Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
Hát kiváncsi leszek erre a pár plusz pályára meg a multis újításokra.
-
kaik_holi
tag
Én is nemrég vittem végig a 2 őt....mit mondjak volt egy két rész amikor bekakáltam...
....mAximum mInimal....
-
Hebry
senior tag
Azért olyan túl sok infót nem tudtuk meg a videóból.
Kiderül majd. -
Nunder
őstag
Most játszom újra az elsőt, és hirtelen kedvet kaptam a 2-höz is. Be is ruházok én rá rövidesen.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Kr/\toS
senior tag
Ejha, ez Paxton Fettel! Uh akkor nem gyenge fordulatot vesz a sztori!!
-
Sonja
nagyúr
Lesz multi alá is + dolog! Méghozzá ez:
"Slow-Mo Deathmatch: Through a free title update, gamers obtain a slow-mo powerup to slow down enemies in multiplayer deathmatch, thus gaining a distinct short-term advantage. The longer players hold onto the slow-mo powerup, the more objective points are accumulated, contributing to the overall score. Watch out though, whoever has slow-mo ability becomes a bigger target to everyone else!" -
Forrás, KATT!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Silentfrog
veterán
Jo lesz ez...
-
- = Zk = -
félisten
Csodááááálatos!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Misi 007
őstag
Akkor ez ilyen hasonlóan semmitmondó story lesz mint annó a F.E.A.R. Perseus Mandate volt...
De végülis mindenképp jól jön egy új Single rész mert a játék pokolian rövid és a multija is hamar unható...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Playstation 1 olvasófej
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest