Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Most azt várják el, hogy mindenkinek köelező legyen internettel is rendelkeznie akinek van konzolja? Ez a legnagyobb baromság amit eddig hallottam a Ubisoft-tól.
Az új Uplay-re kíváncsi vagyok, nem mintha sok játékom lenne rajta, de azért érdekel.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Mardel
őstag
válasz MasterMark #7 üzenetére
Az elso egyben utolso konzolom egy NES volt.
Akkor ennek az uplayes hirnek semmi hirerteke sincs?Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Viszont, ha a PC-s és a konzolos verziók átjárhatóak lennének a multiplatform címeknél és ha valamit megvennél/aktiválnál konzolon azt PC-n is játszhatnád/fordítva akkor lehet nem húznám a számat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Mardel
őstag
Én valami olyasmi hírt vártam, hogy végre ezt is abbahagyják mint a GFWL-t.
Majd jövőre.
Addig is a konzolosok megtapasztalják a U(won't)playt.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Ne már. Eddig legalább konzolon nem kellett ezekkel a sz@rokkal foglalkozni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest