Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz B-L-A-C-K #12958 üzenetére
Én egyszer bekapcsoltam. Aztán panaszkodtak, hogy el-el halkul a hangom, ha csendes helyen vagyok.
Miután kikapcsoltam helyreállt minden. Elképzelhető, hogy kicsit agresszíven "oltja" a zajt.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
addikt
Sziasztok
Lehet vennék egy iphonet még nem volt kipróbálnám
A kérdésem, megér +50 ezret az i8/64gb a az i7/32gb-hoz képest (kb havi +2500 huf előfizura részletre)
Most is 32gb-ost használok elférek rajtaiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
addikt
válasz JoseGee #12967 üzenetére
Mivel tudd többet a 8?
Amit kivettem a tesztekből, kicsit jobb videó felvétel, nagyobb táhely, jobb SOC
Az a havi 2,5k nem vág földhöz (9890 vs 12490)
Ha lenne egy 6s vagy 7-es akkor arról nem váltanék de meg éri-e még ezeket megvenni?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
JoseGee
tag
A SOC előnyeit szerintem sokáig nem fogod kihasználni, perpill a szűk keresztmetszet az iOS. Kamerában jobb valamivel, de ha pl. éjszakai képeket akarsz lőni, meg kell venned egy appot ami ezt lehetővé teszi. Normál esetekben a kép-videó kombóval elégedett vagyok a hetessel is. Tény, hogy elég jó áron kaptam meg, ezért is erre esett a választásom. Én is előfizuhoz választottam, de mivel van már a nevemen 4 Redes csomag, így 168-ba állt meg a 128-as JB hetes.
Ami késik, az nem jön időben
-
abopeti
tag
Sziasztok!
Olyan zenelejátszót keresek, ami kezeli a FLAC formátumot és a telefonra másolva az albumokat-mappákat egyben lejátsza. Nem bontja szét őket előadóként vagy zeneszámokra. Mobilon a lejátszási lista létrehozása nagyon macerás. A VOX -ot használom, de album megjelenítésnél is egy komlett albumot több részre szed szét. Most jöttem droidról, így még csak tanulom itt a dolgokat. -
Exom
tag
Tudnátok ajánlani egy boltot BP-n, ahol gyári garanciával adják a készüléket, és ráadásul az ára is kedvező?
Magyar, 27% -os ÁFA -s számlával.
Láttam több hirdetésben is, hogy azt írják, EU -s készüléket adnak. Ezek szerint árulnak nem EU -ból származó készüléket is ?[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Hali. Haveromnál a következő probléma lett az i7-el egyik napról a másikra:
amikor 30% töltöttség alá merül, akkor a készülék kikapcsol. Ekkor próbálja bekapcsolni, erre azt írja hogy le van merülve.
Ha felölti 100ra, akkor megint 30-nál lekapcsol. Csinált már resetet is, próbált utánaérdeklődni, de senki nem tudott rá választ adni, ezért gondoltam beírom ide mert mást már nem tudunk, hátha tudtok valami tippet adni, hogy mi lehet ez.Sosem volt agyon töltve, hogy rajta lett volna hagyva a töltőn egész éjjel, mindig nap közben töltötte és 90-100% után levette, aztán egyik pillanatról a másikra jelentkezett nála ez a probléma.
Mi lehet ez? Lehetséges hogy 1 év alatt tönkrement az akkuja?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz DeathAdder #12980 üzenetére
Általában ez aksi problémára utal iPhone vonalon.
-
vilmose33
őstag
válasz DeathAdder #12980 üzenetére
6s-nél volt hídegben hasonló probléma az aksival amit elismert az Apple és ingyen cserélték. 7- nél még nem hallottam.
A jövő most van
-
törölt tag
Sziasztok!
Az mitől van hogy bizonyos időközönként az alkamazások ikonok beszürkülnek? Ha megnyitom, majd bezárom őket akkor újra a régi. Illetve valakinél jelentkezett olyan hiba 11.1.2nél, hogy a control center nem jön fel? Csak akkor ha lezárom majd feloldom a telefont. -
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a választ
(#12988) leslieke
Nekem se jelenetezik mindig, teljesen véletlenszerűen jön elő a dolog, de talán egy későbbi frissítés segít rajta
-
Watto1991
senior tag
Sziasztok!
Iphone 7es van tervben, lenne egy kérdésem:
Az akkuja mennyire bírja a napi intenziv használatot? Gondolok itt arra, hogy folyamatos 4G használat, aktív képernyőidő kb. böngészésben / messengerben kimerülne. Végigbirja a napot?Valamint pl. egy nyaraláson sok fényképezestől megadja magát a nap felére?
Iphone 7 plust sokkal jobban értékeli minden tesztoldal, de nagyon hatalmas a mérete...
Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz Watto1991 #12992 üzenetére
Nekem két napot kibír, használom rendesen.
Most van 68 % -on, hajnali 04 kor vettem le töltőről, majdnem 3 óra használat van benne
Nem játszok, 4g, wifi, bluetooth, gps mindig aktív, céges + privát email szinkron stb. Volt már 9 órás használati időm is két nap alatt
Íme egy most készített képernyőmentés bizonyítékként:
Biztos le lehet meríteni fél nap alatt is ha nem teszed le, de normál használattal 1 nap vígan meg van[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
sebgutkopf
őstag
Felesegem i7 hasznalo es arra panaszkodik, hogy nem lehet vele normalisan selfizni. Pontosabban csak a kijelzon levo expo gombbal vagy a hangero gombokkal lehet exponalni, ami nem eppen idealis egy kezes fogassal.
Nem tud az iphone olyat mint egy samsung, hogy pl felismer egy kezmozdulatot, keztartast a levegoben, vagy hang paranccsal indul egy 2 masodperces onkioldo? -
JoseGee
tag
válasz sebgutkopf #12995 üzenetére
Ha ébren vagy ne álmodjál 😁. Sajnos a fotósképességek beállítás szinten, konvergálnak a nulla felé.
Ami késik, az nem jön időben
-
galaxys80
veterán
válasz sebgutkopf #12995 üzenetére
Komolyan nehézséget okoz egy a kijelzőn levő gombot megnyomni? Miért is nem ideális ez egy szelfinél? Miért jobb tellegetni vagy csárdást járni előtte?
JoseGee
Ha nem elég a gyári app képessége akkor választhatsz ezer másik közül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest