Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruarua
tag
Nekem autóban sem volt kényelmes (vitara). Útban volt váltásnál. Zakóban tényleg hordható, de nadrág zsebben tapasztalatból mondom gáz. Viszont tény, hogy erősebb a hardver, szebb a kijelző, aksi stb. Kompromisszum kell bármit is választ az ember.
-
moleculez
veterán
Asszonynak Plus van, naponta nyomkodom, nekem sima.
-A nagyobb kijelző nekem nem hiányzik, amire ez nem elég arra a Plus sem.
-A kamerából a Porté módot irigylem, de azt annyira ritkán használom, hogy elkérem asszonyét ,ez a kompromisszum belefért
- Az akksi / üzemidő tényleg jobb, de nap végén úgyis felrakjuk tölteni. Én 20-30%-kal, Ő 30-50%-kal. A lényeg, egy aktív napot, gond nélkül kibír nálam.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
MarKoo
addikt
válasz B-L-A-C-K #12558 üzenetére
Először én is azt hittem, majd visszaállítás után ugyanez. A Tech Data nevű cégnek van a profilja telepítve, és távolról ők korlátozták le a funkciókat. Nem lehet telefonálni, emialezni, képernyőfotót csinálni stb..
Valószínűnek tartom hogy céges telefonnak kellett volna kiosztani, de valami rendszergazda kilopott párat, és most kibukott egy leltár során és tiltották távolról...
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
MarKoo
addikt
válasz B-L-A-C-K #12560 üzenetére
Beszéltem almáékkal, kifogtam egy lassan beszélő hozzá nem értő idegesítő nőszemélyt. Folyamatosan az iCloud kilépést hajtogatta, hogy az előző tulaj nem lépett ki. Elmagyaráztam neki vagy 6-7 alkalommal, hogy ez nem iCloud tiltás. Ez egy távoli felügyelet álló telefon valami nagy multinál, valahogy kikerült onnan és eladták újonnan.
Azt mondta küldjem el a számlát és elegendőnek találja a biztonsági csoportjuk, akkor 1-2 munkanap alatt leveszik a tiltást. Nem vagyok pesszimista ember, de megeszem a kalapom ha egy sufnigsm áltál kiállított számlát el fognak fogadni. Már elindultam azon az úton is, hogy elintézzem a garis cserét...
Mehetek a rendőrségre de még a telefont is el fogják venni mint bizonyíték és a büdös életben senki nem fog kártalanítani.
-
Norbi.
őstag
válasz dvdbackuper #12566 üzenetére
Vittem be párat így, istyle szokta javitani őket, center sose javitott még nekem, mindig kicserélték. Egy próbát megér. Icloud meg ilyesmibe ki tud lépni, nem?
Nyomjon neki restore-t, és ne aktiválja be újra, rádugják gépre, nem aktiválják be és akkor átveszik.
[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
őstag
Sziasztok!
Direkt van ha oldalsó gombbal lenémitom-utána vissza, elfelejti a csengőhangerő beállítást és visszaáll a leghallkabb hangerőre. Nem nagy gond , mert rezeg-villog észreveszem így is, csak érdekelne. Megoldottam![ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
nickedez89
senior tag
válasz Ed Parker #12570 üzenetére
Én meg pont azért váltottam droidról mert az 5.5-es méret zavaró volt a zsebemben, (Még kisebb házban is mint az iPhone 7) "kis" droid meg csak Sony van erős hw-el azt meg köszi nem!
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Kyller
senior tag
Kijött a 11.2 beta, elég gyors lett, ahogy nézem a videókat és kijavították a számológép bug-ját is... Lehet hogy még jó lesz a IOS 11?
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
kchris78
veterán
válasz Kyller #12572 üzenetére
1-3 honappal a .0.0 utan mindegyik iOS verziot kioptimalizaljak, nem ertem ezt a nagy csodalkozast. Az hogy felig kesz iOS-ek jonnek ki az csak azert van mert minden evben szeptemberre valami "kiadhato allapotu" valamit a menedzsment kieroszakol a fejlesztokbol... Ami a legtobb embernel mukodik de tul nagy az a reteg akiknel nem...
-
kazsolt
tag
sziasztok,
Kérdés: Mikor bekapcsolom a wifit reggel, szokott kiadni ilyen "duda" hangot(ilyen régies duda hang). De semmi értesítsem nincs. Fogalmam sincs minek a hangja és sosem hallottam még de 11-óta mindig van, ha netet kapcsolok. Mi lehet ez? -
tboldi
nagyúr
válasz univerzita #12582 üzenetére
Nem hinném, nézd csak meg az első két ikont.
(#12581) ruarua: Én még nem találkoztam hasonlóval sem, pedig bétázok.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
.
[ Szerkesztve ]
-
oleandro
tag
Sziasztok!
Ha ios 11.0.3 van most a telefonon, azt vissza tudom még tenni 10.3.3-ra?
-
MarKoo
addikt
válasz MarKoo #12561 üzenetére
Apple természetesen nem tud segíteni, olyan hülyeségeket csináltattak velem végig, hogy csak öregedtem pár évet az emberi hülyeségtől.... Borzasztó milyen embereket ültetnek a telefonos ügyfélszolgálatokhoz... Nem is értem ezért hogyan kaphat valaki pénzt, no mind1...
Felvettem a kapcsolatot a Tech Data Companyvel, leírtam nekik röviden a storyt, egy hasonló rövid és velős választ kaptam vissza:
Dear Sir, Madam
Thank you for providing the details requested.
We can confirm this unit is stolen & should not have been sold to you.
Please contact the seller for a refund & return the product to the seller.
The Finnish Police reference for this matter is 5560/R/13358/17 as the original theft was reported to the police this is still
ongoing investigation.Best regards,
Tech Data Corporate Security
Éljen Magyarország, éljenek a hülyék, meg az összes kamuwebshop. 915 értékelése volt a MobilRoyalnak, annak túlnyomó többsége pozitív. Kíváncsi vagyok hány embert szívattak le még az ismerősömön kívül - hála istennek nem én vásároltam a készüléket (ha megkérdezett volna lebeszélem), így annyira nem bosszant, csupán elkeserít hogy elbasztam 2 napot arra amit tudtam, és hozzá nem értő emberek felesleges körét futottam le... Megint megbizonyosodtam hogy az Apple magyar supportja semmit az égvilágon nem ér...
Előrendelést adtam le Iphone X-re, de erőteljesen gondolkozok rajta hogy kilépek ebből a táborból és lehetőséget adok a Samsung Note 8-nak, hátha ezt nem cseszték el mint az elődjeit... Nem iOS android vitát szeretnék kirobbantani, egyszerűen az Apple márka túl sok csalódást nyújtott az elmúlt néhány hónapban, és nem vagyok megelégedve se a termékek se a szolgáltatásuk minőségével amiért aranyárat fizetek..
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Megjelent az iOS 11.1!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MarKoo #12590 üzenetére
Szerintem még ők se láttak ilyet az a baj, pedig nem ma kezdtem ezt az iPhone-ozást, 50+ készülékem volt már ami mind saját használatban volt, de még én se láttam olyat mint amit mutattál, de még hallani se hallottam róla.
Én az üzlettel felvenném a kapcsolatot azért, hátha korrektek lesznek és visszafizetik az árát, vagy kitalálnak valamit.
-
MarKoo
addikt
válasz B-L-A-C-K #12592 üzenetére
Az a baj hogy én sem, de egy kis utánajárással meg logikával kisilabizáltam, hogy hogyan működhet, no meg már aktiváltam be vállalati felügyelet alatt álló iPhonet, meg Samsungot is nem egyet, nyilván az üzleti titkok nagyobb biztonsága érdekében hoznak ilyen korlátozásokat.
Fárasztó volt 2 órán keresztül elmondani sokadjára hogy mely menüpontok aktívak, hogy nem iCloud tiltás stb. Nah mind1. A céggel felvenni a kapcsolatot nem lehet, aki megvette tőle a webshopot az nem jogutód, így felelősséget nem vállal - a kedves hölgy akivel beszéltem csak megértően jajveszékelt.
-
pedrobike
aktív tag
Hogy hasít a 11.1 kiváncsi vagyok meddig😁
Garmin tactix delta F6x Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest