Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Specben végignéztem a versenyt, szinte végig izgi volt az első 3 csatája, aztán Gonzo a box után leszakadt sajnos. De szerintem addig nagyon rendben volt, jól nyomtátok. Ami viszont nagyon nem volt rendben az, hogy a 10 emberből a fele egyszerűen lelépett. Azért ez valahol vicces, mert hát elkezd valamit és nem fejezi be önszántából... Egy futam során bármi lehet, nincs olyan, hogy esélytelen valamire addig, amíg az autó jó állapotban van. Na, mindegy...
Replay megvan, hamarosan futam összefoglaló videó.
Közben telefonáltak kormány ügyben: A kalibrálás problémát sikerült kiiktatni, viszont a csapágyház el van törve és a szerelőnek nincs csere alkatrésze. Javasolt valami bilincses megoldást, azzal egy ideig áthidalható a probléma, de azt hiszem, hamarosan kell vennem egy kormányt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- Seagate Momentus 5400.6 - 500GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Kingston HyperX Fury 2 x 8GB DDR3-1600 memória
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest