Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Nekem pontosan így működik. Philips hue szett, belső hálózaton is működik. A net csak akkor kell neki, ha hang asszisztens segítségével akarom vezérelni, de nem szükséges hozzá, a ZigBee tudja kapcsolgatni offline is.
Syl:
ez a hang asszisztens is megint egy olyan dolog, amit lehet köpni, amíg nem próbáltad. Mint a régi telefon VS smartphone. Vagy a manuális VS automata váltós autó. De amikor már kipróbáltad, rájössz, néhány dolog milyen kényelmes.Nekem pl nagyon kényelmes, hogy amikor bejövök az ajtón, ölemben a babával, nem kell tornászni vele, csak megmondom az asszisztensnek, hogy hazajöttünk, erre felkapcsolja a lámpákat.
Vagy amikor tiszta zsír a kezem főzés közben, nem kell összefogdosni a telefont, csak megkérem az asszisztenst, hogy állítson be egy 15 perces időzítőt.
Vagy reggel meg tudom kérni az ágyból, hogy kapcsolja be a kávéfőzőt, így mire kibotorkálok a konyhába, meleg a presszógép.
Az meg külön király, ahogy a philips hue szett együttműködik az ambilight tévével.
Azt hittem, hogy az IT-sok nyitottabbak ezekre a dolgokra.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest