Új hozzászólás Aktív témák

  • dgabro

    tag

    válasz BBéci #59383 üzenetére

    Hm ez a táp zúgás számomra is érdekes. Bár nem panasonicom van, hanem samu, de az egyetlen negatívum amit tapasztalok az LCD-ről váltás óta, az a zúgás. De annyira, hogy este szerettem nagyon halkan sorozatozgatni (értsd: hangerő kb 3-ason az 50-es skálán), na ez kivitelezhetetlen a plazmán. Örülök, hogy a hálóba bement a régi LCD.
    Persze ha azt vesszük, ez nem is az általános nézési szokás (az extra halk), de van, hogy sima filmezés közben is meghallom, és borzasztóan idegesít :(
    Kb 2,8-3 méterről nézzük, de simán hallom. Nem mondom, hogy mindig, mert mostmár direkt felhangosítom inkább a TV-t mégjobban, mert engem valahogy nagyon zavar ha meghallom, rááll a fülem.
    Persze lehet nekem van szuper hallásom, mert páromat nem idegesíti, csak engem, de nagyon. :)

    A kezdeti herce-hurcám után egyébként ez a második E8000-es itt a nappaliban, és az elsőnél is így zúgott a táp, ezért nem foglalkoztat annyira, és igyekszem megszokni, mert gondolom ez ilyen.
    Na meg volt is már szó korábban itt a táp zúgásról amikor még csak olvasgattam a fórumot, de nem volt meg a készülék, úgyhogy mondhatni nem ért váratlanul, de a jelenség szerintem is létezik, és biztos van akit legalább annyira zavar mint engem, és igencsak szokni kell, főleg ha valaki LCD-ről első plazmájára vált :)

Új hozzászólás Aktív témák