Új hozzászólás Aktív témák

  • balisz

    senior tag

    válasz DM-Fan #84128 üzenetére

    "a VT60 is pont olyan feketét tud"

    Egyet értek veled abban, hogy a gyakorlatban, vagy legalábbis a 99%-ában nincs látható különbség, és ha van fényesebb képtartalom akkor a VT60 is teljesen feketének tűnik, viszont attól még ez a kijelentés nem igaz.

    Teljesen egyértelmű a mérések alapján is, hogy a KRP-500-nak mélyebb feketéje van. Az előző kommentben említett példánál maradva, vannak olyan horror filmek, amiknek bizonyos jelenteiben nincs igazán fényes képtartalom, csak nagyon sötét árnyalatok. Itt egymás mellett simán meglehet mondani melyik kijelzőnek mélyebb a feketéje, és ha hozzászoksz a mélyebbhez, akkor már mellette sem kell lennie.
    Én sem gondolom, hogy a különbség, akár csak a horrorfilmeknél is új szintre emelné az élményt, mivel egyik sem teljesen fekete, de attól még látszik a különbség. Én ilyen jelenetekkel teszteltem mindig a fekete szinteket (sima fekete képernyővel tényleg nincs sok értelme), szóval tudom miről beszélek, a jóval kisebb különbség is látszik így. Lehet, hogy valakinek ez nem gyakorlati használat (ahogy nekem sem), de akár akadhat olyan is.

Új hozzászólás Aktív témák