Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Nem specifikusan i7 kérdés de hátha tudjátok a megoldást:
Lassan elfogy a szabad hely a háttértárban. Hogy tudom úgy törölni a képeket/videókat hogy az iCloudban megmaradjon?iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Titi76
aktív tag
-
tyuxy
tag
Sziasztok
Frissitettem 11re viszont olyan problémába ütköztem hogy nem tudok letölteni semmit a storebol :/ valaki valami megoldás ?iPhone 11 pro max
-
Csabee.
nagyúr
Van itt olyan akinek személyes tapasztalata van az beats x és airpods al kapcsolatban? . Elsősorban futáshoz bringázáshoz használnám. A beats x nem zárja ki nagyon a külvilágot? Bringázásnál szeretem hallani a környezetet is.
Üdv: Csabee.
-
jófejsrác
senior tag
válasz Csabee. #13410 üzenetére
Szia
nekem beats x van és bringázáshoz is használom. Az, hogy mennyire zárja ki szerintem az egyéni hangerőn múlik. Nekem sikerül úgy beállítani, hogy egy kamiont azért még meghalljak és a zenét is tudjam élvezni . Egyébként jó kis cucc, stabilan van a füledben/nyakadban.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Titi76 #13402 üzenetére
Szia! Ha nem iCloud fotókönyvtár van bekapcsolva a telefonon, hanem csak a fotóstream, akkor ha törlöd a telefonon, akkor nem törlődik sem az icloudból, sem a gépről ha oda szinkronizálod.
Arra ügyelj, hogy a telefonodon van egy filmtekercs nevű album (innen törölheted) és egy fotóstream nevű album, innen ne törölj. Ez utóbbi az elmúlt azt hiszem 1000 fényképet tárolja.Én úgy csinálom, hogy a telefonon a fotóstream be van kapcsolva (az iCloud fotókönyvtár nincs). Az új képeket mindig feltölti az iCloudba, ott ömlesztve a fotók alatt jelenik meg. Utána csinálok neki albumot, beleteszem a képeket (pl karácsony 2017), utána törlöm a telefon filmtekercs albumából, és így megmarad mind a felhőben, mind - még egy ideig - a telefon fotóstream albumában.
Nekem most kb. 130 giga fotóm van az icloudban és 16 gigás a telefonom, így az icloudot csak gyakorlatilag egy afféle biztonsági mentésnek használom.
-
jófejsrác
senior tag
válasz Csabee. #13412 üzenetére
Nekem külföldről sikerült baromi olcsón hozzájutni a magyar árhoz képest, így nekem nem volt kérdés. Az airpods (vezetékes) nekem már attól kiesik a fülemből, ha pislantok így nem mertem azt bevállalni.
Zene hallgatás miatt vettem elsősorban, telefonálás része nem érdekel (ki sem próbáltam még) de kétlem hogy használhatatlan lenne. A beats-hez kapsz 3 féle "fül betétet" amivel megtalálhatod a neked passzolót + valami fülbe tehető stabilizálót amit nem próbáltam ki. Jár hozzá, menő fekete lightning kábel is . Üzemidőről nem tudok teljes mértékben nyilatkozni, papíron 8 órát bír, de én ha használom 1-2 órát akkor úgy is vissza töltöm maxra és elteszem a hozzá adott tartóba.
Szerintem jobb, hogy "kábeles" főleg ha sportolsz. Mert ha valami miatt ki kell venned a füledből akkor nem az van hogy tartogatod / zsebre rakod (30km/h bringázás közben nem a legbiztonságosabb), hanem a nyakad alatt a mágnes fej összezár.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Tibee86 #13373 üzenetére
Igazatok van, többeteknek nincs ilyen problémája. Nekem sajnos van - pedig mindig jó tokban volt, ami alá gyakorlatilag 0 por megy (kivéve a kamera körül, de ez elkerülhetetlen), mégis full pöttyös, az antennacsíkok meg undorítóan karcosak.
Nem baj, a működést nem befolyásolja, a gyári szilikon meg már úton van.
Ennél nagyobb baja sose legyen (egy barátomnak szintén matt van, 2 hónapos a telefonja, 1 hetesen már pöttyös volt neki, pedig ő az első perctől gyári bugyiban tartotta. Mi nem vagyunk szerencsések ).
Tok nélkül számomra sajnos esélytelen a használata, 5 perceknént elejteném.
Csak azért furcsállom, mert a 6-osom ennél gatyább tokokban volt vègig, az egy évesen karcmentes volt, anyum 2 éves 5s-e, amin meg csak egy 1500Ft-os mütyür szilikon van, szintén újszerű. Pedig az alatt van dzsuva vastagon, a mérete sem az igazi már. Mindegy, így jártam.Mit gondoltok ezekről a “hírekről”, hogy már a 7-esek is részesei a mesterséges lassításnak?
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
jófejsrác
senior tag
válasz zombinyul #13424 üzenetére
Kommunikációból az apple elégtelen ezen a téren, egyébiránt egy vállrándítás. A 7-es előtt egy 5S em volt majd 4 évig, ez idő alatt 1x cseréltettem benne akkumulátort akciósan 5000 ft-ért. A mostani telefont is ugyanarra használom mint az előzőt, így kb 1x fogok itt is akkumulátort cserélni.
Részemről ez a hír kb a semmi kategóriába tartozik.
-
tyuxy
tag
Köszönöm a tippet ki és belépés nagyjából megoldotta a problémát de van hogy meg így is kétszer háromszor rá kell kattintani a letöltésre viszont egy másik probléma is lenne
Van nekem Apple music és eltűnt minden zenem viszont a gépen az itunesba benne van valahogy nem lehet visszavarazsolni csak úgy ha egyesével letöltők mindent megint ??iPhone 11 pro max
-
addikt
válasz Csabee. #13410 üzenetére
Az earpods nekem is pislantástól kieesett, de írták már többen is itt, hogy az airpods pedig egyáltalán nem. Megvettem én is és tényleg stabil.
Headset funkciója még a telefonnal használom teljesen rendben van, amint windows pc-vel hát... vannak gondok...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
tyuxy
tag
válasz univerzita #13428 üzenetére
Szuper
köszönöm
végül így sikerült csak előtte a gépen levő itunesba letöltöttem minden zenét és így össze tudta szinkronizálni majd a telefonon is le kellett tölteni mindet megegyszer de legalább listába voltak már a számok
köszönöm mégegyszeriPhone 11 pro max
-
19_OsY_81
aktív tag
Átköltözöm onedrive-ról iCloudra.
Rengeteg képet másoltam már át. Rá lehet valahogy szedni a rendszert, hogy mutassa a Fotók ezeket a képeket is az iphoneon? Én egyelőre nem tálaltam megoldást erre...
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
col
addikt
válasz leslieke #13439 üzenetére
Csatlakozom És a 6 pluszommal sincs semmi gond
(Igaz nem nézem percenként az antutut és se más sebességmérő programot, de nem lassult be és semmi probléma vele. Aki meg stresszelni akarja ezen magát, kedves egészségére )
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
nickedez89
senior tag
válasz TechN7ne #13444 üzenetére
Na nem bántásból, de belőled kell jó sok az Apple-nek és lesz lóvé továbbra is dögivel!
Számtalan hozzászólásoddal jelezted, hogy nem vagy elégedett a telóddal (csak 10-es iOS-en, de az ugye nem maradhat rajta a végtelenségig ha naprakész akarsz lenni), erre eladod és veszel újabb negyed milláért (kb.) egy újabb Apple telót!
Nekem ez az első iPhone-om, de közel sem biztos hogy a következő telóm is az lesz, mert nekem is akad vele időnként gondom! Ami nem zavarna, ha nem az említett összeget kellett volna leszurkolni érte kb. fél évvel ezelőtt... De ennyiért nem elfogadható számomra amit tapasztalok!
Egyébként én is kivártam a frissítéssel, de a watch miatt kénytelen voltam rátolni a 11-et.
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
zombinyul
addikt
válasz wolruf #13448 üzenetére
Nekem 9 és fél óra készenlét, 4 óra használattal leszívta az akksim 22%-ra. Ebben volt zene, Messenger, böngészés. Az üzemidő nekem is csapnivaló, igaz, ilyen tekintetben a kicsi iPhone-ok sosem jeleskedtek. Meg kell szokni.
Ettől eltekintve nekem hibátlan a telefon, nagyon szeretem. A festés minőségét leszámítva hozza az elvártat, abszolut nem csalódtam benne. Még az iOS11 sem hozza a “szokványos” bugokat, pedig mindig OTA-n történt a frissítés, tökéletesen használható maradt, igaz, időnként érzékelek némi lassulást, de elenyészőt.
Tuti ha jön az utód, ezt el nem adom (igaz, az még legalább egy év), tényleg nagyon szeretem.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
leslieke
Jómunkásember
Jó látni, hogy nem vagyok egyedül.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok