Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nem fogunk vitatkozni azon hogy vannak bajok, és igen, ha ennyi lenne akkor ja. én mindig is a problémák helyén kezelésének a pártján voltam, kéne normális mentálhigiénés ellátórendszer. csak ugye a költségvetést kilopták, a szakemberek meg már elmenekültek.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Csupingo
veterán
válasz Ciccuka #89601 üzenetére
Ha a ház teteje nem érte el az alaplapot, akkor az talán megúszta. Valamint ha a vga se tört el a foglalatnál akkor szerintem az is. Ha ki volt kapcsolva a gép, akkor némi szerencsével még a hdd-k is elviselhették az extrém behatást. Jó esetben csak házra kell költeni. Úgy nézem a táp alul van, így az is átvészelhette.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Chaser
legenda
válasz fatpingvin #89598 üzenetére
az a kérdés, ki volt a feljelentő
mivel nyilván ez a lakásban történt, tehát más nem is láthatta
csak nem nyargalt végig a falun a gyerek, hogy jajafaterszétverte' a gépemmpo
( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Csupingo
veterán
válasz Ciccuka #89607 üzenetére
Igen, azt akartam még mondani, hogy azért elég nagyot kapott, amitől megroppanhatott az alaplap, vagy valamelyik csavarnál törhetett is, mert a lemez amihez rögzítve van, biztos hajolni akart.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
-
BiP
nagyúr
válasz Ciccuka #89613 üzenetére
Elhiszem, hogy drága gépek. Pont ezért mentem volna neki annak a f*szkalapnak, ha elkezdi verni a gépeimet. No meg még videóznak is.
De ránézve a csávó többi videójára, itt súlyos gondok vannak. Mentálisan.
Ha nem kamu lenne, akkor igencsak bántalmazó kapcsolatban élnek ebben a családban, hogy egymást ilyen szinten szopatják, megalázzák. Ha igaz lenne,a srác helyében ezer éve elköltöztem volna otthonról usa másik végébe.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz koby11h #89594 üzenetére
Hát azt a gépet én is szétvertem volna amilyen ronda vót.
Nekem konkrét sztorim sajnos nincs ilyen aprós dologról csak olyanok amikben úgy indul, hogy a mélyen áron alul hirdetett újszerű garis cuccomból még alkudni mernek nem is keveset.
Ennyibe meg annyiba belefér? Persze bele... aztán itt jön egy csomó káromkodás meg letiltás meg ilyenek.
Ja ami a legjobb még: Nem jársz véletlenül erre meg arra?
Meg még vigyem is el neki a cuccot...
Ez a Hardverapró színe java.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
KROK640
nagyúr
A poén az, hogy nekem volt PPGA-s (P2 alap Celeronos) VIA konfigomban 768MB RAM. Asszem már leírtam, hogy egy elárazásnak köszümnhetően nagyon olcsón tudtam venni 256-osRAMot, és miatt vettem hármat. És egy rövid ideig 768MB RAMmal nyomultam, de ennek akkoriban semmi, de semmi értelme nem volt, még később a 384MB is overkill volt egy ilyen géphez. (Celeron 466, meg Manli TNT M64 32MB)
Ezt leszámítva, inkább lett volna Intel lapom ...(legközelebb 640MB RAMom 2003 tavaszán volt, de az már DDR1 volt az 1700-as Celeron mellett, majd attól több meg 2006 tavaszán lett mikor 512MB-ról 1536MB-ra bővítettem az Athlon XP-s gépet)
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Top cat #89570 üzenetére
Nekem az jutott eszembe, hogy legalább a nevét nem kellett volna a kép tetejéről levágni meg a profilképet... A satírozás ellenére is úgy tűnik nekem, hogy hurcikendős anyuka erősen vállalható kategória, és én behasználnám harmadjára de legalábbis legeltetném rajta a szememet ...
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #89594 üzenetére
" A férfi ekkor dühében fejszével szétverte a számítógépet, amelyben az elsődleges szakvélemény szerint több százezer forint kár keletkezett."
A fénykép alapján ez egy sima házcsere. Ráadásul nem tudom milyen hardver van benne pontosan (1db 1TB-os HDD-t látni, meg egy relative kicsi amúgy sértetlennek tűnő CPU hűtőt, ami alapjáén valami alsó kategóriás CPU-ra gondolok), de nem tűnik től modern darabnak (tippre azt mondom legalább 5 éves). És a táp pedig ha alul van, akkor jó eséllyel még az sem sérült.
Szóval a több száz ezres kért kissé túlzóak tartom.Ettől még az apuka tette elítélendő.
-
válasz KROK640 #89624 üzenetére
Azért a sok RAM-tól senkinek nem lett még baja, de nem volt általános
"úgy sincs olyan h nincs valami olcsón" - van, csak hibás
A szétvert házas gép alaplapjával bármi lehet. A nagy, többrétegű NYÁK nem tolerálják a hajtogatást.
@berek21 : Karlburlátorl nélkül szépen jár?
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Astroboy
őstag
válasz fatpingvin #89645 üzenetére
-
fatpingvin
addikt
Keressetek rá aprón az "orgonit vr" stringpárra
nem fogjátok megbánni, én kb 5 perce fulladok rajta nem gondoltam hogy ilyesmivel fogok találkozni itt az aprón
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
TaaT
nagyúr
válasz fatpingvin #89647 üzenetére
Jól nyomja emberünk.
Utolsó mondathoz, egyszer haver feldobta hogy ha lenyomjuk Quake-ben (na ez sem most volt) akkor annyi filmet vihetünk tőle amennyit bírunk. Hát nem sokat vittünk aznap.
Give them hell Ukraine!
-
BiP
nagyúr
válasz fatpingvin #89647 üzenetére
nagyon jó.
Bár szerintem inkább a sok retek miatt adja olcsóbban. És azon a kristály sem segít -
fatpingvin
addikt
lehet hogy másféle kristály is van valahol a sztoriban...
az tetszett az egészben a legjobban hogy van ebben minden: kuruzsló nonszensz, aktuálpolitika, nagyduma... ez így ilyen teljes csomag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest