Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krogoth
senior tag
válasz KROK640 #14498 üzenetére
A főnököm egy új Lamborghinivel érkezett munkába.
- Ez igen, mondtam. Ez aztán elképesztő autó.
Ekkor oda hajolt hozzám és azt mondta:
-Látod, ha keményen melózol, egész nap hajtasz mint a barom, hogy Te legyél a legjobb dolgozó és bevállalod a túlórákat akár hétvégén is: jövőre veszek még egyet!Asszem pont ide illik
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Krogoth #14501 üzenetére
"....S ekkor indult meg egy zsigerből előtőrő könyökös a halántéka felé...de valami irdatlan erővel, váratlanul és testből is belefordulva....majd a nagy csattanás után nem volt ideje szerencsétlennek hanyattesni sem, mert a másik kézzel indított Mortal Kombatból ellesett felütéssel módositott röppályán ért csak földet az újdonsült Lambo tulaj.......az még a történethez tartozik, hogy hiába tartotta a Lambo kulcsokat kb derék magasságban....a tök feje mégis hamarabb koppant az aszfalton....majd másnap egy írásbeli felmondás találta az irodai asztalon...."
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
-
-
Lenry
félisten
válasz E.Kaufmann #14507 üzenetére
szerintem elég egyértelmű, hogy egy viccet másolt be a kolléga
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
koby11h
őstag
válasz E.Kaufmann #14509 üzenetére
Nem ismertem[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
koby11h
őstag
Nekem csak ott nő ahol nem gyep... pl. járda mellett és árokparton, parlagon lévő szántóföldön, kerítés mellett, hátsó kertben.
Ahol gyep - udvaron - ott locsolom, hogy ne égjen ki...
De ez már csak ilyen..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
KROK640
nagyúr
válasz Top cat #14510 üzenetére
Hát kinézem belőle, hogy erre spendírozna, de megmondom neki, hogy a fűnyírás a kamat. Kedden lesz 13 hete hogy elvitte a gépet, akkor heti 5000ft-ot vállat törlesztésnek (ennek sem örültem), ehhez képest kemény két részlet (10000ft) érkezett meg eddig.
Ha így halad, akkor tényleg tudok a végére VGA-t venni ebből a 40-ből, mert mire kifizeti lemennek a VGA árak is xD
neked a jó, itt úgy nő, hogy 1-2 hetente kötelező nyírni. Az 56 fok durva, anno Cipruson a legmelegebb nap 53 fok volt, de mivel folyamatosan fújt a szél meg ott volt a tenger, 40-nek ha lehetett érezni...
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
fatpingvin
addikt
én már ezt tolom de viccen kívül. a madárkeserűfű és az egérárpa magyjából elpusztíthatatlanok, ahol nő ott nincs nyírás, legalább van zöld. az angolperje meg küzd az életéért.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
Diabolis
aktív tag
válasz fatpingvin #14476 üzenetére
Ha nem érzed a költői poént, nem tudok veled mit kezdeni.
EGyébként a "Nem működik ez a szar" nem hibaleírás.
Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
hobizoli
nagyúr
jaaa.... bocs, de ezt csak most vettem eszre
itt tudsz keresni: [link]
Thermi meg Peraia 1-1.2km-re a tengerparttol 85-100m2-s, a 2000-s evekben epult kecok ~75kEUR
besza-behu ar kb egy balatonihoz kepest
es vmelyiket meg 2020-ban raktak fel ennyiert, azaz alkudhato is akartöbb drón kell ;P
-
-
válasz hobizoli #14524 üzenetére
Na igen, ez a nem semmi. Lattam kozben kicsit igenytelenebbek (de azert ha ugyes valaki, meg van egy haver aki segit, ~1 honap+10k eur alatt teljesen rendberakhato) vannak 65k eur korul is, szinten a 70-130m2 kategoriaban, parttol max 200-300 meterre, ami meg mindig nagyon jo. Tehat 20-30 milla kozott mennek ezek, ami egy normalisabb panel ara, vagy a fele egy kb ugyanekkora es ugyanennyire lelakott balatonparti kadarkockanak. Vicc.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
BiP
nagyúr
válasz hobizoli #14526 üzenetére
Jól értelmezem, hogy itt 2 kockaépület van egy nagy telken, egymás felett?
szerk: elolvastam közben a leírást is, 2 ház. Öööö, minek? Meg mondjuk azért ennyi pénzből (2,3M eur) azért már nívósabb helyen is lehet kapni ezt-azt, bármennyire is szeretem a balatoni panorámát.
Meg tök úgy néz ki, mint amit évek óta nem laknak.
A burkolatok meg... hát, lehet, hogy drága volt, de tök tucatnak kinéző a térlő-csempék-padló.[ Szerkesztve ]
-
válasz hobizoli #14526 üzenetére
Nekem a legjobban az tetszik, hogy azt mondja "Balatonra nezo"... Persze b+, csak kozben a viz meg a haz kozott van 10 utca. Mondjuk jogos, mivel magasan van, ellatsz a Balatonig. Igy belegondolva, nem is tudtam, milyen rohadt szerencses voltam az Ormezoi 10. elemeti lakassal.
Vazzeg, Balatonra nezo albim volt!
Igaz, tavcso is kellett hozza, de most minden apro szarsagon ne akadjunk fenn.
Amugyis, Ronaldo haza csak 40%-al olcsobb, nem tudom, mit hulyulunk itt, hogy tul van arazva a Balaton kornyeke."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
veterán
káposztásmegyeri lakást hirdettek helyi csoportban úgy, hogy dunára néző. egyrészt káposztásnak a legközelebbi pontja is 2 km-re van a dunától, és mindenféle mondvacsinált okok miatt (erdő van útközben, a duna meg felháborító módon a terepszinthez képest mélyebben van) semmiképp nem látszik a folyó. kicsit körbe lett röhögve a hirdető
hanyas vagy, te disznó?
-
-
válasz qnadam #14529 üzenetére
Igen, ez olyan, mint az elado 6. emeleti apartman, kivalo helyen, New Yorktol mindossze ~7000km-re a XI. keruletben.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
hobizoli
nagyúr
ja meg a Gyenesdias sem egy kifejezett turisztikai kozpont... mondjuk Héviz 5-6km kb
kepzeld nem lenne ez a pandemia most, akkor mennyiert arulnak, 1Mrd-ert?a Costa del Sol meg azert kicsit nivosabb hely
vagy:
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
válasz hobizoli #14532 üzenetére
Jooooo, de florida az konkretan netto csalas, az hires arrol, hogy bagoert vannak gyonyoru hazak, jo helyen, amit aztan 2 evente ujra fel kell epiteni. Ok, ez a ketto a hirdetesben pont nem a bagoert kategoria. Bar ahhoz kepest, hogy ugyanannyi, mint a "Balatonra nezo" haz, ahhoz kepest de, bagoert van.
Csak az vele a baj, hogy rohadt messze van szegeny, maradjunk europanal. De szerintem ennyiert, mint ez a gyonyoru, Balatonparti vityillo (parttol alig 500m seta!) mar el tudom kepzelni, hogy meg a Francia rivieran is kapsz valami erdemlegeset.[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
nem-nem
floridaban ~1990 ota csak hurrican safe hazat lehet ujonnan epiteni, meg ablakoknak is tobbretegu hurrikanbiztosnak KELL lennie kotelezoen
ugyhogy ami azota epult az mind "jo", meg sok elotte epult is, mert felujitaskor is ezt az iranyvonal a kovetendo
mas allamokban nincs feltetlenul ez a megkotestöbb drón kell ;P
-
-
-
-
Diabolis
aktív tag
Utoljára akkor volt Balatonra néző házam, amikor Balatonszemesről hoztam vissza a számítógépemet a régi 7-esen
Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
Top cat
addikt
válasz Diabolis #14539 üzenetére
Pedig nem is kell sok ahhoz, hogy egy Balaton melletti villát összehozz.
-
Az már a hab csak a tortán; párszor megcsináltam, hogy mondja, hova menjek - ismertem a várost, szóval meredek lett volna, ha megfelel a környék - odamegyek, mondom nem az volt kérve, hogy nem a 6-os út mellett? De, hát... Mondom, ez mellette van. Jó, van vagy 10 méter az útig, füves sáv.
Fel se mentem megnézni, mondtam neki, hogy nem véletlenül írtam le, milyen lakás érdekelMutogatni való hater díszpinty
-
Erről jutott eszembe. Milyen jó volt az az éjszakai kijárási tilalom. Én úgyse szerettem sosem éjszaka flangálni és nagy csend volt az utcán, most meg részeg fiatalok kiabálva beszélnek hajnal háromkor, valamint teherautók dübörögnek ugyanekkor, mert ez az utca egyenesen haladva pont kivezet a főútra a társasház meg repedezik
Nem mondom, volt hogy én is éjszakáztam, de az elmúlt években sajnos ebből több volt az orvosi ügyelet rokonnal, mint a buli.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
válasz E.Kaufmann #14542 üzenetére
Városban a csöndet ne keresd, azt mondom.
Egyszer menj ki nyáron egy tó mellé A békák ordítanak, a tücskök zenélnek, a halak pluttyognak, madarak meg minden egyéb hangot adnak Szóval igazából talán a pusztában van csönd
Én inkább azért szerettem a lezárásokat, mert kisebb tömeg volt bárhol, és kevesebben kerestek.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Rick4
félisten
Az nem baj, hogy nem a Balatonra néző a ház, bolond, aki a part mellett a nagy nyári forgatagban akar lakni, 3 km-re már teljesen jó házak vanak, teljesen normlis áron, és ugyanúgy akkor mész le a tóra, amikor akarsz...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
válasz E.Kaufmann #14547 üzenetére
De a gyakorlatban ez még kis helyeken sincs meg.
A forgalomcsillapításért meg az önkorit kell ütni
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz hobizoli #14549 üzenetére
Én naponta ennyit gyalogolok reggelent a munkahelyig + a buszozás. (900m a buszmegálló majd másik buszmegállótól 2km) (esténként, ha mázlim van, hoznak, de mostanában kevésbé)
Egy kerékpár kell és nem olyan vészes az.Most pont voltam reggel boltban is, az órám 4.77km-et ír, és még haza sem értem.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külpolitika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest