Új hozzászólás Aktív témák

  • diego79

    újonc

    Sziasztok!

    Volt szerencsém egy LG 60PB660V plazmához pár napra...Visszavittem a 14 napos elállás keretében...

    Első problémája a gyári talpa!Olyan silány tákolmány,hogy a tv súlyát nem bírja el!Enyhén megdől balra,ahol a csatlakozók vannak plusz nekem előre kollégámnak hátra dől alapból (mindketten vettünk,tehát 2 különböző készülék)!Ha hozzáérsz kb 3 percig kileng.
    Egyből telefon az lg-nek kollégámhoz aznap kiment a szerelő megnézni (engem azóta sem kerestek...) és ő is egyetértett a problémával.Szakvéleményt ígért,de azóta sem érkezett meg.Pár napra rá felhívtuk,azt mondta,hogy a főnöke azt mondta a problémára,hogy ne rángassuk...No comment!
    Második probléma,hogy elég sokat xboxozunk rajta és kb fél sec késésben van a kép.FPS játékot nem lehet vele játszani,de a fifa is elég fura rajta.
    Amúgy ezeket leszámítva nagyon megéri az árát,ha nem játszol rajta és falikonzolra teszed! :)
    Usb-ről gond nélkül futott rajta fullHD film és nekem nagyon bejött a képe!Blueray is hibátlan volt.Okos funkciókat nem próbáltam,de elég bőséges választék volt a menüben.Hangja meglepően jó a lapostévék mezőnyében!
    Igazából egy házimozi szobában tudnám elképzelni,212 000 ft-ért nem kapsz ekkora tv-t (mi ennyiért vettük).
    Sajnálom,hogy vissza kellett vinni,de az lg hozáálása miatt nem kockáztattam meg,hogy egyszer a földön fekve végzi mire hazaérek! :)

Új hozzászólás Aktív témák