Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nem véletlen nem írtam pontos összeget, mert csak másod(harmad)kézből származó félinfóim vannak, de elhiszem neked a 2000-et, viszont az még mindig 3x annyi mint amiből most él.
#14325 - ez legyen az ő problémája
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
-
-
-
-
Egyrészt nem vagyok IT-s, másrészt nem a nyitottságról van szó, hanem a biztonságról.
50 évig megfelelt hogy kézzel kapcsolom fel a villanyt, igen, akár babával a kezemben is. Igaz a lányom akkor volt baba, amikor nemhogy okostelefonok, még mobiltelefonok sem nagyon voltak. Amikor tele a kezem, akkor felkapcsolom a könyökömmel, az orrommal. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint elvartyogni, hogy 'hey siri.....bla bla bla'...
De ismétlem, nem a kényelmet kifogásolom. Tisztában vagyok, hogy az emberiség fejlődésének legnagyobb mozgatórugója a lustaság. (és tőlem nincs e földkerekségen lustább ember! ) A security ami nekem aggályos. Éjjel-nappal fülel az okoseszköz és ki tudja mit továbbít a nagy tesó felé. Pegazus előtt is rengeteg olyan cikket lehetett olvasni, hogy pl. az Amazon is külső cégeknek továbbította analizálásra a hangokat.
Nem. Köszike, nem kérek belőle. Megtörlöm a kezem és rányomom a telefonon az időzítőt. Kávéfőzőt szintén egy gombnyomás indítani, pláne, hogy benne a szemes kávé meg a víz és azonnal darál, főz.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Neck
veterán
Mod: Lemaradt: De próbáld ki! Beszéljetek fél órát egy olyan cuccról a telód közelében, ami amúgy eddig nem jött fel, és utána majd figyeld a hirdetéseket. Kiváncsi vagyok.
Pl: Volkswagen, Ibiza, Mercedes, esetleg, ha már magyar nyelven is figyelnek, akkor esküvő, gyűrű, torta.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Magyar nyelvet is értik és figyelik már a cuccok. Konkrétan bizonyítani is tudtuk már szkeptikus ismerősnek. A Facebook a legpofátlanabb ilyen szempontból, ott 10-15 perccel az után, hogy hallotta a telefon a beszélgetést, már mennek a reklámok a témában ezerrel.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Látom továbbra sem érted (vagy nem akarod?) mondandóm lényegét, ezért inkább hagyjuk.
(#15375) Neck
Soha ilyet nem tapasztaltam. Ha feljön valami reklám, az általában tök értelmetlen baromság, semmi köze az érdeklődési körömhöz. Igaz ugyan, hogy nincs fosbúk/insta/stb. accountom és ilyen appok sincsenek a telefonomon.
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
fatpingvin
addikt
ezek szerint te nem ismered az örökérvényű viccet...
tech divatmajom: mindenféle okos kütyüje van, kb minden ami lehet IoT, felhőben csinálja a dolgait, etc
régivágású UNIX veterán: a legmodernebb berendezése egy 2007-es Xerox nyomtató és amellett is van egy fejsze arra az esetre ha egy váratlan hangot adna ki.
az eredeti angolt nem találtam megA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
- Eladó gamepad kihasználatlanság miatt
- I5 / Chieftec 600w / ddr3 8gb / hibas alaplap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest