Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Itt a tavasz, dagad a f@sz, nyílnak a mezei pöckök.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Cs1csó
félisten
válasz koby11h #89758 üzenetére
Pedig "szép" lánynak tűnik. Kiborítanak azok a nők akiknek az arcbőre nem gáz és simán MINDEN smink nélkül is rendben lenne az arca (értsd: egy 10-ből 8 férfi azt mondaná rá, hogy hmm szép arcú nő) erre úgy ki van vakolva mint egy családi ház durván megnyirbált szemöldök, kifestve vagy rosszabb esetben akár tetovált (gusztustalan) szemöldökkel. A béna műkörmöket már ne is említsem.
A nők még mindig EGYMÁSNAK és a divatnak próbálnak megfelelni ahelyett, hogy a férfiaknak próbálnának. (most a klasszikus férfi-nő felosztásra írtam ezt)
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz Cs1csó #89760 üzenetére
+1 Én akkor lepődök meg, ha asszony felvisz egy minimált (szmkontúr vagy mi). Soha nem sminkel. Én utálom a vakolatot. A legszebb, mikor egy buliban meleg van és folyik a máz.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
Cs1csó
félisten
válasz koko52 #89761 üzenetére
Ez az izzadságtól folyni kezd dolog is klasszikus. Mondom a baj, hogy MÁS nőknek próbálnak meg tetszeni vagy velük "versenyeznek" nem tudom pontosan mi ennek az alapja de csak áttételesen van köze a férfiakhoz.
Magyar vonalon pl. egy Törőcsik Franciska, vagy Trokán Nóra szintű nő kb. egy XL-es pólóban és egy bemelegítő nadrágban is magára vonzza a férfiak tekintetét.Szerencsére van olyan nő - kevés - aki nem áll bele ebbe - persze ettől még igényes az alakjára, ápolt stb. - de nem ez a többség. Főleg fiatalon értelmetlen az átlag napi iskola/munkanapra kipingálnia magát.
A buli amúgy érdekes mivel szórakozóhely nem feltétlen gond ha egy kicsit eltér a hétköznaptól de azt azért érdemes belekalkulálni, hogy MIT is szeretne csinálni a buliban mert ha egy pohár borral akar a barátnőivel üldögélni akkor nem gond a több smink (a viszonylagos sötétség és a felvillanó fények között) de ha aktívan táncolni akar akkor érdemes azt is belekalkulálni amit te írsz.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz Cs1csó #89763 üzenetére
Nem érted, hogy a nők, mit miért csinálnak?
Nem vagy egyedül.
Nézd végig a 216 oldalas Avon katalógust, mennyi mindennel lehet őket hülyíteni.
30 évvel ezelőtt a barátom felesége Avon ügynök volt egy évig, ezért jutott eszembe és megkerestem neked.
[link][ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
-
Top cat
addikt
Van amikor nagyon is.
-
-
-
Jön a mail, hogy vettek valamit Vaterán. 3 bontott kijelző, különbözőek, 1db-ot rendelt. Egyet már elhasználtam, de elfelejtettem levenni.
Írok embernek, hogy figy, melyik kell?
Semmi.
Felhívom, semmi.
SMS hogy válaszoljon levélre.
Pár nap múlva jön, hogy mind a 3 kellene.
(...akkor miért egyet ütöttél le... )
Válasz, hogy OK, a maradék kettőt megkapod egy árában, mert amúgy évek óta senki nem viszi.
Ez volt néhány napja. Ma már ki se csörög a számaMutogatni való hater díszpinty
-
Chaser
legenda
ÚJDONSÁG!!! - MSI GeForce RTX 3050 GAMING X 8GB videokártya: 280.000,- Ft (27%-os)
alzán 177e ft jelenleg ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #89760 üzenetére
"A béna műkörmöket már ne is említsem." - szombat este mikor mentem be a városba, volt a buszon egy csaj aki nagyon tetszett. Gondoltam leszólítom és elbeszélgetek vele (kissé fiatal lett volna már hozzám), de amikor megláttam az undorító műkörmeit akkor inkább hagytam a francba
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
-
Chaser
legenda
Be quiet! Pure Base 500DX Fehér RGB ÚJ, Ár alatt !
doboz nélkül, újan, hátul jelentéktelen hibával 30e ft
compkernél 34e ft
az ilyen mitől van ár alatt? bontatlanul, dobozosan ha valaki itt akarja eladni akkor max 30e ft
és nemmakezdte' az eladó...nem értem az ilyet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest