Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Oks, akkor én is átestem a tűzkeresztségen! nekem itt ez volt az első! Amikor ezt leírta, nem reagáltam le. Gondoltam abból talán ért. De még rám írt 2x Közeledünk a tiltáshoz, ha ez sem elég neki!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
-
BiP
nagyúr
Tőlem nemrég csóka érdeklődött egy cuccért. megbeszéltük, stb. Utána rákérdez, és raktáron nincs még nektek ez meg az?
Hát mondom, nem bolt vagyok, úgyhogy még raktáram sincs, nem hogy raktáron lévő XY, amit keresel.
Leboltoltuk (alaplap,proci,ram), és megkérdezi, hogy ha ebbe átrakja az ő prociját meg vinyóját, akkor az úgy fog menni? Nem fogja letörölni a rajta lévő adatokat?
Megnyugtattam, de ha ilyeneken aggódik, nem biztos, hogy neki kéne procit cserélni az alaplapban. Úgyhogy lelkére kötöttem, hogy előtte próbálja ki, lássa, hogy megy, mert nincs kedvem utána a panaszait hallgatni, hogy nem megy.
(Nem, nem Tivadarnak hívták ) -
cof
veterán
Notebook-ot most milyet választanátok átlagos felhasználásra használtan? Nagyon nem követem a piacot és nem találtam semmi értelmes ajánlást a milyen használt notebook-ot topikban sem. Egyik haveromnak egy T430-at ajánlottam és az be is vált mert SSD-vel 8 GB memóriával egész jól pörög, most anyámnak kellene valami. Keret 60k lenne rá, kiindulási alapnak vegyük a T430-at, semmi komoly igénybevétel nem lenne, csak normál internethasználat mindig az aktuális füllel, YT, FB, szerintem nem is sokat lenne használva napi 1-2 óra. Köszi.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
válasz koby11h #88645 üzenetére
@Cs1csó : Harminc... háromszá zezer... vagy nem tudom... de mínuszban, tehát annyival lesz drágább
@Faterkam : Nem tűnik túl hatékonynak
@TaaT : Ezt te értetted?
@CoF : T430, abba vehetsz 4 magos i7-et is, amivel a későbbi gépeket is lenyomja. De átlagfelhasználásra elég az i5 is. Dell E6430 meg az utána levők is jók. 8GB vagy több RAM legyen, az böngészéssel is gyorsan fogy
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
BiP
nagyúr
válasz Rugólábserif #88665 üzenetére
Nincs ezzel baj, lehet árulni hibás dolgokat, annak megfelelő áron. Sok ember tud javítani nem derogál neki felhasználni, és én is az újrahasznosítás, újrafelhasználás, környezetvédelem pártján vagyok.
Csak akkor nem igaz, hogy hibátlan.Mintha azt mondanám hogy hibátlan autó, csak nem indul
-
-
Csupingo
veterán
válasz Cs1csó #88672 üzenetére
Igaz. Amilyen árban vannak a szekrények is manapság, megérheti helyette egy ilyen szép állapotú, de nem működő hűtő.
Mi tettünk már parafa burkolatot randább hűtőre, egész jól nézett ki.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
BiP
nagyúr
válasz Trailblazer #88674 üzenetére
Nem, itt HA-n.
Cserében hülyék meg mindenhol vannak -
-
koby11h
őstag
Fadd, Rózsa u. eladó, 40000 Ft.
3 órás újonctól"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
Top cat
addikt
válasz koby11h #88678 üzenetére
Egész utca 40K-ért? Nem tűnik rossz üzletnek.
-
TaaT
nagyúr
Manapság néhány olyan hirdetést látok a marketplaccon Pl...
Ár: 2 180 000 Ft (Ez jelenik meg a kép alatt is a listázásnál)
Leírás végén: 21 800 000 Ft[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
-
-
Ciccuka
veterán
Nekünk van már több Lidl feliratos ruhánk (a szolidabb fajtából természetesen).
(pulóver, cipő, póló)Egyébként kb. 10 évente változnak a nevek (és párhozamosan is futnak):
Aldi: Workzone, Ferrex, Royal (Einhell)Lidl: Fieldmann, Parkside, Florabest
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest