Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz kenwood #14610 üzenetére

    Mondjuk azt nem ertem,hogy 1 honapos regre miert utalnak meg a senior tagok is 40-50 ezer forintokat ... - mert nem fogják fel, hogy a netes vásárlásnál egyetlen dolog számít, a referencia. UV-vel se jártak volna jobban, sok cég eljátszotta ájfon' helyett 300ft-os gyerek teló volt a csomagban amikor csak madarakra utaztak, többi bolthoz képest 40%-kal olcsóbban, biztos nem fake:)
    Két dolog végtelen, az emberi butaság és a világegyetem, bár utóbbiban nem vagyok biztos.
    by Einstein
    :)

    szerk: orichalcos Ez annyira érdekes, régen az ilyenért nem járt tempbann, a vakerára valók visszahúztak oda ahova valók. Ha most meg merem kérdezni a bolti 230k-s vga mért olyan bombasztikusan jó ajánlat 190-ért sufni garral számla nélkül akkor már köztörvényes vagyok:D Bowshit már sajnos az apró, semmi több. Nem véletlen szaporodtak el a csalók is.

    szerk2: az éremnek meg két oldala van. Üzletet rontani annál lehet aki sz@r üzletet ajánl. Az esetleg hozzá nem értő vevő viszont örül, ha olyan apróságra felhívják a figyelmét, hogy használtért pláne sufni garral nem adunk bölt közeli árat, mert hosszú távon qrta drága lehet. Ezzel régen nem volt baj.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák