Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nickedez89
senior tag
Az üzemidővel nincs baj nálam sem. A widgetek pedig továbbra is "laggolnak", magyarán jó látványosan és lassan akkor frissíti be őket mikor oda "söprök".
+az időjárás widget továbbra sem frissít megbízhatóan.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
leslieke
Jómunkásember
válasz nickedez89 #13904 üzenetére
Most hogy mondod megnéztem és nálam is be van ragadva a widget.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
trobi28
addikt
válasz nickedez89 #13904 üzenetére
Nálam sem frissít az időjárás widget, le is cseréltem az időképre, kíváncsi leszek, hogy miként viselkedik?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
moleculez
veterán
Eddig nem volt gond de most két napja merül mint balta nyél nélkül...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Az időjárás widget Nekem vagy 2 hónapja - ha nem több - nem frissít normálisan
-
trobi28
addikt
válasz nickedez89 #13907 üzenetére
Én nem vagyok türelmes, valami vagy működik, vagy nem. Amennyiben az utóbbi, megy a levesbe
Eddig jól teszi a dolgát az időképBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
galaxys80
veterán
válasz kovbandi82 #13911 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond vele.
-
19_OsY_81
aktív tag
Tévesen megvásárolt alkalmazás visszatérítését hol lehet intézni?
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok! Valahogy be lehet állítani, hogy a képeket ne IMG_00xxx hanem pl 20180127_xxx formátumba mentse?
A telefonom folyamatosan szinkronizál a google drive-ommal és nagyon jó lenne, ha a 2018-as mappában azonnal látszódna a kép készítésének dátuma annak neve alapján. Tudom, hogy az exif adatokból ki lehet nyerni, de ez hiányzik az androidhoz képest... -
scabiosa82
tag
-
flesh
aktív tag
válasz 19_OsY_81 #13918 üzenetére
Mikor megkapod e-mailben róla a számlát, a levélben lesz az app neve alatt egy link "Probléma jelentése" ott bejelentkezel, majd ki lehet választani a problémát: "Nem akartam megvásárolni" stb.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Exom
tag
Sziasztok. Nemrég váltottam Huawei P9 -ről Iphone 7 re.
Tetszik a készülék nagyon, de van egy számomra őrjítő problémája. Én a készüléket lehetőség szerint mindig Bluetooth headsettel használom. A problémám, hogy ha csatlakoztatva van a headset, akkor a csengőhangon kívül minden jelzőhang a headseten szól.
A gond, hogy a headsetet csak akkor teszem a fülembe, ha beszélni akarok, így lemaradok a jelzőhangokról.
Át lehet állítani valahogyan hogy a jelzőhangok a készüléken szóljanak, hasonlóan a csöngéshez? (ezekről van szó: Szöveghang, új hangposta, Új posta, elküldött posta, Naptárjelzések, emlékeztető jelzések)Egyébként egy Plantronics Explorer 500 -at használok, és teljesen elégedett vagyok a minőségével.
-
Algotis
addikt
Én tényleg csak egy működő telefont szeretnék...
Mikor felveszem a hívást, egy vagy két impulzusban "cincegő" hang játszódik le. (mindig, nem csak néha, le is teszteltem) Ha kiveszem a rezgést hívásnál, akkor nem, tehát arra már rájöttem, hogy a taptic engine miatt van ez az egy vagy két nagyon rövid rezgés, ezért tűnik magasnak a hang. Tisztes távolságból is hallatszik rendesen.
Csak ma jött elő, alig egy hete vettem át ezt az "új" telefont az iCentreben, de ezekkel most már bebizonyosodott, hogy el vagyok átkozva.
Valami tipp/ötlet, vagy vihetem vissza ezt is?Androidos Outlookból küldve
-
dud998
őstag
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Jövő héten váltanék i7 re, érdemes még beruházni rá? Ugy értem nem lassult be nagyon az új ios miatt? Sokan írták hogy elég tré lett.
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
dud998
őstag
válasz Themes #13931 üzenetére
Tökéletesen jó és semmi gond sincs vele.
Vedd csak meg bátran!“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Themes
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Csabee.
nagyúr
Böngészőből a Brave nevű böngészőt tudom ajánlani mindenkinek. Blokkol sok háttérben futó vackot s gyorsabbak a weboldalak.
Statisztikát vezetnhány trackert blokkolt s mennyi időt spóroltál
brave.com[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
moleculez
veterán
Itthon dual channelben megy a router 2.4ghz és 5ghz. Egyik napról a másikra minden iOS (avagy 7, 7plus, iPad Pro) lecsatlakozott az 5ghzről, és nem tud visszacsatlakozni elvileg rossz a jelszó, amihez senki nem nyúlt. Én vagyok itthon az egyetlen aki tudja hogy kell a router buherálni, és nem nyúltam hozzá. Megnéztem, ugyanaz a jelszó, fogalmam sincs mi a baj.
Az eszközök különböző 11.xx verzión vannak, szóval nem update mellékhatás. Router oldali lenne a gond?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Algotis
addikt
válasz laccy88 #13941 üzenetére
Abban a pillanatban, hogy felveszem a telefont, (zöld gomb, vagy csúszka jobbra) rezdül pár nagyon rövidet, ilyen érdekes hangon. Lehet, hogy ugyanarra gondolunk.
Ha átállítom a rezgést "szinkronizáltra", akkor nem csinálja, viszont ezzel a "gyors" típusú rezgéssel mindig előjön a hívás felvétel pillanatában.Androidos Outlookból küldve
-
19_OsY_81
aktív tag
Milyen progi alkalmas.MKV kiterjesztésű fájlok lejátszására?
És hogyan tudom ezeket a telefonra átmásolni?
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok