Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz Donki Hóte #79600 üzenetére

    Okos csaj lehetett. Főleg, hogy ezt a képedbe mondta. Mert amúgy nem túl etikus.
    Persze mindenki ezt csinálja, de FB aktivitás alapján döntést hozni nem kéne.

    #79610 KROK640 : én '80-as.
    Én se direkt akartam kikerülni, csak úgy voltam vele, hogy úgyis mentességet kapok, volt iskolalátogatásim, stb. ezért nem mentem el. (meg valahova elkevertem a papírt is, pedig nem szokásom).
    Aztán utólag mondták, hogy kötelező lett volna megjelenni a sorozáson, alsógatyára vetkőztetés, stb. és ott mondják ki, hogy tanulmányok miatt nem kell bevonulni.
    Ennek ellenére sose basztattak miatta.
    És anno én is úgy voltam vele, hogy 9hónap nem a világ, akár jó buli is lehet, (apám is irgalmatlan sok sztorit mesél róla, pedig ő keveset volt katona), jogsit is meg lehetett volna ott szerezni, stb. de utólag azért nem bánom. Mert elég sok olyan emberrel hozott volna össze a sors, akikről a topik is szól, az meg annyira nem hiányzott volna.
    Meg a sok hülye, fa(sz)fej felettes, értelmetlen döntések, stb. nem az én világom.
    Meg aztán fegyverellenesként (jó, Call of Duty nem számít) elég hülyén néztem volna ki a seregben :) Na nem mintha a Magyar Hadseregben olyan sokat kellett/lehetett volna lőni.

    De aztán egyetemi gólyatáborban megvolt a feeling, 1 hétből 6napig szopattak, mert szerintük vicces volt, meg hogy az kovácsolja a közösséget, és hogy aztán utolsó napra összehaverkodjunk a seniorokkal. (akik amúgy 1 évvel fiatalabbak voltak nálam :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák