Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz hippo0315 #1700 üzenetére
Ha beta 8 akkor dev beta és elvileg az RC az azonos a véglegessel, az 1 héttel v pár nappal előtte jön ki. Talán ha az RC előtt kiveszed a pipát a beta-k elől, akkor frissül a hivatalosra amikor megjelenik, de én ilyent sosem csináltam, mert minek, hosszú évek óta megszoktam a 2 hetente újabb frissítést a beta-k esetében. Nem volt még olyan, hogy használhatatlanná vált a teló.
Pár éve az óra lett cserés az egyik frissítés után, mert kint maradt a "mumus" a piros háromszög benne a felkiáltó jellel, amit a szervíz sem tudott megoldani másképp, csak cserével, pedig nem volt már garis. Felhívtak az Ír Apple kirendeltségtől, hogy ezen beta volt és én nem vagyok fejlesztő, miért is. Mondtam nekik 1. nem tilos 2. én kíváncsi vagyok mikor mit adnak majd ki és ez az oka. Na erre cserélték egy újra és minden haladt tovább. Ez a normális eljárás egy komoly cég részéről.[ Szerkesztve ]
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam a 13 mini táborhoz és vásárláskor a MediaM felkínált egy 2 éves extra garanciát/készülékbiztosítást, olyan 45k összeg körül. Volt/van-e valakinek ilyen, mennyire jó, értelmes, mik a buktatói?
Köszönöm!
-
aktív tag
Reggelt!
Szerintetek mit kell tennem, hogy az első képen a gmail mutassa az érkező levelek számát?
Miért van az, hogy a második képen az óra töltöttség helyett is a fülest mutatja, miután a fülest leválasztottam, egyszer csak (nem azonnal) újra az órát mutatta. Ezt az elmúlt egy évben tapasztalom, 100 SW frissítés jött már, mégsem tudják megjavítani...
Vagy én vagyok a béna?Köszi!
-
aktív tag
-
F.B.I.
veterán
17.0.1 - el, nektek mennyire merül? 100%-os aksi, már most 58% - on van 1 óra kijelzővel.
16 alatt ilyenkor kb 2.5 óra kijelző idő volt benne. Már volt kikapcsolva, újraindítva.
Mondjuk érdekes, mert az időjárás app, XS-én megy helymeghatározás kikapcsolva is, itt meg app/widget használatra kell kapcsolni, hogy mutasson valamit a widget.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Rage47
veterán
Hm, azt hittem lesznek akciós bőrtokok, most hogy megszüntették az Apple Store-ban őket. Hát nem, 30 ezrekért dobálják a tokokat a boltokban, elképesztő
-
tomcsi23
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
Ádám16
addikt
Szégyen az akkuidő az iOS17-en egyelőre.
Természetesen elfelejtettem biztonsági mentést csinálni a 16.7-tel, így örömbódottá, hogy nem tudok visszamenni. Gyalázat eddig a rendszer többi része is, többször kidobódtam a home screenre egy app-ból, laggol a feloldás, a billentyűzet is érthetetlen, de sokkal rosszabbul javít, rábökök a szóra, hogy ne váltson át arra a szóra, amit ő jobbnak gondol, mégis átvált. Vicc.Kicsit legalább érzem, miért váltottam Androidról, míg rendberakják az OS-t.
-
F.B.I.
veterán
Nekem lassan 2 éve semmi bajom azzal, hogy IPhonera váltottam. A rendszer stabil, nem kell szenvednem semmilyen blootware-el, kap 6-7 évig frissítést, hardver erős és csak itt volt emberi áron kompakt méret.
Most vagyok először így, hogy valami nem kerek….mindegy….várok, hátha jön egy frissítés megint.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Atee94
tag
Én maradtam 16.7-en. Mindig megvárom az IOS xx.1 vagy xx.2-őt mert addigra kupálják ki a gyermekbetegségeket.De igen múltkor kaptam a SE2020 helyett egy A52s-t szolgálati telefonnak, amennyi engedélyt kér a google majdnem elhánytam magam.Végül most rendeltem egy pixel 6-ot 80-ért hardverapróról, aztán GrapheneOS felrakása után az lesz a szolgálati ha már mindenféleképp androidra kell átállni.
[ Szerkesztve ]
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
aktív tag
Én új óra miatt kénytelen voltam frissíteni 17-re, egyébként vártam volna pár hónapot, hogy javítgassák. Nálam laggol a görgetés sokszor, meg így arrébb ugrik, elég gáz ezt látni, a widgetek a zárolt képernyőn, és jobbra húzás után még bugosabbak mint idáig (akku százalékokra gondolok).
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Ja, azt elfelejtettem, hogy hétvégén állítgattam az órát a watch appal, és durván melegedett tőle a telefon, 30 perc alatt 10%-ot merűlt, ilyet sem tapasztaltam az előző OS-ben. Újra is indítottam a telefont többször, de nem lett jobb.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
Érdekes ez, lehet kéne neki egy restart. Szerintem a 0.2-es jobb lett már akkuban, de nem 16-os szint még. Viszont a 16-os nagyon idegesített több részén is, alig vártam, hogy le lehessen cserélni. A 17-es nekem tetszik általánosságban, gyorsabb mint az előd.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Ádám16
addikt
válasz Sir Gunar #1728 üzenetére
Ettől függetlenül nagyon ciki, hogy az Apple public releasenél bejátszik olyat, hogy 2-3 hónapig bugzik a rendszerük egy átlaguser szemét is kibökve.
Nincsenek világot megváltó újítások a rendszerben, idejük, csapatuk és pénzük is bőven lett volna optimalizálni.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Nos, 17.0.2-el, újraindítás után, wi-fi mellett, elég jól birja:
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Laslow
senior tag
válasz judas13 #1738 üzenetére
Enyém most 90%-os 17 hónaposan. Max. 5-ször merült le 0-ra, általában 40%-nál már mindig töltöttem, és jellemzően 80%-ig töltöttem fel (hetente egyszer azért felment 100%-ra is, de olyan csak párszor fordult elő, hogy hosszabb ideig (órákig) töltőn maradt volna még azután, hogy elérte a 100%-ot).
Reggelente raktam mindig töltőre, 80-85% körül vettem le róla. Most már minden nap töltöm délután/este is.
Egy SIM-mel használom Telekom hálózaton Budapesten.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
aktív tag
Enyém 14 hónapos, 1-100% töltöm-használom mindig mint minden készülékem (szembe menve a városi legendákkal), kb. 2-3 hete váltott 99-ről, 98%-ra az akku állapot.
Samsung S6-om 8 éves, használom még mindig, gyári akkuval, köszöni jól van.
Macem 12 hónapos, 1-100% töltöm-használom, csak akkuról megy, ez is pár hete váltott 99-ről 98%-ra. Ennél még akkor sem veszem le a töltőről ha azt írja, hogy 100%, mert ilyenkor még kb. 20 percig töltögeti egyre kisebb amperrel, és ezt meg szoktam várni, mert ilyenkor balanszírozza ki a cellákat, hogy ezred voltra egyforma legyen a feszültségük.
-
Az én telefonom most volt 2 éves és 88%-os az akkukapacitás ami már érződik rajta,de még elmegy 1 napot.
Nincs ütemezett töltési szokásom,ahogy eszembe van töltöm,ő van értem nem én érte…… -
Laslow
senior tag
válasz Zsolt,72 #1744 üzenetére
Köszi. A 369 nem tudom mennyire számít jónak vagy rossznak. 2022. májusában vásároltam a készüléket, azaz még nincs 17 hónapos. Ha jól értem ez azt jelenti, hogy a szűk másfél év alatt összesen 369-szer ment bele 100%-nyi feltöltés? Azaz tulajdonképpen másfél napot bír egy feltöltésből. (Eleinte többet, mostanában érezhetően kevesebbet.)
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
judas13
addikt
Akkor lényegében úgy töltötted ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Kár, hogy már naponta kétszer kell tölteni:/
Én nem figyelem direktben a szàmokat....
Ha másfél év múlva vagy éppen amikor majd eléri az aksi nálam is ezt az állapotot, beruházok majd egy aksi cserére szerintem.
Igen a ciklus ami döntő lehet valahol e tekintetben."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
autotaxmo
őstag
Nem tudjatok hogy a Netflixet hogyan tudnám tukrozni a tv-re a telefonrol? Nekem csak hangot ad ki a tv de kepet nem. Apple tv es tvre telepitett netflix app nem jatszik sajnos
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! Ti próbáltátok IOS 17-nél az új "készenlét" módot?
Nekem pár másodperc múlva lekapcsolja a kijelzőt
Mi haszna van így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest