Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
Sziasztok!
Recovery módról keresek leírást, nem sok sikerrel. Teljes rom telepítés érdekelne i7 alatt.
Az imént csináltam egy gyári visszaállítást 11.1.2 alatt, majd tök üresen frissült 11.2-re. Nem szoktam bizt mentésből vissza dolgozni, szóval a Store- ból kezdtem vissza tenni az alkalmazásaimat, de valamiért nem reagál aletöltés ikon, csak ha megnyitom a leírást és ott nyomok a telepítésre.
Miért van ez? Ezért gondoltam egy full telepítésre. -
trobi28
addikt
válasz scabiosa82 #13151 üzenetére
Szerintem most a friss rendszerrel csinálj egy gyári adatok visszaállítását, helyre kell jönnie
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
scabiosa82
tag
válasz trobi28 #13154 üzenetére
Közben rátaláltam a recovery módra (iTunes megnyit, teló kikapcs, hangerő gomb nyomva tart, csati a kábellel a géphez, iTunes-ban frissít vagy visszaállít), ahol a visszaállítást választottam, remélem jól.
Lassan rájövök erre-arra, de talán itt gyorsabban kapok segítséget:
hogy az ördögbe tudok fájlokat (pl. zenét) varázsolni a telóra?
Tudom, kismillió videó és leírás létezik erről, de melyik a leginkább célravezető? Azt hiszem ez a legfájóbb a Huawei-em után ...Közben végzett a iTunes, nem erre gondoltam, minden maradt a rég, nem tudom mi van most, a full új állapotot akarom elérni, ami az első bekapcsolásnál fogadott.
-
col
addikt
válasz scabiosa82 #13156 üzenetére
Zenéket, csengőhangot, stb legegyszerűbben a 3utools programmal tudsz rátenni.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
trobi28
addikt
válasz scabiosa82 #13156 üzenetére
Ha a telefonon nyomsz egy adatok törlését, majd beállítod új készülékként, akkor olyan lesz, mintha akkor jött volna ki a gyárból. Azt kellene megcsinálnod
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
scabiosa82
tag
Végre meglett a visszaállítás, azok az appok nem kerültek vissza. Nem mintha kellene, vagy ha igen, ott vannak a Store-ban. Csak azt ne mondjátok, hogy ezek az appok az ID-hez vannak társítva, és fölöslegesen kínoztam a telót
-
Chandler
senior tag
Sziasztok,
Melyik kijelzővédőt ajánljátok iPhone 7-hez? (lehetőleg elérhető legyen a néme amazonon).
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz orsacchiotto #13167 üzenetére
+1
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
leslieke
Jómunkásember
válasz orsacchiotto #13167 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
domerator
veterán
Tegnap este frissitettem 11.2-re es ma reggel netezes kozben igencsak felmelegedett a telo a kamera alatt... kilottem mindent es toroltem a safari historyjat... meg mindig langyos de mar nem forro legalabb... kuzdok ezzel a 11-es iossal de eddig nem volt tokeletes egyik se a fene enne meg.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-Ben-
veterán
válasz TechN7ne #13176 üzenetére
Mondjuk ez szinte mindig így működött. Az aktuális csúcshardverrel valamiért mindig kiválóan működik a legújabb iOS, a régebbi (és igen, sajnos sokszor már az 1 éves modellre is vonatkozik ez) modellekre meg kb. 4-6 hónap mire teljesen rendben lesz a szoftver. Egyébként, iPhone 7 -re már az iOS12 -t nem is biztos, hogy feltenném, de a 11 még biztosan jó lesz rá, csak ki kell várni.....
[ Szerkesztve ]
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszives tisztázni az apple termékkel kapcsolatos garanciális ködöt.
Mond mindenki mindenfélét: 1+1 év gari + szavatosság csak hivatalos partner esetén, míg máshol csak 1 év gari; hivatalosnál újra induló gari 1 éven belüli termékhiba esetén, stb-stb. Az tiszta sor, hogy az apple 1 év világgaranciát ad, azaz jótállást.Kérdés:
- egyik hivatalos forgalmazó (MM, Edigital, apple boltok) oldalán sincs leírva, hogy csak náluk van 1+1 év "garancia"!
- az sincs náluk leírva, hogy újraindul a gari 1 éven belüli termékhiba esetén, mint ahogy itt a fórumon korábban írta 1-2 ember.
Honnan veszitek akkor ezeket az infokat? Hol vannak ezek leírva???Ezzel szemben:
- apple oldalán is az van, hogy minden Magyarországon vásárolt termék esetén törvényileg 2 év szavatosság jár, ha kapsz róla papírt. A Ptk-ban is ez áll, tehát az XYZ GSM-ben vagy üzletben vásárolt apple cuccoknál is jár a 2 év szavatosság. Lásd apple oldal:
[link]
- az istlye oldalán lévő információk is ezt erősítik meg: link[link]Ezek alapján az én olvasatomban az ég adta világon semmi előnye nincs annak, hogy hivatalos magyarországi forgalmazónál vásárol az ember, és nem egy egyéb boltban, ahol kap (!) számlát vagy garancia levelet a vásárlásról!
Nos?
-
kazsolt
tag
Sziasztok az utóbbi időben wifirol nagyon lassú a net... rá próbáltam Speedtestel és nagyon karcsú, amit másik telefon mer ahhoz képest tizede. Mi a fene lehet a baja ? Baromi idegesítő ilyen 4 megas net...
-
scabiosa82
tag
Helló!
A beállításokban “kaptam” egy fejlesztő menüt. Ezt a 3 uTools hozta elő, vagy mi ez? -
vilmose33
őstag
-
vulnrea
aktív tag
Nekem teljesen jól működik a rendszer, igaz 11.1.2 van most fent, de eddig ez a legjobb mióta meg van a telefonom. Talán akkor volt még ilyen fürge, mikor a kezembe vettem először 😀
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
leslieke
Jómunkásember
válasz scabiosa82 #13184 üzenetére
Nekem nem lett ilyen menüpont.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
orsacchiotto
tag
válasz orsacchiotto #12918 üzenetére
A számológép probléma is megszűnt a 11.2 verzióval!
"Az érett búza, lehajtja a fejét."
-
leslieke
Jómunkásember
válasz orsacchiotto #13195 üzenetére
És tényleg!
-
zolax
tag
A 11.2-vel szerintem az akksi idő is sokkal jobb lett
-
-atesz-
aktív tag
Helló. Az időjárás widget nem lesz működő képes már?
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok