Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz #86564352 #1249 üzenetére
Igen, olyan is szokott lenni, hogy véletlenül elindítom a zárolási képernyőről a kamerát, tegnap is megtörtént kétszer is. Nem gyakorlat kérdése: ami lassan egy éve nem megy biztosan, az már nem is fog. Mikor épp hogy veszem ki a zsebemből, hogy veszem fel az asztalról, kicsit más szögben van a kezemben, már nem sikerül elhúzni balra a zárképernyőt a kameráért elsőre. Ellentétben az Androidos dupla bekapcsológombos megoldással, ami soha nem tréfált meg, és ami tényleg úgy volt, hogy mire felemeltem a telefont, már ment a kamera.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
nmate91
tag
válasz Cannabis7 #1228 üzenetére
Erről van bárkinek tapasztalata? EPICO – 5000mAh
Jobban tetszik, mint az Anker 622, mert kisebb méretben.
Továbbá azért Ankerről olvasom, hogy túlmelegszik. Ez akkor is igaz, ha éppen nem nyomkodom a telefont? Sajnos kontextust nem igazán írnak az emberek, csak hogy melegszik. De lehet a mind épp játszik telefonon, akkor nem igazán csodaIgazából amire használnám, hogy ha a végét járja egy nap végén, akkor kicsit néha rádobni, nehogy gond legyen.
-
Luser2000
addikt
válasz nmate91 #1253 üzenetére
Szia!
Én is gondolkozom valami hasonló mágneses töltőn.
Ezt a kapacitásához képest túl drágának tartom. (Nyilván ha nem akarnék mágnesest, csak "sima" vezeték nélkülit, akkor sokkal több és olcsóbb lehetőségek is lenne). Én teljes töltésre használnám, ahhoz kicsinek tűnik elsőre.Követem. ;-)
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
nmate91
tag
válasz Luser2000 #1254 üzenetére
Közben úgy nézem egyrészt rossz a méret amit istyle honlapján írnak, másrészt erre is panaszkodnak melegedés miatt.
Probléma ezekkel, hogy azért veszítenek a hatékonyságból bőven... bár gondolom akit zavar mindenféle ilyen faszság, vegye meg az Apple termékét Egyébként meglepően jó az akksija a mininek.
-
zzz03
őstag
CarPlay-én navigálok Google mapsal szépen mutat mindent. Viszont hang utasításokat nem ad, csak pittyen ha irány váltás esedékes. Mi a trükk / beállítás, hogy utasításokat is kapjak ? ( gyári térkép app hanggal navigál)
-
gaben88
őstag
válasz nmate91 #1253 üzenetére
En nagyon sok felet kiprobaltam, meg 12 Minivel is, de most ezt hasznalom feketeben es ez a legjobb, vilagbajnok, imadom: [link]
Amugy nem vettetek eszre olyat mostanaban, hogy random leveleket nem kuld el a Mail app? Legyen szo Outlook.hu -s vagy Gmail -es mailrol. Par hete van ez es erdekes, hogy a felesegem 12 Minije is ezt csinalja es lattam ebbol gondot ismerosnel is, aki meg volt ra eskudve, hogy kuldott levelet, aztan nem volt sehol az elkuldottekben (sem).
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz gaben88 #1260 üzenetére
Végre valamelyik gyártó ráébredt a lényegre, hogy ott figyel a kamera lencse kitüremkedése és az útban is lehet, mert nem mindenki hord telefon helyett kb tabletet, mert azon él, vágja a kenyeret, klopfolja a húst és miegyéb meg miegymás. Vannak olyanok is akik egy kézben akarnak telefonálni és ami sürgős elvégezni, ha dolgozni kell akkor elővesz egy nagyobb, az alkalomhoz illő kijelzővel ellátott eszközt és azon teszi, nem egérmozizik, hanem a helyén kezeli a dolgokat.
Amugy ez valóban jó kis cuccnak néz ki! Arra azért kíváncsi lesze a kijelzője meddig fog menni, mert a hasonlóan kijelzős szintén vezeték nélküli töltő padjukon kb 1 év és szegmens hibák jöttek.[ Szerkesztve ]
-
Cannabis7
senior tag
Sziasztok, milyen fotós alkalmazást ajánlotok a 13 minihez?
P30-ról váltottam, és számomra meglepő módon nagyon nem vagyok elgéedett a színekkel, én abban a hitben voltam, hogy az iphone-k pontos színekkel dolgoznak, itt TIrolban próbálgattam, sok a hó, és ég és a föld a különbség, nem az iphone javára, túl hideg, kékes színekkel dolgozik, még ha állítgatom amit lehet a gyári alkalmazásban, akkor sem lesz sokkal jobb.
Kipróbálnám vmeik alkalmazást, de mivel a legtöbb fizetős, először gondoltam megkérdezem tőletek. -
Cannabis7
senior tag
lehet, hogy igazatok van, holnap megnézem, köszi,
amúgy jó kis telefon, az első pár nap kínszenvedés volt, frusztrtáló sok év andoroid után, de már kezdem megszokni, és egész jó
[ Szerkesztve ]
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz Cannabis7 #1269 üzenetére
Van erre is minden kb, ami az androidon elérhető, de ezt ugye leginkább a saját cuccaikhoz lehet illeszteni probléma mentesen. Pont ezért pl windowshoz ami jó az többnyire fizetős v nem annyira megbízható. Eleinte amíg teljesen átállsz, kell majd a sok türelem és keresgélés, kérdezés, de utána kb el is felejtheted hol vannak a beállítások és ez átköltözés után is így lesz.
Igazából mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai, kinek melyik jön be hosszútávon.
Én mindkettőt használom, de az iphone-t sose cserélném androidos telóra, ahhoz van pár tabletem, más célokra mert nem vagyok híve a mindent egy eszközön stílusnak. -
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, Vodafone esim-mel használja valaki? Megbízható? Mert pár hónapja még nem ajánlották.
-
Cannabis7
senior tag
Telekommal nekem is hibátlan
-
Sir Gunar
aktív tag
A használatra értettem, mert mindannyian autóval járunk sokfelé az országban és csak voip-on kommunikálunk egymással, de akik vodások azokkal sok esetben "foghíjjas" a beszélgetés, v el sem érni, esetenként más gondokkal küzdünk. Ellenben a T-sekkel kb sosincsen ilyen probléma.
-
g@bo
nagyúr
sziasztok férfiak,
13 vagy 13 mini? 12 minit váltanék (már elkelt) kicsit vakoskodtam (szemüveg nélkül gázos) rajta de nem volt vészes így a kettő között vacillálok, a 12 mini állati jó volt zsebbe, a 13 meg a nagyobb kijelző miatt lehetne jó, de félek, az nem zseb/hurcolás kompatibilis...
valaki próbálta mindkettőt?
-
-
Atee94
tag
Nekem speciel kezelhetőség szempontjából az i13 mini toronymagasan nyerő másfél év használat után is, úgy hogy jelenleg nincs az okostelefon piacon olyan készülék, amire én lecserélném.
Tartalomfogyasztásra mindegyik kijelző kicsi, viszont ha növelném a telefon méretét, az a kezelhetőségét(főleg az egykezest) rombolná exponenciálisan nekem úgy, hogy nincs kis kezem a 195 cm-es magasságom mellett.
Ezért otthonra páromnak és nekem tervbe van véve egy google pixel tablet tartalomfogyasztásra, de csak akkor ha lesz rá GrapheneOS.
Ez mellett egyetlen telefonra tudnám lecserélni az i13 minit, ha a Google kiadna egy pixel minit(max 130 mm körüli hosszúsággal) és elérhető lenne rá a GrapheneOS.[ Szerkesztve ]
"The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
KD6-3.7
őstag
93% akku állapot
ios 16.3ugyan olyan használat mellett, eddig. Napi rutinom van, nem nehéz észrevenni, hogy a telefon már nem bírja jól, késô délután már 20% alatt vagyok, 1 hónapja még este 8kor is 30% simán megvolt, sôt volt, hogy nem is töltöttem este csak másnap az irodában. Most volt 1 éves a teló. Szégyen, hogy ennyit bír…
-
-
hippo0315
senior tag
Jól sikerült a frissítés 16.3.0-ról 16.3.1-re, az aksi állapota 99%-ról esett 97% ra, baromi morcos lettem. MIndez egy 10 hónapos készüléknél.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz hippo0315 #1296 üzenetére
Teljesen felesleges, nem lesz jobb ha másképp töltöd akkor sem, ezek ilyenek már.
Ott az órám 3 éves múlt és minden este töltőn figyel reggelig, sosem nézem mennyi is van benne még és mégis csak 3%-ot esett, most 97%-os. A telóm is a 3.-dikat tapossa, mert 12 mini-m van még (várom mi jön SE3 gyanánt, talán mini házban lesz a következő már) és az is megállt 87%-nál egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VMware
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest