Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz tomcsi23 #1600 üzenetére
más 5g router nincs a közelemben
tplink archer c9 a router
egy frissítés óta nem csatlakozik[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Caaabi
senior tag
-
tomcsi23
veterán
-
-
tag
Én is csatlakoztam egy 14 Pro Max után Kifejezetten felüdülés ez az apró méret. Végre egy kézzel is el tudok mindent intézni. Minden másra ott a MacBook.
Az akksi persze nem túl acélos de ennyi kompromisszum belefér.
Ami még tetszett, hogy a UI sokak szebb kis kijelzőn. A Max-on valahogy minden olyan felnagyított volt, a helykihasználás meg elég gyatra. Androidon több ikont is el lehet helyezni a főképernyőn, iOS alatt meg minden ugyanaz, hiába van 2x akkora hely...
Meglepő, hogy térerőben jobb a mini, erre nem számítottam.
[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok. Gondolkodom egy iphone 13 mini vasarlasan. S23-rol valtanek. Naponta kb. 4-5 ora kepernyoidom van, vegig mobilnet, neha wifi, 4g, helymeghatarozas bekapcsolva, nem tudom az Iphone 13 mini birná-e reggeltol estig toltes nelkul. Illetve szoktam az itthoni tv-re kinyomni a netflixet telefonrol tukrozve, de ha jol tudom az IOS már nem engedi hogy kinyomd a tv-re a netflixet, csak hangot tovabbit de kepet nem. Apple tv-t nem szeretnek illetve a tv-m valami miatt a beepitett netflixet appon keresztul nem jatsza ezert kell tukroznom a samsung telefonomat a tv-re. Erre van mas megoldas iphonnal?
-
laaceee98
tag
válasz autotaxmo #1625 üzenetére
A kivetítés szerintem sem fog működni. Az üzemidő meg talán neccesen. Azért nálam a 4 óra megvan, ha törik, ha szakad. Nyilván használattól függ. Az én kezemben egy napot reggel 6-tól este 10-ig minden körülmények között kibír egy töltéssel. Persze, ha 4K videózni, streamelni, meg fél napot navigálni szoktál rendszeresen, akkor nem a 13 Mini a te készüléked.
Dicsőség és kondi
-
autotaxmo
őstag
A 4-5 ora SOT nalam inkabb viber, messenger,bongeszes es egy kis waze, youtube-bol all de ha jobba belegondolok, ez wifi es mobilnet hasznalattal vegyesen. Akkor ezek szerint ez nem nagyon jon ossze gondolom az iphone 13 mininel?! Budapesten, Ujpesten elek, szoval a lefedettseggel nem hiszem hogy gondok lennenek. Fenyero nalam altalaban 60-70% korulre van huzva. Bluetooth, helymeghatarozas mindig bekapcsolva.
Kinek milyen uzemidok jonnek ossze? -
gaben88
őstag
válasz autotaxmo #1625 üzenetére
Inkább 4 óra képernyőidő lehet meg a 13 Minivel, az 5 már sok neki. Érdemes beszerezned hozzá egy magsafe powerbankot SOS helyzetekre. Az amúgy nagyon hasznos dolog!
Chromecast simán megy iOS-en is. Netflixet, HBO Max-et, Disney+-t, Spotify-t, Youtube-ot és Skyshowtime-ot is iPhone-ról és még inkább iPadról küldöm ki TV-re (Chromecast 3-ra) minden gond nélkül! :-)iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
zsinnyegtet
aktív tag
Sziasztok!
Megjelenése óta használom a Minit.
Az utóbbi hetekben kezdtem el érezni is azt amit a mágikus százalék (84%) mutat.
2 SIM sok hívás / email / navi...stb. stb...szóval kapta / kapja rendesen na.
Van esetleg valakinek tapasztalata...velük?
(ameddig csak lehet marad )
Nagyon kösziA rock and roll az nem egy tánc...
-
Rage47
veterán
válasz zsinnyegtet #1634 üzenetére
nyugodtan vidd hozzajuk
-
consono
nagyúr
Próbáld ki a hálózati beállítások alaphelyzetbe állítását, hátha megoldja! Az alaphelyzetbe állítás alatt nem csak full resetet lehet csinálni
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tuzpenge
őstag
válasz zsinnyegtet #1634 üzenetére
Korrektek, gyorsak....saját maguk cserélik, nem küldik sehova. Én egy X-ben cseréltettem, nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! Mióta dual sim-mel használom a mini-t (1 fizikai, 1 esim) észrevettem, hogy bejövő híváskor nem minden esetben jelenik meg a válasz sms-sel nyomógomb.
Tudjátok mi lehet ennek az oka? Nem is biztos, hogy összefügg a dual sim-mel.
Tényleg érdekes, hogy 1x ott van 1x nincs -
autotaxmo
őstag
Sziasztok, xre gsm boltbol vasarolt mar valaki? Van tapasztalat?
-
laaceee98
tag
válasz autotaxmo #1643 üzenetére
Konkrétan nincs. Ilyen GSM shopokból én nem vennék egy autós töltőnél drágább műszaki dolgot. De egy többszázezer forintos mobilt biztosan nem. Ezt úgy általánosságban gondolom, lehet hogy az említett cég tök korrekt és megbízható. De elég csak egyszer belecsúszni (lásd Turbado, ami még csak nem is egy sarki GSM volt, hanem többszörös év boltja), aztán inkább átgondolja az ember, hogy érdemesebb lett volna 300 ezerért vásárolni hivatalos forgalmazótól, mint 250-ért xygsm-től, aztán megszívni…
Dicsőség és kondi
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz autotaxmo #1646 üzenetére
Az emag és társai neccesek. Nálam pár éve elsütötték, hogy a tőlük vásárolt Archos ütésálló tablet amit a kisfiam érintősre tört, nem tudtam csak ratuk keresztül gariztatni, ám az vhogy elfelejtődött a részükről és állították küldtek árajánlatot, hazudtak, mert utána rögtön jött a mail, majd küldtek drágábbat mint a tablet újkorában, holott az érintő csere cakk-pakk 15e máshol, ők komplett 60x e-ért akarták, persze nem kértem. Ezután a régi véleményemet sem tudtam megváltoztatni az oldalukon, mert mindig vmiért visszadobták, pedig semmi olyan nem volt ami ne lett volna igaz és még rendes ember módon is írtam, ergo semmi kivetni való nem volt benne, csak sima negatív vélemény, leírva a story, cenzúrázták. Azóta kb 5 millát vettem ki a zsebükből, akiket lebeszéltem a vásárlásról tőlük. Nem nagy pénz nekik, de nekem jól esett!
-
autotaxmo
őstag
Koszonom a jo tanacsokat
-
autotaxmo
őstag
Valaki meg tudna mondani, hogy a Netflix tv-re valo kitukrozese miert nem mukodik? Apple tv nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest