Új hozzászólás Aktív témák

  • Történet:
    Eladtam egy rossz videókártyát amely képet ad de windowst nem tölti be (7eft-ért egy HD7850). GPU hibás egyértelműen de mivel 1gb-os volt a 2gb-os helyett ezért nem foglalkoztam vele, gyakorlatilag eladhatatlan lenne javítva is. Szóval 7eft-ért felraktam hibásként gpuz képel mert addig eljutott a kártya, megvette egy újonc, megkapta, ír az emberke hogy nem ad képet..mondom jólvan végülis hibásnak hirdettem de hiszek neki mert úgy hirdetem hogy ad képet és nem adott neki, legyen. Nem vitatkozom. Visszaadtam kicsivel több mint a felét az árnak és mondtam hogy meghirdeti még nyer is rajta mert minden szart megvesznek, vaterára is ha felrakná szerintem 10eft-ért is elmennek. Oké minden rendben volt.
    Kártyát nem sikerült eladnia (amit nem értek mert tényleg mindent megvesznek), egy hónapra rá ír hogy hiányoznak róla mosfetek és mit tudok róla. Oké most akkor mit is szeretne esetleg fizessek érte pluszban valami vigaszdíjat? Vagy küldjek egy jó kártyát?
    Küldtem a kártyáról képet pcb-ről hogy bizony ott gyárilag nincs mosfet mert csak a 7870-es verziójára raktak, összehasonlította és megértette...totál hülye vagyok hogy leállok még vitatkozni is egy kártya miatt amit postaköltségen kapott meg az illető... :W

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák