció hang: value. A navigáció nyelvét is csak 2-3szori waze újraindítás után sikerült visszaállítani magyarra.
mindig a legfrissebb waze van feltelepítve.visszaértem a melóhelyre és jelezte, h van frissebb waze, azt lefrissítettem, most már minden jónak tűnik.
-
pomorski
őstag
De sok okos dolgot olvastam itt is, köszi!
-
apaszka
veterán
Ma frissült, de semmi újdonság.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz apaszka #3593 üzenetére
Igen? Nálam még nem mutatja a frissítést.
Szerk: ja hogy Android. Nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
fant0mi
őstag
válasz apaszka #3597 üzenetére
Ahhoz a terkepszerkesztonek kene eloszor tudni. Aztan ennek megfeleloen kell a terkepet szerkeszteni. Az a munka oroszlanresze. Es azt a kozossegnek kell majd megtenni keresztezodesrol keresztezodesre szerte az egesz vilagon. Ha mar jo szazalekban keszen lesz, akkor aktivaljak majd a kliensben. Az sem mostansag lesz. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest