Új hozzászólás Aktív témák

  • Voice24

    őstag

    Úgy néz ki, együtt kell élnem az rtl logóval :((
    Ez mindenképpen egy csalódás a számomra, mert úgy gondolom, megtettem, ami elvárható az odafigyelés terén. Én tévének vettem ezt a kütyüt, amit persze filmezésre is használunk, ezért nagyobb részt tévéadás megy rajta. Azt pedig én nem tartom normális tévézésnek, ha kizoomolom a kép majdnem felét (16:9-es adásnál minden irányba sokat kell húzni, hogy a logó is eltűnjön és az arányok is maradjanak), ergo maradtam a kapcsolgatásnál. Erre mindvégig figyeltem is, de ez kevés a plazmának. A beállításaim sem voltak túlzóak szerintem, egy-két hétig normál, majd utána minden forrásnál true cinema módban ment a tévé.
    Ha nem figyeltem volna, mondhatnám, hogy nem érdekelt a beégés, de ez nem így volt, és mégis lett egy logóm. Mondtátok, de először nem hittem el, hogy tényleg ennyire veszélyes az rtl fehér akármije, most már sajnos tudom :W . Volt más adó, ami többet ment, mégsem látom a nyomát.
    Nem feltűnő a dolog, de sajnos az ember már csak ilyen: ha egyszer megláttam, utána minden világos képnél már ott van a szemem a bal felső sarokban és vizslatok. A család többi tagja még nem szúrta ki, szerintem soha nem is fogják észrevenni (ha csak én nem hívom fel külön a figyelmüket), de az én lelkivilágomnak pont elég a tudat, hogy én látom.

    Tehát a valóban nagyon szép képe ellenére én azt mondom, a plazma főleg külső forrásból történő filmezésre való, tévézéshez csak erős kompromisszumokkal ajánlott. (persze ez az én véleményem).
    Valaki korábban írta, hogy a plazma az tévé, míg az lcd csak egy tunerrel ellátott megjelenítő. Hát...

Új hozzászólás Aktív témák