Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Tök ugyanígy vagyok/voltam vele én is: a QD-s játékok bejelentéséig nem is érdekelt az Epic Store, utána viszont nagyon gyorsan regisztráltam rá, a lényeg, hogy megjelennek az eddig PS-ex. játékok (a HR már csak 1 hét!
), most hogy gyakrabban jönnek az ingyen játékok az csak bónusz (sajnos az Edith Finch-ről meg a Thimbleweed Park-ról lemaradtam, pedig azok érdekeltek volna). Most, hogy 3 kliens vagy 4 fut a háttérben, tényleg mindegy...
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Griff55
senior tag
Most a heavy rain és a beyond 2 souls címek kapcsán találkoztam először az epic games-szel. Mivel végre elérhetővé válik 2 ps exklúzív cím is, ezért már baromira nem érdekelt hogy melyik áruház kínálja, lényeg hogy megjelenik. Most a az epic games klienst meg egyszer felteszed és kész. Uplay, origin és steam mellett ez már oly mindegy .
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
SwaZy1337
tag
válasz
- = Zk = - #15 üzenetére
Szerintem mindig újat fognak kidobálni. (Max egyre megyünk majd vissza az időben és már a végén olyan retro játékokat kapunk, hogy ajjaj)
"Ha nem is érdekel az üzlet, a tájékoztatást megköszönni nem bűn..."
-
- = Zk = -
félisten
nincs is annyi játékuk, vagy körkörös lesz a leosztás?! körbe mennek ugyan azokon a címeken év végéig?!..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
-
laceszgamer
addikt
Vagy fordítva.
Lehet inkább igyekeztek keresni más platformot is, mert nem jöttek be a számítások, csak ugye Steam kiesett számukra, így amradt a szerződés MS-el.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
GodGamer5
addikt
Ez igazán jó hír. Valami AAA-s nevek is jöhetnének majd. Legalább alakul a Steam konkurenciája.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Wesder
titán
Aha, tehàt ha bàrhol màshol meg tudom venni, kivéve Steam-en akkor nem vàltozott semmi.
Most olvastam a tweet-et. Ez kb szimpla bullshit. Ha màshol is megvehetem az nem exklúzív.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
titán
Ha szerinted az rendben van, hogy megjelenik a Metro Exodus úgy hogy Steam-ről még ke is kerül, mert "Epic exklúzív lesz egy évig", majd kevesebb mint 4 hónappal megjelenés utàn bekerült WinStore-ba június 9.-én, akkor nem szóltam semmit. Mondjuk engem nem érint, mert konzolra vettem a Gold Edition-t 5k-ért, csak maga ez a hozzààllàs bosszant.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
titán
válasz
- = Zk = - #5 üzenetére
MS fogott egy zsàk pénzt és hozzàvàgta a 4A Games-hez.
-
- = Zk = -
félisten
nagyon kiv vagyok, miért került ki, persze, lehettalálgatni de na...az nem olyan... de tényleg érdekel...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Wesder
titán
Az Exodus kikerülése az Epic exklúzívsàgból 4 hónap utàn szerintem örüljenek hogy még lesz aki akarja hasznàlni a boltjukat.
-
JordyG
tag
Na ja... Ránéztem mert kíváncsi voltam mikor indult... Az eddigi ingyenesek begyűjtve, de vásárláshoz nem hozott kedvet eddig az Epic. Így belőlem és sok hozzám hasonlóból nem fognak megélni.
Ahhoz, hogy elkötelezzem magam, ennél sokkal-sokkal többre volna szükség. Minimum annyira mint a konkurenciánál.
-
Gery9112
őstag
Ez jó...és hol vannak a beígért bővítések a roadmap alapján? bevásárlókocsi stb. stb. stb.
Értem én, hogy az EPIC izmozik a pénzével de talán szolgáltatásban is utol kéne érni a riválisokat.
Bocs nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
törölt tag
Elkezdtek izzadni, ahogy MS belépett a buliba?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Eddig kéthetente érkeztek az ajándékok, mostantól egészen év végéig minden héten gazdagabbak leszünk egy-egy programmal.
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Corel Draw topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest