Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keni21
tag
válasz perge666 #2000 üzenetére
Szerintem ez inkább készlet kisöprés, nem igen találtam már sok helyet ahol van készleten. Az régi ára húzós nagyon. A tartósságát nem tudom de ha 1 évet kibír már megérte. Nekem előtte egy 1690 forintos ki támasztós műanyag tokom volt. Testvéremnek volt az 5S-én egy gyári tok, azt is a telekomban vette, eltört az alján a csatlakozó mellett. Vissza vitte és cseréltek egy újra.
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Néha még eszembe jut, hogy kellene egy 13 minit vennem
Most apple fronton egy sima 11-es van és mellette egy Samsung A54 a fő telefon, de nagynak érzem.... Iphone SE 2016-al kezdtem, az örök szerelem maradMeddig gyártották a 13 minit? Újonnan lehet még kapni értelmes áron, vagy engedjem el és nézelődjek a használt piacon?
Most eltávolodtam az Apple témától, van esély, hogy ezt a méretet visszahozzák mondjuk a következő szériánál, vagy 6,1 col alá már nem mennek?
Köszi, ha képbe hoztok!
-
aktív tag
válasz bodorjanos #2005 üzenetére
Újonnan lehet még kapni értelmes áron?
Nézz szét HardverAprón, keress megbízható eladót és van esély kifogni egyet.
van esély, hogy ezt a méretet visszahozzák mondjuk a következő szériánál?Jelenleg semmi jele annak, hogy tervezné az Apple a 6.1” alá történő lépést.
-
gaben88
őstag
Nagyon ütött, kopott már a gyári zöld bőrtokom, megérett szerintem a cserére. Milyen jó minőségű, minimalista átlátszó tokot tudtok ajánlani, ami támogatja a magsafe-et? A gyári jó féle? Nem sárgulós?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Van tipus hibaja a 13 mininek?
Nezegetem a 12 minit is, de a hosszabb tamogatas es a nagyobb akksi miatt a 13 mini azert jobb opcio lehet gondolom.
-
lorcsi
veterán
válasz bodorjanos #2012 üzenetére
3 eve hasznalom, meg nem talalkoztam ilyennel
eladó: vadi új soundcore motion+
-
aktív tag
válasz volandy #2014 üzenetére
Szerintem igen. Ha elérhető volna a Telekom, vagy az apple.hu oldalán, szívesen vennék egyet, mert az elődje nekem nagyon bevált.
A 13 mini hardvere teljesen vállalható és szoftveres támogatás is lesz még hozzá sokáig. Nyilván az akkumulátor karcsú, az én életvitelem során nem gond, maximum lenne nálam a hátizsákban egy külső akkumulátor (akár MagSafe), a ritka alkalomra, amikor hirtelen rá kellene pótolni.
Ezeket érdemes mérlegelni. A viselése nagyon kényelmes, ez sok mindenért kárpótol. -
Laslow
senior tag
válasz Zsolt,72 #2015 üzenetére
2,5 éves az én 13 Minim, és számomra meglepő, de nem érzem zavarónak az akkukapacitását (89%-ot mond magáról). Azt tippeltem vásárláskor, hogy ilyenkor már erős igény lesz bennem akkucserére vagy új telefonra, de ez egyáltalán nem így lett. (Az előző telefonomnál már zavaróan gyenge volt az akku a vége felé, szóval tudom így érzeni is.)
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Az enyém 86%-os,érezhetően gyengébb mint az első 2 évben volt,de a napot még vígan kibírja és nekem ez a lényeg.
Fura de én is úgy voltam vele hogy 2 év után vagy akkut vagy telefont cserélek,ehhez képest lassan 3 éve van meg és eszem ágában nincs cserélni.
Eddig 1-2 év között mindig cseréltem telót, a 13mini a rekordtartó!
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz perge666 #2020 üzenetére
Eddig 1-2 év között mindig cseréltem telót, a 13mini a rekordtartó!
Dettóó! Vagy még hamarabb inkább
98%-os az aksim (ősszel lesz két éves és felváltva használtam ezért).
Plusz májusban elcsíptem én is itt az infót, kb ingyér lett a gyári bőrtok, minden működik, teszi a dolgát, miért cseréljem le"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! Itt a nyár, mindenki strandol.
Van olyan vízálló tok, amelyben be meritek vinni a vízbe a telefont?
Nekem ez szimpatikus, de csak úgy nem bíznám rá a telefont.
Személyes tapasztalatok érdekelnek
Köszi -
bodorjanos
aktív tag
válasz Zsolt,72 #2015 üzenetére
Szia!
Neked 12 minid van?
Azokat is nezegetem. Igy, hogy nincs uj egyikbol se mar a piacon max aproban lehet neha latni ilyet, felmerult bennem, hogy lehet a 12 minit is eleg lenne kiprobalni, hogy jo meret-e nekem meg vagy mar kicsi lenne. Utobbi evekben romlik a szemem es azert neha elgondolkodok, hogy tul kicsi lenne, de ezekkel a 6,7 colos telokkal nehezen boldogulok. Tartalom fogyasztashoz tok jok, de telefonnak nagyok. A regi se-ben is azt imadtam, hogy eros volt es mindent tudott amit kellett es barhol elfert.
Annak idejen a 11 mellett dontottem a 12 mini helyett. Banom kicsit, bar a navigacional legalabb nem feltem annyira az ips-t, mint az oledet.
Gondolom az uzemidon az alapbol nagyobb tarhelyen kivul extra nagy kulonbseg nincs a ket telo kozott. Taln meg a ceramic shield, mintha az csak a 13-nal jott volna be.
Csak ventillalgatok itt magamban -
aktív tag
válasz bodorjanos #2025 üzenetére
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Zsolt,72 #2026 üzenetére
Koszi a ceramic shieldrol az infot, az volt bennem, hogy csak a 13-as szeriat szereltek ezzel.
Meg agyalok, kell-e a 11 helyett a 12 vagy a 13 mini. Valahogy nem tudok szabadulni a gondolattol. Ha tudnam, hogy lesz ujra a kinalatban 5,4-es telo, akkor kivarnam, de ugye nem sok eselye van sajnos… -
aktív tag
válasz bodorjanos #2027 üzenetére
Ne számíts rá, sajnos ez a gyártó sem tervez 6 inch alá lépni, sőt: az idei nagyobbik gyártmányú 16-os még nagyobb kijelzőt kap. Az SE sorozat is 6,1 hüvelykes lesz… nekem nagyon tetszenek a minik, de a 12mini után normál 13, most pedig 15 érkezett.
Szívesen. -
bodorjanos
aktív tag
válasz Zsolt,72 #2028 üzenetére
Nekem is csak becsipodes a mini, de olyan erzesem van, hogy ki kene probalnom 🤣 Persze lehet megbanom es rajovok tul kicsi, de az se 2016-ot gyakran eloveszem es jatszok vele es elvezem a meretet. Ezert is gondolom, szeretnem ezt a telefont.
Beegesre mennyire hajlamosak az iphone oled kijelzoi? -
aktív tag
válasz bodorjanos #2029 üzenetére
Nálam a 12mini és a 13 is több, mint 1-1 évig voltak meg, ezalatt nem jelentkezett beégés.
Nem használok fix magas fényerőt, nekem minden körülmények között megfelel az automata értéke. Ugye, ez szokott bűnös lenni a beégés miatt. -
Rage47
veterán
válasz bodorjanos #2029 üzenetére
nincs beégés
-
judas13
addikt
-
bodorjanos
aktív tag
Bocs, ki volt mar biztosan vesezve tobb izben is itt a forumon, de ha valaki osszefoglalna nekem, hogy a 13 mini miben jobb a 12 mininel, azt megkoszonnem!
Erosebb proci, nagyobb alap tarhely, valoszinuleg 1 evvel hosszabb tamogatas, fenyesebb kijelzo es nagyobb akksi. Ezen kivul van relevans kulonbseg mas is koztuk? Kameraban nagyjabol ugyanannak tunnek. Face id, notch es meretek kb ugyanazok ahogy neztem. 5G, wifi, bluetooth is elviekben azonos.
-
Rage47
veterán
válasz bodorjanos #2035 üzenetére
-
tomcsi23
veterán
Amúgy elérhető még a készülék újként, vagy rosszul gondolom?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
Laslow
senior tag
válasz tomcsi23 #2042 üzenetére
És akkor most az van, hogy x ideig elvagyok még a 13 Minivel, ameddig bírja, aztán meg kénytelen leszek tepsire váltani, mert egyszerűen nincs más.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
-
judas13
addikt
válasz Salamander #2048 üzenetére
Thnx ezt nem tudtam.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Vegul vettem egy hasznalt 13 minit
Holnap erek haza es mar otthon fog varni a “kicsike”.
Remelem hasznaltsaga ellenere elegedett leszek vele es azt fogja nyujtani a kis meret, amire szamitok vele kapcsolatban
Ha valaki vett kozuletek hasznalt telefont mar, mivel a legcelszerubb lefertotleniteni a keszuleket, hogy ne seruljon a festese?Illetve most nem kerestem ra, de a magsafe gyuru, ami a telefonban van, az magneses, vagy a telefon oldalan csak egy fem gyuru van es a kiegeszitok magnesesek? Most egy sima szilikon tok lesz hozza magsafe gyuru nelkul. Attol meg egy tolto/tarto egy vekony tpu tokon keresztul biztosan tapad a telefonhoz, vagy ahhoz egy magsafe kompatibilis tok is kellene hozza? Mik a tapasztalatok ezzel? A kocsiba egy magsafe toltovel tervezek a szellozoracsba, hogy a butese is meglegyen.
Majd jelzem, mik az elso tapsztalatok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest