Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Itt az oldal. 22db lada van Noh de itt ez OFF.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kaik_holi
tag
válasz - = Zk = - #44 üzenetére
Így van...
Mást nem nagyon tudunk csinálni.......mAximum mInimal....
-
- = Zk = -
félisten
válasz kaik_holi #43 üzenetére
Há' vagy vagy!
Majd meglátjuk...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kaik_holi
tag
válasz - = Zk = - #42 üzenetére
Hát a High Stakes -et én is bírnám de egy próbát tuti megér, én lelkes híve vagyok az nfs sorozatnak de a vége felé nagyon elvitték magukat...de most hátha korrigálnak...
....mAximum mInimal....
-
- = Zk = -
félisten
válasz ígyvanferi #41 üzenetére
High Stakes 2-től tuti elolvadnék
De boldog lennék, ha elindulna a gépemen" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ígyvanferi
addikt
Komolyan ebbe kötsz bele? Muszáj azt mondanom, hogy nevetséges.
Eddigiek alapján igazán várom. Bár a következő részben visszanyúlhatnának egészen a 3-4. részig, egy újragondolt (még ha csak a grafika újul meg és a gépek változnak, az is tökéletes lenne) High Stakesnek örülnék a legjobban.
-
Peti78
őstag
Na majd meglátjuk...
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Vekiboy
tag
Tudják tudják.... De, hogy a korábbi részekbe miért nem lehetett bajort rakni azt nem tudom. Én is már csak a bmw miatt is kipróbálom. Bár most nézegettem a forza 3 képeit, na abban lesz x5, m5, m3, 3-as coupe..
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Def26
félisten
-
Bubu79
addikt
Az első hat NFS király volt - és az összes között az ötödik, a Porsche-s vitte el prímet a kiváló irányíthatósággal és a korában szinte egyedülállóan szép grafikával.
Aztán jöttek a matrica ragasztgatós, driftelős Undergroundok és valami meghalt a szériában - ha más néven jöttek volna ki egészen biztos, hogy meg sem néztem volna őket, az NFS adta el számomra...
Azóta várom, hogy visszatérjen a régi hangulat és a régi játékélmény - de úgy látszik hiába, mert leragadtak a halálos iramban filmeknél és képtelenek valami normálisat gyártani...
A Most Wantedben volt egy halvány reménysugár - de gyorsan ki is irtották belőle a folytatásban...
Szigorúan szvsz.
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
kaik21
tag
Egy újszülöttnek minden vicc új,lehet kritizálni lehet dicsőíteni de a lényegen nem változtat.
Én végigkövettem szerény pályafutását az NFS sorozatnak és összességében jó széria kisebb nagyobb bakikkal.Nem lehet mindig a legjobbat csinálni......Feel me, Lick me, Love me....
-
kaik_holi
tag
válasz bishoplogan #6 üzenetére
Már tűkön ülök olyan kíváncsi vagyok mit alkotott a EA...
....mAximum mInimal....
-
- = Zk = -
félisten
Megint BMW! Helyes...!
Nagyon kiváncsi vagyok már erre a játékra Nem hiszek semmit, majd ha itt lesz a gépemen, akkor véleményezem...Az 535d BMW-ben nem 3,5-es Anisits féle motor van?
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dunc
nagyúr
URAL Lesz benne?
[ Szerkesztve ]
-
zolo96
tag
Jó hogy van benne BMW, de ne ezt a női szütykot erőltessék.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Kicsit olyan Pro Street -es a kép, sivatag, BMW stb...
Nekem a Toyota Celica dobogtatja meg a szívem.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
stratova
veterán
Ej nekem hátulnézetből kicsit erőltetett ez az 1-es kupé, mintha nem lenne elég hely, hogy a C oszlopnak szép íve legyen, de azért nem egy rusnya darab. Aston Martin szokásosan gyöngyörű a Reventón pedig kedvenceim egyike, még ha csak egy felcicomázott méregdrága murcielago is. Kiprószáljuk ha elindul a vason.
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Igazából nem várok sokat ettől az NFS -től, ezért ha esetleg tényleg nagy durranás lesz talán kellemesen csalódok majd.
Egy próbát megér aztán ha pár óra játék után nem tud lekötni akkor megy a szemétbe. -
mephi666
nagyúr
kicsit off: nagyon tetszik a bmw-ből az 1-es sorozat... ha tehetnénk, vennénk egy 116i-t... jó gép az nagyon... viszont 120-ból eddig csak dízeleket láttam mindenhol... nincs olyan nap, amikor ne látnék vagy 1 tucat új 1es bmw-t, de főleg 116i és 120d-k száguldoznak... pedig a 170lovas 120i sem lehetne kutya erről az 135i-ről meg akkor ne is beszéljünk a 3ezer köbcentijével, meg több, mint 300lovával
remélem jól optimalizálják a játékot és normálisan fog menni a konfigomon... még talán egy proci-upgrade is beférne, ha nem cseszik el, mint az utolsó 3 nfs-t... (szvsz)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Atis707
tag
Az autó 3 betű: B M W! pro street nem volt olyan rossz, sok opció és versenytípus, de lapos volt nekem...
-
Ari18
őstag
Kap tőlem egy esélyt, de Pro Street szaga van belső nézettel és jobb fizikával.
-
twollah
nagyúr
"legnagyobb sebessége eléri a 250 km/h"
Aki kicsit tobbet olvas sportauto teszteket az tudja, hogy a gyartok kozott van egy egyezseg aminek koszonhetoen a maximalis sebesseg elektronikusan le van szabalyozva 250 km/h-ra.
Szoval gy. k. nem ennyi a tenyleges maximalis sebessege az autonak.
"A végsebessége a korlátozott gyári 250..."
Bovebben itt van elpottyintve errol egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Ez egészen konkrétan egy egyes kupé, de rendben van, ne szeresd a hármasokat
Az a három másodperc pedig erős túlzás - de biztos jól húz az 535d is
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
feka007
veterán
Hát én a 3-as BMW-ket annyira nem szeretem, szerintem sokkal jobb az 5-ös (nem hiába kétszer annyi). Mondjuk a képen láthatóban még nem utaztam, de 535d-ben igen, és az vmi élmény volt. 3 literes TDi, olyan a hangja mint egy szörnynek, ahogy 3 mp alatt 100-on van. BMW 4ever
-
sirzollee
tag
Kíváncsi leszek rá nagyon.A Prostreet nem volt rossz,bár hiányzott belőle az üldözés,az Undercover se volt rossz,de a tunning része borzalmas lett-főleg a vinly elhelyezés volt egy katasztrófa.A képek alapján jól fog kinézni-de az eddigiek is szépek voltak anno.Meglátjuk
-
-
Gonosz15
aktív tag
Aston Martin DBS (L)
[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
Overlocker
veterán
Nekem a Mitsubishi-k jönnek be
-
aram01
nagyúr
az a lambo azért odabasz
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Skizz
addikt
HAWX matrica?
-
Enton
addikt
Az utolsó kép az borító kép lenne? Egész pofás.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
sagesz93
addikt
BMWWW!
Hát igen az nfs tudja mi kell az embernek Vagyis nekem
De ha elkurják csakazért nemfogok vele játszani... -
mephi666
nagyúr
büdös ea-nél megtalálták az egyik gyenge pontomat hiába vette el a prosztrít, sz@rbon és undorkover a kedvemet... a shift hátha nem lesz mégsem shit... egy próbát csak megkap tőlem is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Gerisz
addikt
Ennek a tocsinak Öcsém felettébb fog örülni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
- Sapphire NITRO+ RX 6900 XT Special Edition OC 16GB
- Poco m6 pro 512 GB és infinix note 30 pro 256 GB. Csere érdekel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest