Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz scabiosa82 #14950 üzenetére
Beállítások -> Fotók -> iCloud fotókönyvtár és Fotóstream opciók kikapcs és utána már nem tölti fel a képeid.
Tudtommal ha később ezt visszaállítod, attól még maradnak a telón a képek és ami nem lett addig feltöltve azt szinkronizálja.
Én a Flickr-t használom amúgy a fotók/videók mentésére, nem fizetek havidíjat tárhelyért! Egy hátránya van számomra, hogy a fájlneveket átnevezi. Viszont a fotókat érintetlenül hagyja nem tömörít meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
scabiosa82
tag
válasz nickedez89 #14951 üzenetére
Köszi! Az nem volt tiszta, hogy a telón a valós képek vannak tárolva, vagy csak bélyegképek. Nem tudom visszaidézni, de mintha nem egyértelműen fogalmaznának a beállítások szövegében. A Flickr-t én annyira nem szeretem, mert a korábbi 50gb-s feltöltést iszonyat lassan engedte letölteni, kiverte a biztosítékot. A google fotók ha jól tudom 16-os képekig nem tömörít, videóknál mondjuk nem tudom mi a helyzet. Főleg, hogy ezek nem annyira régi formátumok.
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
válasz scabiosa82 #14952 üzenetére
Amíg be van kapcsolva az iCloud fotókönyvtár, addig tudod állítani a "tárhely optimalizálás"-t.
Ennek a beállításától függ, hogy megőrzi-e a teljes méretű képet a telón, vagy nem.De itt szépen le van írva: Az iCloud fotókönyvtár használata iOS-en
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
jenco73
csendes tag
Sziasztok!
Telepítettem a telefonra a simple alkalmazást. Csatoltam a bankkártyát az alkalmazásban de valamiért nem tudok érintéssel fizetni. Van valakinek ötlete mi lehet a probléma? -
LoGeN90
aktív tag
Srácok felraktam muter i6s -ére ma az új szoftvert de nincs hang ha hívják telefonon, sőt viber üzeneknél sem jelez. A telefon nincs ne zavarj üzemmódban, maxon van a hangerő és 2 restart sem segített.
Esetleg vmi ötlet? S8 tulajként nem igazán vágom az iOS-t/iPhonet.
Köszi, üdv,
LoGeN -
addikt
válasz dvdbackuper #14962 üzenetére
De, még magyarországon is lehet. Nap mint ezzel fizetek a boltban.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
addikt
válasz dvdbackuper #14969 üzenetére
Igen, a költési szolásaimat figyelembe véve ~700 forint / hó, cserébe leírhatatlan szabadaágot ad, hogy mindig van nálad pénz (mert telefon az mindig van ), és nem kell pénztárcával kínlódni.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
vilmose33
őstag
-
flesh
aktív tag
válasz vilmose33 #14975 üzenetére
Ja, meg a "gagyi" LeTv-n is
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
C.Brigante
veterán
válasz vilmose33 #14975 üzenetére
Notorius droid gyulolo vagyok sajnos. Ha csak az lesz a foldon 10 ev mulva akkor inkabb telefon nelkul maradok. A csaladban mar mindenkinek at kellett allnia szifonra mert a hajukat teptek a rendszertol. Azota nyudodt mindenki. Szoval nekem a droid marcsak gagyi marad. (En 8 ev utan valtottam, nem is ertem)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Gyufaaa
veterán
válasz C.Brigante #14977 üzenetére
Detto. Főleg asszonyon tapasztalom. Amióta szifon van, nyugi van.
-
nickedez89
senior tag
válasz Gyufaaa #14979 üzenetére
Ezt egyébként én sem tudom megmagyarázni, mióta szifon van nekem is meg asszonynak is eszünkbe sem jut mást keresni!
Én pl. szerettem a droidos telóimat de mégis cserélgettem őket max fél-egy évente! Ez már egy éve megvan és eszembe nem jut cserélni! Ajánlom is neki hogy kihúzzon még legalább másfél évet!🤓
Valszeg utána is szifon lesz! De csak ha lehet majd kapni notch nélküli ujjlenyomat-olvasósat!
[ Szerkesztve ]
-
JoseGee
tag
válasz nickedez89 #14980 üzenetére
Persze, hogy lehet kapni, úgy hívják, iPhone 8 😃😈
Ami késik, az nem jön időben
-
nickedez89
senior tag
válasz JoseGee #14981 üzenetére
Igen, még... 1,5 év múlva ki tudja!?
Persze most is lehet kapni még mondjuk 6s-t szóval egyelőre nincs gond! De ha kikoptatják teljesen ezt a "hú de unalmas design-t" akkor más felé kell néznem!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
LoGeN90
aktív tag
válasz C.Brigante #14973 üzenetére
Tudom, hogy az ajfon a legkiralyabb. Elnezest, hogy S8-cam van, egyszer majd lehet atallok a "jo" oldalra. Mondjuk addig kihasznalom, hogy telen is kivihetem a meleg lakasbol es nem merul le 2 perc alatt.
-
törölt tag
-
LoGeN90
aktív tag
Meg a haboru elott.. nem flamelni jottem. Kerdesem volt, amire kaptam valaszt, majd a kollega frocsogni kezdett. Nyilvan apple reszvenyes igy napi feladatnak erzi, hogy mkit attereljen iOSre. En elismerem az Apple termekeket, szerintem kivalo kutyuk (a kotottsegek ellenere is), es lehet, hogy majd 1x visszaterek de jelenleg boldog vagyok a mostani keszulekemmel. Ha mindenki igy erez akkor felesleges minden tovabbi pocsmeregetes. Udv mindenkinek.
-
C.Brigante
veterán
válasz LoGeN90 #14983 üzenetére
Kuldjek aksiido prntscreen-t? a hideggel kapcsolatban nem tudom mirol beszelsz.
Mindegy minek hivjuk a masik velemenyet, ha frocsoges akkot frocsoges. egyebkent te ertetlenkedtel amikor a media hangerot maxra tetted a hw-es gomb meg neman volt, h ez mennyire “logikus”!? Egyebkent az, csak nekem volt magas.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz LoGeN90 #14985 üzenetére
Tudtommal csak a 6-ost és a 6S-t érinti/érintette ez a probléma, a 7-es és az azutáni modellek már nem kapcsolnak ki hidegben.
Amúgy igen, más a két rendszer, de ez a szép benne, hogy mindenki szabadon kiválaszthatja, hogy melyik felel meg az igényeinek.
Azt hiszem, elég korrekt módon írtam meg ezt a hsz-t.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz C.Brigante #14987 üzenetére
Bocsanat, letelt az ido. “Neked volt magas” akart lenni.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz tboldi #14988 üzenetére
Pontosan. Kifejezetten szeretek (értelmes) iPhone userekkel beszélgetni, véleményt/tapasztalatot cserélni. Csakúgy mint a PlayStation-tulajokkal (Xbox Onem van). Lehet én voltam offense azzal a "nagyon logikus" kijelentésemmel, de remélem, hogy senkit nem forgattam be vele. :-)
Éljen a tech emberek!
-
nickedez89
senior tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy újabban gyakran újratölt mindent a teló?
Eddig csak akkor töltött újra mindent mikor töltőre dugtam (amit továbbra sem értek, hogy miért), de most random gondol egyet és újratölti a safarit, vibert, e-mailt, elfelejti, hogy hol tartott a zene lejátszásban stb.!🤨
-
C.Brigante
veterán
válasz nickedez89 #14993 üzenetére
Nalam semmi ilyen nincs. 11.3
-
leslieke
Jómunkásember
Zenelejátszásnál már igen, a többinél nem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nickedez89
senior tag
válasz leslieke #14995 üzenetére
Azt nem írtam, hogy én úgy hallgatok zenét, hogy nincs megnyitva a zene app, hanem a kocsi fejegységén nyomok egy play-t aztán az összes zene szépen végig megy random módon. Eddig csak újraindításnál felejtette el, hogy hol tart, mostanában meg nem.
Ez ugyanaz egyébként mintha csak a control centerben nyomok egy play-t.
Most csináltam egy restartot mert már régen volt meglátjuk megoldotta-e?
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Én tapasztaltam effélét, nem is tudtam mire vélni, most se tudom eldönteni, hogy egy-egy app, vagy az iOS a ludas, de pl. a MS excel (naponta többször megnyitom) szinte mindig nulláról tölt be több másodpercig, de több appnál is volt/van ilyen.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
nickedez89
senior tag
válasz domerator #14997 üzenetére
Nem tudok appra gyanakodni, mert a safari, a Mail, az üzenetek, a zene app mind gyári és mégis újratölti! Most egyelőre egyébként úgy tűnik a restart jót tett, de attól tartok kezd kevés lenni a 2GB ram, iOS ide vagy oda!
-
domerator
veterán
válasz nickedez89 #14998 üzenetére
Gyári appra (is) gondoltam, nem feltétlenül külsőre, az excelt azért hoztam példának, mert azon naponta látom az újratöltést.
Amúgy meg mia pék változhatott mondjuk az egy évvel ezelőtti állapothoz képest szoftveresen... ugyanúgy elég kellene legyen a 2 giga...?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
galaxys80
veterán
válasz nickedez89 #14998 üzenetére
Feleségem 2 gb-os droid telefonján sem tölt minden újra.
Szóval kizárt, hogy menet közben egyszer csak kevés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok