Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Megmondom böcsületesen még a Destinyrōl sem tudom mi az valójában,láttam közelrōl,meg van a véleményem,lényegtelen. Ma már az egyetlen amit multiba nyomok az a GranTurismo(itt egyúttal meg is dícsérném a PD-t mert a launch óta elég sok tartalom jön ingyen és jönni fog pár évig,ezt így kéne csinálni), mert annak nagyon jótt tett,hogy az npc-ket hús-vér emberekre cserélték. Olyan érzése van az embernek ezektōl játokoktól,mint amikor botok ellen cséztünk anno,nem az igazi
-
NandorHUN
addikt
Tetszetős, nekem egy szebb Lost Planetet idéz a játék.
Ezzel együtt EA miatt több mint valoszeg kimarad, egy ilyen game lootboxokkal telenyomva nem kell nekem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
idegen lény #46 üzenetére
A Garbage cím valóban jobban illene rá.
-
idegen lény
addikt
Az anthem jelentése: himnusz, örömének, dicsőítő ének. Egyik sem illik rá.
-
wjbhbdux
veterán
Vannak a csapatodtól függetlenül játékosok között megosztott részei a bolygóknak, mint egy közös zóna bármelyik MMO-ban, csak korlátolt számú játékossal. Ezért folyamatosan jönnek az új emberek és ellenfelek is ide, random eventek kezdődnek pár percenként. Ez nem egy kitisztítható terület, arra van egy rakat dungeon (strike), raid, stb.
-
válasz
hombre[EU] #37 üzenetére
Múlt hónapban rábeszéltem magam a Humble Monthly-ra a Destiny 2 miatt. Aztán elindítottam, ledobott oda ahol abbahagytam a legelső demó kört (ami korábban volt, mint ameddig ingyen lehetett tesztelni, bár akkor csak a HDR képmód érdekelt), majd 2 percen belül kiléptem (elindultam visszafelé és még mindig végtelenítve landolgattak az ellenfelek odakint). Aztán láttam, hogy van már hozzá season pass kb. a bundle csomag árának ötszöröséért szuper-akciósan féláron. Akkor leírtam veszteségnek az eredeti 12$-t és még nem indítottam el újra azóta.
Sajnos nem tudok sokkal többet remélni az Anthem-től (főleg a MEA után).
-
törölt tag
Várható volt, nyilvánvaló, hogy elsősorban ez egy coop játék ami egyedül is játszható. Mondjuk azért valamennyire el van különítve a MP openworld és a story, de nem hiszem, hogy itt Dragon Age, Mass Effect szintű történetmesélés lesz...
Pl. az már biztos, hogy románc nem lesz (ami egy random címnél nem jelentene semmit), de egy BW címben elég nagy indikációja annak, hogy itt nem lesz olyan szintű karakter és sztorifejlődés mint a korábbi címeikben.Mondjuk ettől még kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #37 üzenetére
Sokaknak a Destiy nagyon jó tanulópénz volt. Többek közt nekem is. Soha a büdös életbe megyegyszer nem veszek olyan...
-
hombre[EU]
veterán
Szerintem azok,akik megvették a Destinyt ezt is megfogják. Nem lesz ez egy rossz játék,minden van benne amit a piac igényel és ha szerencséjük van a játékosoknak akkor tartalom is lesz. A szomorú/nevetséges az,hogy ebben a cirkuszban a Bioware a porondmester. Nincs különösebb véleményem a játékról mivel singleplayer-storybased gémer vagyok, de a stúdióról van 👎
-
Vistaboy
veterán
A grafika szép, minden más tekintetben eddig nem vagyok lenyűgözve. Meglátjuk, mi sül ki belőle. Az interjúban elmondták a készítők, hogy egyedül is lehet majd játszani, csak úgy nagyobb lesz a kihívás. Eddig ok, nincs bajom a kihívással. Viszont a tény, miszerint négy különféle páncél közül kell választani, melyek kísértetiesen hasonlítanak a mai multis FPS játékok osztályaira, előrevetíti a lehetőséget, hogy mégiscsak a csapatmunkára (online kooperatív küldik) lesz kihegyezve a játék, nem pedig egyjátékos sztorira.
De ne legyen igazam. Bár ehhez az kellene, hogy ne csak a páncélok festését., hanem a tulajdonságait is lehessen változtatni (fejleszteni). Az egyáltalán nem érdekel, hogy hupilila vagy csillámpóni-rózsaszín, a lényeg, hogy milyen statjai vannak és jobbak-e, mint a jelenlegi. Persze ha át lehet később festeni, az jó dolog, de ennyiben ne merüljön ki a használhatósága, hogy jól néz ki.
Majd meglátjuk.
-
[Prolixus]
addikt
Akkor ez most olyan lesz mint a Warframe, csak lassúbb és bénább, de pénzért? Tutibiznisz. Oké, fancy és szebb. És tényleg lehet benne repülni. Brahvo, ülj le kisfiam, kettes. Szerintem nem sok embert érdekelne ez ha nem a Bioware csinálná. Ja, mondjuk az érdeklődők fele is az a populáció, akit csak érdekel hogy mennyire halott a Bioware. Menthetetlenül és visszafordíthatatlanul, vagy csak úgy nagyjából.
-
GodGamer5
addikt
Egyelőre ez a játék is lehangoló.
-
.LnB
titán
Mert az EA diktál. Az EA látta a Destiny sikerét (?) mármint a pénzügyi sikerét. És gyors ő is akar egy olyan játékot. Megnézték a stúdióik listáját, majd ráböktek a Bioware-re, mondván ők majd megcsinálják. Mert az látszik, hogy ez nem egy kreatív ötletből született játék, hanem sablon mintára készülő.
-
Wellin9
tag
A játék olyan-amilyen, Igazából előfordulhat,hogy egy jó iparos munka lesz belőle,csak azt nem értem,miért pont a Bioware csinál ilyen Destiny féle játékot. Azt kéne erőltetniuk,amiben jók,az pedig a story,én nem igazán emlékszek egy olyan játékukra se,amiben pont a játékmenet lett volna a kiemelkedő.
-
Teljesen egyetértek. Már ez a trailer is egy olyan ízléstelen katyvasz volt, hogy förtelem.Mit is akartak ezzel most megmutatni?
Komolyan egy ekkora cégnél nincs egy emberke akinek van ízlése és azt merné mondani , hogy ezt így ne gyerekek.
maga a játék meg számomra most már biztos, hogy felejtős. -
csab991
senior tag
Nekem egyre nagyobb csalódás ez a játék. Arra vártam hogy az Andromeda utáni úrt kitöltse, de szerintem kevés lesz ezek alapján. Utolsó reményem a Cyberpunk maradt.
-
toronyhaz
aktív tag
Egy napra tenni egy ps exkluzívval. Még egy szög a koporsóba...
-
ribizly
veterán
válasz
djsiegfried #24 üzenetére
Én az első videók után sem éreztem a bizsergést, de elkönyveltem, hogy majd érdemes lehet figyelni rá.
Mindenképpen meg kell várni a megjelenést és utána dönteni, mert sokat tud változni egy game közel egy év alatt. -
.LnB
titán
Az a sokatmondó ennél a játéknál, hogy még most se látni benne, semmi egyedit, vagy ütős dolgot a grafikát leszámítva. Pedig mikor mutatták volna meg az áll lejtős dolgokat, ha nem most amikor mindenki a show-t nézte?
Egyébként nekem gyanús, amit már említettem is, hogy a tavalyi videóban szebbnek tűnt a játék. Kíváncsi leszek egy összehasonlító videóra.
-
ribizly
veterán
Majd megjelenés után kiderül.
-
VTom
veterán
Nem mondhatnám, hogy vegyes a fogadtatása, eddig mindenki lefikázta
Ha ki lehet kapcsolni a sebzés pontok kiírását, skkor engem érdekel.
De 60 eurot tőlem nem kap érte az EA. -
Mamuska
őstag
Ez a játék egyre gyengébb, meg azok a feliratok is elég idegesítőek.
-
KaitouP
nagyúr
Vegyük alapul az élelmiszeripar "legnagyszerűbb" termékét, a párizsit. Mindenhonnan össze van szedve bele a cucc, csak a végtermék olyan kacat, műanyag, ízetlen, semmilyen. Na ez az Anthem.
-
Kristof93
senior tag
Szép meg minden, de nem lehetne kidobni, és egy Mass Effect 4-nek nekiállni?
-
Shepard
tag
"Something is out there. It wants to destroy us all." Annyira eredeti, nagyon mély történetet látok a jövő látó gömbömben.
-
k-adi
nagyúr
Ótejoég milyen fos lett ebből is. Annyira semmilyen ez az egész, még nézni is fáj.
-
Fitzgerald
veterán
A Mass Effect feeling azért megvan.
-
exedoc
senior tag
Hát nem tudom. Ez nekem még mindig egy csillivilli csapatba erőltetett engine tech demo így. Mert azt látni, hogy szép, meg effekt meg kombó, de most vagy az a marketing, hogy direkt nem áruljuk el mi ez, és húzzuk az agyukat, vagy igazából nincs is mit elárulni, mert még ők sem tudják.
-
wjbhbdux
veterán
Szép grafika, jó hangok, de a gunplay és a mozgás rosszabbnak tűnik, mint a Warframeben, na meg a tartalom mennyisége is kérdéses. Kétlem hogy ebből váltás lesz.
-
törölt tag
Nem igazán lettünk okosabbak, hogy most mi is akar ez lenni
-
Ellia
addikt
Hát nem tudom. A frostbite teszi a dolgát, de az, hogy a karakter kitakarja a fél játékteret elég zavaró. Meg azok a rohadt nagy feliratok is játék közben. Kasztok is csak a szokásos "naaaah"...
Remélhetőleg még sok mindenen variálnak majd megjelenésig, jó játéknak tűnik de nem akkora hűhának mint aminek beharangozzák.
-
.LnB
titán
Tavaly nagyobb potenciált láttam ebbe a játékba..
Új hozzászólás Aktív témák
gp Korábban márciusról szóltak a hírek, de nemrég kiderült, hogy februárban jön a Bioware játéka.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest