Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz Watto1991 #13000 üzenetére
Nekem is hasonló idők szoktak kijönni! Netezés, üzenet appok, e-mail nem nagyon meríti!
Én is hajnalban járok dolgozni és legtöbbször este feltöltöm 95% körüli állapotra aztán kihúzom, hogy ne legyen egész este töltőn
A lényeg, hogy 90% körüli akksival indulok hajnalban, estére pedig 40-50% között szoktam lenni.
Szóval az egy napnak szerintem nagyon intenzív használat mellett is meg kell lennie. (Nálam az egész napos Bluetooth szinkron is játszik a watch-al)
Persze játszani nem játszom, erről nem tudok nyilatkozni, de nekem az a véleményem, hogy az üzemidő meglepően jó a pici akksihoz képest is.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz JoseGee #13005 üzenetére
El lehet olvasni millió tesztet, 1 éves modell de akkoriban mindenhol benne volt a kamerája a topp kategóriában. Az hogy alig van kamera appban finomhangolási lehetőség ez nem meglepő, mindig is csak nagyon alapok voltak az iPhone-ban, de akinek ez igénye ott van millió kamera alkalmazás, le kell tölteni és használni.
-
JoseGee
tag
válasz B-L-A-C-K #13006 üzenetére
Pontosítok akkor. Mivel eddig soha nem volt iPhoneom és csak droid vonalon mozogtam, számomra mindig volt egy misztikuma az almás telefonnak. Ahogy a tulajok áradoztak róla írásban, szóban. És mint korábban írtam, hat év után belevágtam. Itt jött az a faktor, amikor a képzelet és a valóság találkozott, hogy annyival nem jobb, mint ahogy a nimbusza következtetni enged rá. Félre ne érts, az elmúlt egy hónapban nagyon megszerettem a hetesemet, de az iOS nekem kicsit olyan, mintha bedugtak volna egy kisebb szobába ahol kevesebb lépéssel érem el a falakat.
Ami késik, az nem jön időben
-
B-L-A-C-K
titán
válasz JoseGee #13007 üzenetére
Akkor nem jártál eléggé utána, mert köztudott az iOS sokkal zártabb mint egy Android, akinek meg ez nem kell egyértelmű nem az ő rendszere. Én mikor meg váltottam pont azt tetszett benne hogy anni van amennyi nekem kell, androidon meg kényszert éreztem álandón állítgassam.
-
-
Lac122
tag
Sziasztok! A 11.2 4. béta óta jelentkezett egy apróbb hiba nálam ami remélem csak vagy a szoftver vagy a rendszer hibája és utólag javítva lesz. A következő lenne: A messengerből való ki-be lépegetés során amikor a program nem marad benne a memóriába (kilövöm az alkalmazásváltóból) megnyitásnál fekete képernyő középen a betöltő animációval [link] utána feljön a képernyőzár beírom a jelkódomat és belépek a messengerbe. Ez a helyzet csupán a facebook messenger esetében jelentkezik. Ezután hiába nézem az akkumulátorhasználatot ki van nullázva mintha szimplán újra lett volna indítva a telefon. Kérdésem az lenne hogy ez egy egyedi eset vagy másnál is jelentkezett már? A telefon használhatóságát nem befolyásolja az akksi élettartamával kapcsolatban sincs negatív változás de ettől függetlenül kicsit zavaró.
-
laccy88
senior tag
válasz JoseGee #13005 üzenetére
egyet értek Veled. Na de nem rossz a kamerája, csak épp többet vártam egy olyan márkától, amelyről csak jót hallani.
(#13006) B-L-A-C-K : a Lumia 950 régebben kint van, mégis sokkal jobb ebben a közel 5 éves 1020-ról nem is beszélve. De befejeztem! a Windows phone-okat meg ezer más dolog miatt nem szeretik.
-
laccy88
senior tag
Sokszor tapasztalom, hogy mikor belépek az email fiókokba, akkor szinkronizál és kapok meg több levelet. Ennek mi lehet az oka?
-
nickedez89
senior tag
válasz laccy88 #13016 üzenetére
Az említett menüpontban alul állítható, hogy milyen időközönként hívja le az adatokat.
Ennek a minimuma sajnos 15 perc, ha erre állítod akkor 15 percenként fognak megjönni az üzenetek.Nálam legalábbis ez a helyzet, mivel Gmail-t használok és az nem állítható Push-ra csak Fetch-re.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
laccy88
senior tag
válasz nickedez89 #13017 üzenetére
-
trobi28
addikt
válasz laccy88 #13018 üzenetére
Javaslom hogy próbáld ki a BlueMail appot. Én a céges levelezésemet is ezen végzem (IMAP) + Gmail is ezen megy. Tudja a push-t, mindent azonnal megkapok, szép és baráti a felülete
Egyszer kell beállítani és onnantól kezdve teszi a dolgát. Szerintem jobb mint a gyáriBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
flesh
aktív tag
válasz trobi28 #13023 üzenetére
trobi28
Ebben az e-mail kliensben - BlueMail - hogy állítod be, hogy ne szedje csoportokba a leveleket?
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
flesh
aktív tag
válasz trobi28 #13033 üzenetére
Az megvan, de nem csinál semmit, mindegy hogy ki- vagy bekapcsolom.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Gyufaaa
veterán
Outlook-nál is működik a push. Nem használjátok?
-
l.sebestyen
senior tag
Olvastam, hogy a 7es hátlapja a megszokottól jobban kopik, ez melyik típusra jellemző, a jet black, vagy inkább a matt black? Azt tudom hogy a tokot időnként le kell venni, de fóliát nem feltétlenül raknák a tok meg a hátlap közè
-
csabiks
senior tag
válasz l.sebestyen #13039 üzenetére
mind a 2 kopik, nekem matt volt, az a szelein kezdett felpattogni..
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
jófejsrác
senior tag
Nekem jet black van 3 hete, gyári apple tokban hordom és eddig 2x vettem ki. Már van rajta hajszál karc . Ilyen szempontból szerintem jobb a 8-as az üveg hátlap miatt, de a felárat nem éri meg szvsz
-
l.sebestyen
senior tag
Az f@sza, a jet blackről láttam YouTube tesztet azt szinte körömmel megkarcolta az ember, de most a matt blackott illetően is elbizonytalanodtam
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Kolléganőm lánya folyékony(nano technika) kijelző védővel dolgozik, hoztak nekem is. Leápoltuk vele a telefont, valakinek tapasztalat .Elméletileg 2 évig véd.
-használ esetleg valaki dual sim adaptert, mi a tapasztalata jól működik?
-Vezeték nélküli töltéshez milyen adaptert-gondolom így hívják- érdemes venni, ha használ esetleg valaki?[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
bigsee
addikt
Ha a tokot éppen szeded lefelé, akkor segítesz is neki karcolni. Por bekerül alá, és a minimális mozgástól is elkezdi polirozni. Gyári, illetve minőségi tokokban ilyen puha, plüsszerű (szép szó ) betét van, ami ezt - talán - megakadályozza.
Nekem gyári bőr van, előtte fólia volt, illetve vékony Ozaki, de a gyárit nem előzi meg semmi sem...
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Tibee86
nagyúr
válasz l.sebestyen #13043 üzenetére
Gyári tokban használom a matt feketét, semmilyen kopás nincs rajta.
-
Gyufaaa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest