Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Persze, nekem is logikusan hangzana, hogy bármilyen felmerülő költség van, vonja le az első fizumból. Ami úgy indul, hogy előbb fizessek az nekem is kizáró ok.
Másik oldalról jelen esetben a logikai háttér is érdekelne, hogy ki fizet egyetlen megtekintésért majdnem 2 ezer ft-ot, mikor botfarmokkal és kínaiakkal ennyiért százával vehetne?
Ugyanakkor a te érvelésed is jogos, ha valaki talál ilyet, miért osztja meg veled, ráadásul a várható nyereséghez képest piri pénzért, ahelyett h egyedül csinálná?#113494 totron : Pont ezt akartam leírni. De mekkora fail már, hogy végülis dolgozol vele, illegális is, de azért megélni nem nagyon fogsz belőle, pláne, hogy aki egyszer küldött pénzt, az már sosem fog többet. Ellenben kitermelsz egy csomó potenciális vetélytársat, és nem mellesleg egy rakás embernek kiadod a címed.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz qnadam #113498 üzenetére
A 90-es években VHS-re felvett cuccokhoz megfelel
@KROK640 : "Persze lényegébe véve igazad van, a legtöbben eddig láttak, hogy lehet vele pénzt keresni, és ezért KELL. Emelt áron is."
Joga van hülyének lenni"akkor láttam meg, hogy hány ismerősöm van, akinek van pár százezre elrejtegetve vagy hitelképessége beleugrani. Aztán a csodás vagyon helyett nagy hallgatások"
Ha, hát ahhoz agy is kéne... Általában ebből is értelmes emberek tudtak pénzt csinálni."Érdekes, hogy valahogy csak nem akart még 20 ezre sem lenni azokban az időkben, "
Na, én is ilyenek miatt nem veszek össze minden hibás vackot. Azokat szoktam, aminél legalábbis értelmes a leírás, meg az eladó, és olcsó is. És olyan a hiba, ami jó eséllyel javítható.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
BiP
nagyúr
Tényleg a vevők helyett kell gondolkodni, és megkérdezni, hogy azt' minek neked ez a cucc?
A vevők egy része szerencsevadász. Azt gondolja, megfogta az Isten lábát. Elhiszi, hogy kis hibás, és azt hiszi, hogy 1. ezzel együtt lehet élni 2. valami úton módon hirtelen érteni kezd hozzá, és azt gondolja, hogy meg tudja csinálni.És ha látszik, hogy fogalmatlan, akkor leállítani.
A madárkereső eladók szerinted hány %-a lesz olyan rendes, hogy lebeszélje a vaksi usert, hogy ő nem ezt keresi? -
-
KROK640
nagyúr
Joga van hülyének lenni, csak közben szétbarmolni a VGA piacot, meg a bolygót nekem is, na ahhoz nincs ...
Na igen, a legtöbbnek fogalma nem volt az egészről, csak indítsuk a bányát, aztán majd ömlik az ingyen pénz. Egyik meg még eddig se törte magát, az összes spórolt pénzéből vett valami criptot, mikor beszakadt az árfolyam, akkor meg gyorsan eladta. Aztán sírt, hogy több évalatt félrerakott spórolt pénze eltűnt a semmire.
Oh, itt ugyebár ő azt gondolta, hogy 20 ezerért hibátlan kártyát kap. Mégse volt rá 20 ezre se soha. Aztán lehet, hogy volt, csak rájött csendben, hogy igazam van, de őt ismerve inkább csak szimplán sosem volt 20 ezre sem.
Mert ez a másik : annyira hitt a tündérmesékben, hogy meg sem fordult a fejében, hogy ez akár hibás vagy átverés lehet. Neeem ... csak mázlija van mert a másik olyan hülye meg nem ért hozzá, ő meg most okosabb lesz nála, és majd tarol.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Pikari
addikt
válasz qnadam #113498 üzenetére
Ha már digitalizálás. Van egy vhs-dvd felvevő kombóm, amit digizalizálásokhoz vettem. 1-2 kazetta után elkezdett érdekes jelenséget produkálni, és azóta olyan.
Fehér, vagy színes pöttyöket rak a képre (és ez felvevődik dvd-re is, szóval a vhs egységből jön ki hibásan a kép).
Vizuálisan megnéztem a kondenzátorokat a tápon, jónak tűnnek, 5v és 12v feszültségek egyelőre stabilak az eddigi méréseim szerint (oszcilloszkóppal mérve).
Találkozott már valami hasonlóval? Nem tudom, hogy a fej körül keressem a hibát, a kondik körül, vagy esetleg valahol máshol... Érdekes módon van olyan frame, ami mentes a hibáktól.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
válasz KROK640 #113508 üzenetére
Sajnos ez ilyen, nem tökéletes a szabályozás
"aztán majd ömlik az ingyen pénz."
Jaja"mikor beszakadt az árfolyam, akkor meg gyorsan eladta."
Nem kell ehhez kriptó. Amikor volt a 420Ft-os Ft árfolyam, akkor is ment a sírás Redditen, hogy ő 400-nál vette, most meg 380, hogy lesz neki így pénze?
Hát úgy, hogy megvárod... nemtom mit hittek, hogy egyik napról a másikra majd felmegy 450-re?
"Aztán lehet, hogy volt, csak rájött csendben, hogy igazam van, " de akkor se vallotta volna be
" Neeem ... csak mázlija van"
Aha@Pikari : Hobby elektronika topicba vele
Mutogatni való hater díszpinty
-
F.E.K..
senior tag
Na igen, árfolyam... napokban találtam a tárcámban egy 50 € bankjegyet... szerintem amióta ott lapul, párszor már "nyertem/veszítettem" vele amúgy... (nyííílván hatalmas változásról lehet szó ekkora vagyonnál)
Az árfolyamok már csak ilyenek, ha nem változnának, nem hívnánk árfolyamnak...
[ Szerkesztve ]
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
Pikari
addikt
válasz qnadam #113510 üzenetére
A 3. kazetta után elkezdte, azóta mindenhol csinálja már, frissen bekapcsolva is. Nem szeretném a kukába dobni, túl drágák, hogy újat vegyek.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
Pikari
addikt
válasz F.E.K.. #113515 üzenetére
Alkoholos tisztítószerrel próbáltam a fejet tisztítani, de nem javította meg a hibát.
Lehet, hogy letörtem egy kondit valahogy, amikor javítottam (nem volt jó a DVD író, ezért másikat tettem bele, amihez szobrászkodni kellett kicsit - pata író jó bele, csak a felfogatások nem szabványosak).
-
-
-
KROK640
nagyúr
Nah, mondjuk ezzel én sem jártam olyan jól, mert utazás miatt bizony volt, hogy 415-ös eurot kellett váltsak, aztán visszafelé meg 400 körül ment vissza ft-ba. De mentségemre legyen mondva, hogy én nem arra építettem, hogy majd jó gazdag leszek.
Persze, hogy nem vallotta volna be
#113512 koby11h : volt egy olyan sandám (99,9%) hogy jelentősen emelkedni fog a felezés miatt, de pénzem akkor sem volt rá, hogy vegyek. Csak pénzből tudsz pénzt csinálni.
-
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
válasz Trailblazer #113525 üzenetére
Inkább ennek örülj. A következő nem lesz tetkós
@homerhamm : Bal eleje lesz törött
Mutogatni való hater díszpinty
-
cidalain
veterán
válasz KROK640 #113530 üzenetére
hú de nagyon. ennyiért már 5-6 éves i30cw, és Auris kombi is van, 1.6 szívóbenzin motorral (ami örök élet +1 nap, vagy ha mégsem, akkor is könnyen és olcsón javítható)
bár azt írta alkuképes: Jónapot megvan még a Fabia, amelyik 5M-ért van fent? Oké, 990 kp és azonnal viszem.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
KROK640
nagyúr
válasz cidalain #113532 üzenetére
Persze, 5 Milla meglepően sokmindenre elég a használtautó piacon (abból már egész érdekes amerikaiakból is van választék), és nagyon nem a 14 éves szakadt Fabia árkategóriája, mert 850K és 1,3M között mennek ezek.
ha most feltételezem, hogy nem troll (de nekem úgy tűnik inkább de), akkor vagy olyan hülye, hogy azt hiszi, hogy egy ilyen képpel rendben van, és akkor megérdemli, hogy 850-ről indítsam lefelé az alkut, vagy pedig nem ok nélkül van így fotózva az autó, nyilván odacsábítva a reménybeli vevőt aki a helyszínen lesz rosszul mikor meglátja közelről/belülről, akkor meg azért indítanám 850-ről lefelé az alkut.
Tehát a 990 szerintem nagylelkűInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
szebe
addikt
válasz KROK640 #113530 üzenetére
Nagyjából annyi, de itt is érezhető hogy kicsit lelassult a piac.
Családban volt első generációs ('07, 180k km, 1.4 16v) 1-ért számolta be "új" autóba a szalon, decemberben. 1,2-ért nem vitték, végül úgy néz 1,1-ért igen, legalábbis a hirdetés lekerült, és friss eredetvizsga bejegyzés került fel.#113532 cidalain
Mondjuk koreait (főleg ha gdi) én nem vennék, de kinek mi"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
KROK640
nagyúr
És most jött szembe velem egy hirdető, aki még nem tudja mi vár rá :
Árul egy '63-as Buick Riviérát, egyetlen nem túl informatív képpel ahol jobban megnézve sandás, hogy az autónak nincs belseje (konkrétan minden hiányzik belőle). És odaírva, hogy '63-as Buick Rivi. Mondjuk ezt pont látom a képen is, de oda se neki.
Látom, hogy írják neki :
"Ez egy hirdetés?"
hirdető válasza : "akit fog érdekelni nem képregényt akar olvasni." (ehát még egy konkrét igen, nem sem hangzik el, de ki lehet következtetni, hogy igen)Tehát nem derül ki, hogy van-e papírja (ha igen, szürkeforgalmis-e?), milyen motoros, jól látom-e, hogy hiányzik a komplett belseje, mégis hol van helyileg? és hasonló apróságok.
Majd leírja a hirdető, hogy akit ez érdekel, ráír privátban és megbeszélik. Vadász, vadász... még nem sejti mi vár rá
-
cidalain
veterán
válasz szebe #113534 üzenetére
GDi valóban nem a legegyszerűbb és lehet vele szopás, de én az MPi-re gondoltam.
Cserébe i30 felett nem szereltek már ilyet (így i40, Tucson kiesik), illetve csak helyváltoztatásra elegendő az erő, és a fogyasztás sem a legjobb. Cserébe minden sarki szaki meg tudja javítani nem túl drágán.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
KROK640
nagyúr
"hirdesse tovább a szarát. Viszlát" - még az is nehezen derült ki, hogy hirdetés.
A gond viszont az, hogy nem tudom mennyire vagy tisztában a régebbi Amerikai autók magyarországi kínálatával, de egy nem túl erős keresztmetszet jellemzi. Ebből a tipusból és évjáratból ezzel együtt összesen kettő darab van az országban, de a másik most épp nem is eladó.Jó, nyilván most nem rohanok megvenni, pláne, hogy az egyetlen képet minél jobban nézem annál inkább az az érzésem, hogy úgysem mondana rá annyit amennyiért megvenném, de de egy év múlva mondjuk lehet, hogy akár pont kifejezetten ilyet keresnék, addig meg csak nézelődök, meg frissen tartom a tudásom.
-
BiP
nagyúr
válasz KROK640 #113540 üzenetére
Nem vagyok tisztában. De írtad, hogy hiányzik az egész belseje. Szóval tuti nem ér annyit (akármilyen ritka), mint amennyit gondol érte.
Ráadásul bunkó is, titkolózik is, szóval sántít a dolog. Szóval nagyon akarni kell azt a cuccot, hogy szóba álljon az ember egy ilyen gyanús alakkal egy gyanús cuccért.
Erre mondom, hogy akkor hirdesse tovább a szarát.
(persze ha üresen sem érdemli meg a szar kifejezést a dolog, akkor sorry) -
-
KROK640
nagyúr
Persze, de ahhoz tudni kellene, hogy mennyit gondol érte, mert az üzenet írásakor még az sem derült k számomra, hogy mennyit gondol érte. Azóta tudom, és hát jól gondoltam, hogy nem voltak illúzióim. Nem tudhatjuk, hogy nincs belseje, vagy csak épp nincs benne, illetve, hogy mikor a kép?
Egyébként magával is kib*szik mert minden egyes érdeklődőnek írhat le mindent előről, ráadásul egy autónál nem egy távoli, ki tudja mennyi idős külső kép alapján döntünk.
Igazából leginkább most ez volt az, amiért úgy gondoltam, idekerülhet a topicba.#113542 hcl :
" egy idő után tudja a ember, hogy jobban jár, ha drágábban vesz normális helyről " - igen, csak egy ilyen esetén csak a szállítás és a vámolás simán milliós tétel, így nem kis előny, ha a portéka kis hazánkban található, mint (mint közben kiderült) ebben az esetben.
USAból csak a legvégső esetben vennék, ahol még sok van az Svédország, de ott a patina az patina, tavaly láttam egy svéd '65-ös Impalat, hát elképedtem, hogy ennek még hogy lehet rendszáma? És az nem az első hasonló svéd autó volt. A hollandoknál nagyon rozsdálnak, és a kötelező állagmegóvást is lazán veszik, tehát onnan megint nem. Marad Németország, és Litvánia, bár ezutóbbiból inkább keleti autót vennék.#113543 Hintalow :
"akkor egész pontosan ebből a típusból van egy autó az országban, meg egy filmdíszlet " - végülis igen, amennyiben nincs meg a belseje valóban, az, annak meg nagyon túlárazott. Ha megvan a bele és csak össze kell rakni, akkor akár még fantázia is lehet benne annyiért amennyit gondol érte, de mivel jelenleg egyik esetben sem lenne komoly vételi szándékom már nem futok vele még egy kört.Pedig érdekes lenne megkérdezni tőle egy hónap múlva, vajon hány embernek kellett fél soronként leírogatnia mindent amit harapófogóval kell kihúzni belőle.
Most így felmerült bennem, valójában nem is ő akarja eladni, hanem az asszony akarja, hogy eladja, más magyarázatot nehezen találok rá.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz KROK640 #113544 üzenetére
"igen, csak egy ilyen esetén csak a szállítás és a vámolás simán milliós tétel, így nem kis előny, ha a portéka kis hazánkban található,"
Ja, csak ha egy darab van, ilyen állapotban, akkor nem olcsóbb lesz itthonról, hanem drágább..."más magyarázatot nehezen találok rá. "
Én de Tényleg ezen a szinten van az ország fele.Mutogatni való hater díszpinty
-
BiP
nagyúr
válasz KROK640 #113544 üzenetére
Én látatlanba megmondtam, hogy többet gondol, mint amennyit ér (főleg, ha tényleg nincs belseje). Különben nem titkolózna.
De lehet, hogy tényleg nem is akarja igazából eladni.
Az meg, hogy ilyen nyögvenyelősen kommunikál, csak plusz egy ok, hogy az ilyen embert hagyni kell a 'csába.#113545 hcl : "más magyarázatot nehezen találok rá. "
Én de Tényleg ezen a szinten van az ország fele.
Én is mindig bízom benne, hogy nem így van, de szinte minden nap csalódnom kell -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest