Új hozzászólás Aktív témák

  • balisz

    senior tag

    válasz kokobe #84125 üzenetére

    A 60-as szériának egyértelműen láthatóbb fals kontúr hibái vannak, főleg 50hz-en mint akár az 50-esnek vagy a Kuro-nak, szóval ez igaz (mondjuk én film közben csak nagyon ritkán találkoztam vele, játék közben nem is), de a fekete a technológia miatt sem lehet teljesen 0. Valószínűleg egyszerűen a műszer nem volt elég érzékeny. Bizonyos oldalakon régebben olyannal mérték a Pana plazmák fekete-szintjét, ami nem ment 0,01 alá, így a GT és VT50-hez is 0 feketét írtak, de ettől persze még ténylegesen nem volt teljesen fekete.
    Lehet, hogy a feszültség és egyéb paraméterek állításával le lehet egy nagyon-nagyon minimálisan derengő szintre vinni, de akkor már biztos produkálna hibákat más területen. De szívesen elolvasom azt a fórum bejegyzést amiről korábban írtál, kíváncsi vagyok, hogyan mérték és hasonlították össze az OLED-el.

    (#84124) DM-Fan:

    "Gyakorlatban semmi különbség nem észlelhető a két készülék között."

    Ez mondjuk attól függ kinek mi a gyakorlati felhasználás. Ha valaki hozzászokik a Kuro feketéjéhez a nagyon sötét jeleneteknél (pl. horrorfilmek), akkor azért ott lehet különbséget látni, de egy tévéműsornál vagy átlagos filmnél aligha.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák