Új hozzászólás Aktív témák

  • Hsanyika1

    senior tag

    Ez egy automatikusan generált rendszerüzenet a Prohardver lapcsaládtól, amelyet azért küldünk, hogy garantáltan megtaláljon az információ egy fontos változásról: a belépés módja péntektől megváltozik a lapcsalád összes oldalán (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, gamepod.hu, logout.hu, hardverapro.hu)!

    A lényeg: az eddigi felhasználónév + jelszó páros helyett az e-mail cím + jelszó párossal lehet majd belépni oldalainkraA nickneved természetesen megmarad, csak annyi a különbség, hogy a Belépési mezőnél az e-mail címed kell beírnod helyette.

    Fontos újítás, hogy mostantól két e-mail címet kezel a rendszer:
    1. Belépési e-mail cím
    2. Publikus e-mail cím

    A belépési e-mail cím kötelező adat, ez az, amivel regisztráltad a useredet, ezzel kell belépni péntektől. A jövőben is módosítható lesz. Változás, hogy ez az e-mail már nem jelenik meg publikusan sehol! Ha azt szeretnénk, hogy legyen publikus e-mail címünk is (például, hogy a többi user könnyebben elérjen minket), opcionálisan megadhatunk egy olyat is a publikus e-mail cím mezőben. A kétfajta e-mail cím lehet azonos is, illetve a publikus e-mail címet az eddig megszokott captcha védi a spam robotoktól.

    Köszönjük, hogy olvasol minket, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

    További jó fórumozást kíván,
    a Prohardver csapata

Új hozzászólás Aktív témák